141

Re: Gimtadienio proga padovanotas sekso partneris (-ė) tavo mylimajai (-ajam). Už ar prieš?

pries:) dovana puiki bet ne man:):::d16

142

Re: Gimtadienio proga padovanotas sekso partneris (-ė) tavo mylimajai (-ajam). Už ar prieš?

jau zn ko noriu ateinanciam gimtadieniui, didelis aciu ;D

143

nu jo kaip pacima nestovi ant savo merginos,tada jau prasyk pagalbos

144

Algis, 39 пишет:

nu jo kaip pacima nestovi ant savo merginos,tada jau prasyk pagalbos

tiksliai ir trumpai pasakyta smile

145

nu as tai jauciu jei man pana padovanotu tokia dovana, ir ta pana kuri buvo mano dovanele ir ta su kuria draugavau abi pasiusciau y skirtingas puses, o pats eiciau tiesiai big_smile tikrai manau kad tai nukrypimas nuo normos big_smile

146

Man netrukdo tai, kas teikia malonuma kitiems. Pati tokios dovanos nenoreciau, bet jei toks atvejis paivairintu poros seksualini gyvenima, suteiktu nauju emociju, tuomet pirmyn. Zmones yra skirtingi, budai suteikti savo gyvenimui spalvu taip pat, kodel mane turetu pykdinti kitu pasirinkimai?

147

bredas wisiskas

148

Man is viso labai idommu, kodel ta zmogu taip uzsipuolete, jisai uzdave klausima,atsakymai galimi du: taip arba ne smile
man taip, tik ziureti ir megautis tuo nenoreciau, bet gavus tokia dovana gerai praleisciau laika

149

tai paprasyk, kad susimetusios drauges padovanotu kokia proga smile
ar pati pasidovanok smile

150

Aleksandras, 22 пишет:

kazkoks iskrypimas.

pritariu

151

iskrypimas siais laikais yra norma, ir priesingai, jei esi neiskrypes, tai jau nukrypimas nuo normos arba net iskrypimas smile

152

siaip as irgi pries nera cia ko savo antros puses kam nors dalinti big_smile

153

tokios dovanos nenoreciau tikrai,bet va jei antra puse noretu tai padovanociau ar sunku smile

154

Vaiva, 19 пишет:

tokios dovanos nenoreciau tikrai,bet va jei antra puse noretu tai padovanociau ar sunku smile

pati ir stebetum:) ?

155

jei vaikinas man tokia dovana padovanotu, kai deciau geru zuvu ,kad ir akyse manes daugiau nematytu.. nzn tokios dovanos ir pati net nedovanociau...

156

teisingai.viskas su laiku.gal veliau tokia dovana bus lab.populiari

157

sugalvoti tokia tema tai man vaizduote nenesa, esu girdejas, kad tevas savo sunui 18 metu proga padovanojo kekse(cia amerikoje berods, bet visi iskrypimai jau ir pas mumis atejo su visa pop kultura), man jau tai atrode virs morales normu, o dovanoti savo isrinktajam kita partneri isviso nzn kas per ikrypimas. gal kas turi pasiulymu, kaip isvengt tokiu iskrypimu, nes gyvent tarp iskrypeliu neinoriu, o jie dengiasi tuom, kad gyvena laisvam pasauli ir kad reikia visus toleruot, ir iki kokio lygio cia ta tolerancija gali but?

158

Vytautas, 21 пишет:

sugalvoti tokia tema tai man vaizduote nenesa, esu girdejas, kad tevas savo sunui 18 metu proga padovanojo kekse(cia amerikoje berods, bet visi iskrypimai jau ir pas mumis atejo su visa pop kultura), man jau tai atrode virs morales normu, o dovanoti savo isrinktajam kita partneri isviso nzn kas per ikrypimas. gal kas turi pasiulymu, kaip isvengt tokiu iskrypimu, nes gyvent tarp iskrypeliu neinoriu, o jie dengiasi tuom, kad gyvena laisvam pasauli ir kad reikia visus toleruot, ir iki kokio lygio cia ta tolerancija gali but?

ko tu Vytauteli taip i plaucius imi...  kaip kas moka - tas taip soka.. kiti visa gyvenima vaiksto kairen desinen.. ir del to jokiu gincu nebuna... gyvena laimingai, plius vaikus augina.. tai cia dar dovana tokia padaro.. is vis lafa! .. jei yra tokiu zmoniu.. kuriem tai tinka.. tai negi imsi ir nusausi... lai dovanojais.. jiem tai neatorod kaip iskrypimas! Kiek zinau gejai irgi nera uz tai kad juos vadintu iskrypusiais nia? ..

159

bet manyciau tik tie patys iskrypeliai mano jog nera iskrypeliais, visi neiskrypia pritaria, kad tai iskrypimas, tik tiek, kad nesiima beveik jokiu veiksmu, kad tarp iskrypeliu negyventu jie patys, ju vaikai ir kiti brangus zmones, jau dabar, jeigu turerciau savo vaiku, nenoreciau leist i mokykla kurioje be prezervatyvu vaikai neina i mokykla...

160

Vytautas, 21 пишет:

<...> jau dabar, jeigu turerciau savo vaiku, nenoreciau leist i mokykla kurioje be prezervatyvu vaikai neina i mokykla...

na, matai, tu gal per daug kazko matai :? cia priklausys, kaip tu tuos vaikus savo issiauklesi :? nemanai :?
>>> mano mama karta, kai grizau is lauko (buvau susitikt su savo klasiokais), mane pasisodino ir sako: as tikiuosi is taves, kad esi geras vaikas <<< as ja patikinau kad TAIP, nes tokia ir buvau. man uzteko TO, kad man mama parode, kad manimi pasitiki ir man daug visko leisdavo >> bet as supratau, kad galiu viska, bet del to atsakysiu TIK AS PATI.. tai va.. iskiepink savo vaikui sita supratima ir nereikes savo vaikui prie dienpinigiu kist ir prezervatyvu..