Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
pasistatyt cemento fabrika ir is smelio gamint cementa ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 686 687 688 689 690 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pasistatyt cemento fabrika ir is smelio gamint cementa ;D
... as tave... su3,14siu viena sauleta diena....
as tave irgi myliu saulyt :H )
as dar tave paauklesiu...
.. tu mane nervuoji ;D
nu va, gera minti daviau Auriui lauktuves uz ilgesinga nuotaika... o nijolei ir visiems kitiems s\uteiktas malonumas jas nupirkt
p.s. Nijolyt, nesiskusk juk gerai prasisuksi..nuperki pakeli degtuku su cionykstem izimybem ir kalte ispirkta
cia tik tu taip manai, Ingrida, cia tik tu taip manai.. su juo taip lengvai neprasisuksi ;D
nu va, gera minti daviau Auriui lauktuves uz ilgesinga nuotaika... o nijolei ir visiems kitiems s\uteiktas malonumas jas nupirkt
o tu zinai, kad pirma leidai rinkis: lauktuves arba didesne meile? tai cia dar neaisku kas ka pasirinks ;D
ha, Diana, bet pirma pamastyk, kas brangiau kainuoja ;D
nesvarbu mielosios nukentejusysysysis turi teise rinktis lauktuves brangiau juk nei kazkokia meile gi ji nemokama ar mokama?nea, tik seksas mokamas
ha ;D Ingrida ;D Musu meile nemokama .. bet kooooooooooooookia brangi :H o musu sexas isvis neiperkamas ;D
pati savim stebiuosi, bet siandien as vyru pusej :D:D kaip tai neiperkamas tas musu sexas? keli zodziai ir sijonai pakelti
p.s. vai tai tai prisisnekesiu
Ingrida.. tu mane tikrai stebini... as apie musu NIKo bendrus pasigulejimus penkiese ;D ar trise ;D << cia vadinamas sexas.. o tu.. nu ir posla mes tave gavome ;D ir man jokiu sijonu kilnojimu
penkiese? tryse? esu jau minejus, kad senu paziuriu as...na, nesigilinu
tai db gaunas, kad..na, jei nesigarbanojant as su sese ir kambarioke sexu uzsiimu ? :D:D
p.s. visa laime, kad as sijonu nenesioju tai galesiu kelnes nusimaut
ir dar PAREDAGUOSIU
as 70% kukli
tata, brangusis tata, tu gi zinai, kad ateina laikas ir vaikai palieka savo lizdus o siuo atveju "ieskoko platybes" (<<<made by driezka (chuckle) ) bet zinok jie visad sugrizta tad ruosk jau is karto vaises konservuok ar ka daryk bet jau nuodabar kaupk atsargas ;D
ne, sexas tik pas mus ;D pas jus pasigulejimas
>> na, as procentais niekada neisreiskiau savo kuklumo.. bet turbut as tai 99,99 jei atvirai :? esu be galo geras, nuosirdus ir naivus vaikas tik truputi pasikeles bet gavus smelio nusileidziu ;D
susimasciau as, Nijolyt del tu procentu...gali but, kad ir pas mane ju tikrai daugiau nei minejau...tik nemoku numatuot ;)bet zinai..tavo saves aprasymas man kuo puikiausiai tinka
p.s. Lina, neblogai ir tu sugalvojai as visai noreciau konservuotu obuoliuku
tai jau cia tatai reik norus isreiksti as tai jau ju nekonservuosiu ;D cia jo pareiga vaikais rupintis (chuckle)
>>>>>eeee tata as jau nebe23 tad prasyciau dabar tik pastebejau kad tituliniame dar su 23metukais (chuckle)
tai jis gi perskaitys uzsirasys ten savo kokioj smegenu kertelej, kad as jau pirmoji uzsisakiau marinuotu obuoliuku 0,5 l
Lina, dziaukis, kad rodo 23
nu koks cia dziaugsmas lt tai gerai alkoholi gali pirkt nuo 18m, o cia jei stipresnis tai tik nuo 25m tai paciai geriau atrodo kai 24 vyresne jauciuosi (chuckle) kiek galima ta pacanke buti ;D
...na, as geriau jau pacanke busiu nei moteris, kuri viduj tikrai dar vaikas
paprasyk dedziu ir tetu, nupirks
labanakt mergaites
Puslapiai Ankstesnis 1 … 686 687 688 689 690 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~