13,741

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

pasistatyt cemento fabrika ir is smelio gamint cementa ;D

13,742

... as tave... su3,14siu viena sauleta diena....

13,743

as tave irgi myliu saulyt :H big_smile)

13,744

as dar tave paauklesiu...
.. tu mane nervuoji ;D

13,745

nu va, gera minti daviau big_smile Auriui lauktuves uz ilgesinga nuotaika... o nijolei ir visiems kitiems s\uteiktas malonumas jas nupirkt tongue
p.s. Nijolyt, nesiskusk big_smile juk gerai prasisuksi..nuperki pakeli degtuku su cionykstem izimybem ir kalte ispirkta big_smile

13,746

cia tik tu taip manai, Ingrida, cia tik tu taip manai.. su juo taip lengvai neprasisuksi ;D

13,747

Ingrida, 22 пишет:

nu va, gera minti daviau big_smile Auriui lauktuves uz ilgesinga nuotaika... o nijolei ir visiems kitiems s\uteiktas malonumas jas nupirkt tongue

o tu zinai, kad pirma leidai rinkis: lauktuves arba didesne meile? big_smile tai cia dar neaisku kas ka pasirinks ;D

13,748

ha, Diana, bet pirma pamastyk, kas brangiau kainuoja ;D

13,749

nesvarbu mielosios smile nukentejusysysysis turi teise rinktis big_smile lauktuves brangiau juk nei kazkokia meile big_smile gi ji nemokama big_smile ar mokama?nea, tik seksas mokamas big_smile

13,750

ha ;D Ingrida ;D Musu meile nemokama .. bet kooooooooooooookia brangi :H o musu sexas isvis neiperkamas ;D

13,751

pati savim stebiuosi, bet siandien as vyru pusej big_smile:D:D kaip tai neiperkamas tas musu sexas? keli zodziai ir sijonai pakelti big_smile
p.s. vai tai tai prisisnekesiu tongue

13,752

:::921 Ingrida.. tu mane tikrai stebini... as apie musu NIKo bendrus pasigulejimus penkiese ;D ar trise ;D << cia vadinamas sexas.. o tu.. nu ir posla mes tave gavome ;D ir man jokiu sijonu kilnojimu :::838

13,753

:::026:::026:::026 penkiese? tryse?:::215 esu jau minejus, kad senu paziuriu as...na, nesigilinu :::734
tai db gaunas, kad..na, jei nesigarbanojant big_smile as su sese ir kambarioke sexu uzsiimu ? big_smile:D:D
p.s. visa laime, kad as sijonu nenesioju tai galesiu kelnes nusimaut big_smile
ir dar PAREDAGUOSIU tongue
as 70% kukli big_smile

13,754

tata, brangusis tata, tu gi zinai, kad ateina laikas ir vaikai palieka savo lizdus big_smile o siuo atveju "ieskoko platybes" (<<<made by  driezka (chuckle) ) bet zinok jie visad sugrizta tad ruosk jau is karto vaises big_smile konservuok ar ka daryk bet jau nuodabar kaupk atsargas ;D

13,755

ne, sexas tik pas mus ;D pas jus pasigulejimas big_smile
>> na, as procentais niekada neisreiskiau savo kuklumo.. bet turbut as tai 99,99 jei atvirai :? esu be galo geras, nuosirdus ir naivus vaikas :::818 tik truputi pasikeles :::818 bet gavus smelio nusileidziu ;D

13,756

susimasciau as, Nijolyt smile del tu procentu...gali but, kad ir pas mane ju tikrai daugiau nei minejau...tik nemoku numatuot ;)bet zinai..tavo saves aprasymas man kuo puikiausiai tinka smile
p.s. Lina, neblogai ir tu sugalvojai tongue as visai noreciau konservuotu obuoliuku big_smile

13,757

tai jau cia tatai reik norus isreiksti big_smile as tai jau ju nekonservuosiu big_smile ;D cia jo pareiga vaikais rupintis (chuckle)
>>>>>eeee tata  as jau nebe23 tad prasyciau big_smile dabar tik pastebejau kad tituliniame dar su 23metukais (chuckle)

13,758

tai jis gi perskaitys big_smile uzsirasys ten savo kokioj smegenu kertelej, kad as jau pirmoji uzsisakiau marinuotu obuoliuku 0,5 l big_smile
Lina, dziaukis, kad rodo 23 big_smile

13,759

nu koks cia dziaugsmas big_smile lt tai gerai alkoholi gali pirkt nuo 18m, o cia jei stipresnis tai tik nuo 25m wink tai paciai geriau atrodo kai 24 big_smile vyresne jauciuosi (chuckle) kiek galima ta pacanke buti ;D

13,760

...na, as geriau jau pacanke busiu nei moteris, kuri viduj tikrai dar vaikas big_smile
paprasyk dedziu ir tetu, nupirks tongue
labanakt mergaites wink