Re: ar blogai zemas vaikinas? :)
Sima, man ir tai atrodo. bet yrta ir tokiu panu, nu pvz jau ir cia pasiskelbusiu yra kad su zemesniu niekur
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)
Sima, man ir tai atrodo. bet yrta ir tokiu panu, nu pvz jau ir cia pasiskelbusiu yra kad su zemesniu niekur
Vis delto ugis yra pakankamai svarbu.Nera saunu ir kai lb lb auksti(visalaik truputi juokinga kai kalbu su krepsininkais 2m ir daugiau,o jie truputi pasilenkia,kad geriau girdetu:D),bet jau geriau aukstesnis negu zemesnis.Man bendras poros vaizdas iskart grazesnis:)
mano vaikinas vos vos zemesnis ir nieko man tokio ir jam jokiu problemu nenesioju austakulniu ir atrodom vieno ugio
koks skirtumas ? svarbu iš veido dailus
yra tas skirtums, aisku jeiveidas dailus takits reikals bet tai visvien... o Laura kartais taip noretum aukstakulnius uzsidet... bet....
pas jeponus maut reik tie wisokiu isradimu turi kaip ugi padidint :DD
kaip kam
jap nedraugauciau uz save zemesniu vaikinu..
bet ir per labai auksti man nepatinka nu siek tek aukstesnis uz mane ;]]
viskas priklauso nuo paneles...jeigu jai tai netrukdo, tai valio!man irgi patinkantis vaikinas uz mane zemesnis..ir man tai netrukdo:)
del ugio labiau waikinai komplexuoja o nea paneles..:)
Teisingai sakai... tik pataisysiu, vaikinas labiau kompleksuoja del merginos ugio... neduok Dieve ji bus aukstesne... ;D
oj tragedija..pasaulio pabaiga..zinokit zemi jau nurasyti esat is tikruju ne vien bernu zemesniu buna o ir panu todel tokia cia ir beda..
manau svarbu kad yra zmogus kuris tave myli ir koks skirtumas koks jo ugis...
ugis si bei ta lemia be to tema eina butent apie ji tai ir kalbekim apie ugi
o tai kaip pasakyt vaikinui, kad as nekompleksuoju del jo zemo ugio?o jis tai lb nejaukiai jauciasi....
hm... gal tiesiai sviesiai, kai uzsivels kalba i ta puse? :V
tai jis pats tegu pajunt kad tu, Simona, nekompleksuoji
cia biski i kita puse parasysiu bet pvz man susirasti mergina nera lengwa daugelio ugis 160cm, gal cia panos per mazai valgo kad i wirsu neauga? pvz bachuras 195cm- pana 160cm +5cm aukstakulniai kazkaip skirtumas biskuti yra
vyresnes jau turi atkreipt demesi labiau auksto ar nesvarbu kokio nori, o tos , kuriu vaikinam 14,15 ir maziau gali ir neperdet, isstyps;)
cia skonio reikalas
man asmeniskai aukstesni prie sirdies, bet esu draugavusi ir su zemesniais juk jca ne beda:P svarbu meile :}}
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)