Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 3 4 5 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 87
- Teo
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Re: Kokį filmą pasižiūrėti? Patarkit ir pasidalinkit.
gertas Iron man, jei kam patiko transformeriai turetu patikti ir sitas
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
Fiodoras, 26 пишет: gertas Iron man, jei kam patiko transformeriai turetu patikti ir sitas
man transformeriai labai patiko, o Iron man visai nepatiko, per daug kazkoks vaikiskas pasirode.
- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Giedrius, 27 пишет:klausimas kas vaikiskesnis .. na iron man graziai pastatytas, aktoriai graziai vaidina, na, tiesiog grazu ziureti.
Pazriuek to paties rezisieriaus filmus:
1. Pi
2. Requiem for the dream - limit.
Paskui kito rezisieriaus:
1. Fight club
2. Seven
3. Zaidimas (ar kazkaip panasiai)
4. Sveitmas 3 (kiek pamenu, irgi to paties rezisieriaus, beje, visai savotiskas filmas).
Kultiniai filmai:
1. Skrydis virs gegutes lizdo
2. Belziant i danguas vartus.
3. Leon-killer.
4. Dobermanas
5. Pabegimas is Sensenko.
Kai situs paziuresi, galesiu dar pasakyti
- Teo
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Aleksandras, 23 пишет:Fiodoras, 26 пишет: gertas Iron man, jei kam patiko transformeriai turetu patikti ir sitas
man transformeriai labai patiko, o Iron man visai nepatiko, per daug kazkoks vaikiskas pasirode.
na gal del to kad pagrindinis veikejas truputi komiskas
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
Fiodoras, 26 пишет:Aleksandras, 23 пишет:Fiodoras, 26 пишет: gertas Iron man, jei kam patiko transformeriai turetu patikti ir sitas
ne ne ne ta turiu omeny. o tai, kai jis nelaisvej turejo gamint raketa, o gamino kostiuma, ir arabai jau tokie kvaili, kad nemate skirtumo ;] sita vieta labiausiai man subjaurojo filma. o siaip aisku ko noret, pagal komiksa darytas, todel reikia ziuret atsipalaidavus ir megautis efektais, ka ir stengiausi daryt.
na o transformeriai turi pasiteisinima, kad ten ateiviai is kosmoso ir jie gali beleko prisigalvot
o dauguma isvardintu filmu maciau, tikrai neblogi.
- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Aleksandras, 23 пишет:Fiodoras, 26 пишет:Aleksandras, 23 пишет:Fiodoras, 26 пишет: gertas Iron man, jei kam patiko transformeriai turetu patikti ir sitas
ne ne ne ta turiu omeny. o tai, kai jis nelaisvej turejo gamint raketa, o gamino kostiuma, ir arabai jau tokie kvaili, kad nemate skirtumo ;] sita vieta labiausiai man subjaurojo filma. o siaip aisku ko noret, pagal komiksa darytas, todel reikia ziuret atsipalaidavus ir megautis efektais, ka ir stengiausi daryt.
na o transformeriai turi pasiteisinima, kad ten ateiviai is kosmoso ir jie gali beleko prisigalvot
Ne, ta vieta dar nieko, pati didziausia nesamone tai filmo gale. Kai tas kitas blogietis turedamas tik primityvius brezinius primityvaus kostiumo pasigamino super kostiuma, subalansuota ir visa kita apsurdas. Na komiksu s. Bet kai eini zinodamas kas bus ir kaip , nekreipi demesio i s is anksto.
- Teo
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Giedrius, 27 пишет:Aleksandras, 23 пишет:Fiodoras, 26 пишет:Aleksandras, 23 пишет:Fiodoras, 26 пишет: gertas Iron man, jei kam patiko transformeriai turetu patikti ir sitas
Ne, ta vieta dar nieko, pati didziausia nesamone tai filmo gale. Kai tas kitas blogietis turedamas tik primityvius brezinius primityvaus kostiumo pasigamino super kostiuma, subalansuota ir visa kita apsurdas. Na komiksu s. Bet kai eini zinodamas kas bus ir kaip , nekreipi demesio i s is anksto.
tai buvo net tas kitas o jo tevas jis dirbo su I.M. visa laika ir turejo visas technologijas sukurti panasu prototipa!
>>>Aleksandrai !!nu jie pamate tik per velai, juk jie ir pirma itarinejo va tik klausimas kodel jie neseke visa lektuvo pagaminimo procesa nuo pradziu ? siaip paciam uzkliuvo kita detale :? kodel super naikintuva gamino patalpoje kuri buvo dydziu su toleto ;D kaip jie is tos olos norejo lektuva istraukti ...nu juk tai filmas pagal komiksus vaikams ji kure o mes juk vyrai turime kitais dalykais rupintis
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
Giedriau, jis gi turejo pasitelkes visa kompanijos mokslininku buri ;]
Fiodorai, ne lektuva ten gamino, o raketa
- Teo
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Aleksandras, 23 пишет:Aleksandras, 23 пишет:Giedriau, jis gi turejo pasitelkes visa kompanijos mokslininku buri ;]
tikrai raketa ? tai kokio velnio ie zejo i ta lektuvo nuotrauka:? nu je ten sake kazkoki pavadinima o pats tai nezinojau kad raketa :?
jei taip tai tada visai nieko :} be to filmas skiriasi nuo komikso ten ji pagrobe ji azijiecoiai o ne arabai ir buvo jie supyke ant jo kad prikele senoves dievus davasias ar demonus :V taigi amerikieciai paverte mitologini filma vos ne rugsejo 11 kova su terorizmu kad pakeltu amerikieciu dvasia
- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Aleksandras, 23 пишет:Giedriau, jis gi turejo pasitelkes visa kompanijos mokslininku buri ;]
ka tie mokslininkai. Juk jis genijus
- Ieva, 26
- Forumo Naujokas
- Неактивен
na man tai seksas ir mkietaa sfilmas kinolteatras nerealus
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
You Don Mess with the Zohan (2008) sitas geras;D
- Austeja
- Forumo Vanagas
- Неактивен
o kaip lengviau parsisiusti filmus??? kokiom cia programom?
- Vita, 15
- Forumo Naujokas
- Неактивен
gal pasiziurek uzraktas nu nerialus filmas arba negyvi pauksciai, sutemos idomus ir baisus kartais
- Dovydas, 16
- Forumo Vanagas
- Неактивен
The invisible. 2007 metu filmas. Po jo dar geresnio nemaciau.
- Austeja
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Dovydas, 19 пишет:The invisible. 2007 metu filmas. Po jo dar geresnio nemaciau.
nejau??? ne jau visus filmus sudedi i kruva? ir pasakai kuris geriausias??? juk buna skirtingu zanru ir visa kita??? todel manau, kad ir sakydamas geriausias, negali teigti, kad is visu kuriuos matei, nebent mazai matei
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Hulka pradės greit rodyt :? o gal jau rodo
- Austeja
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Tomas, 26 пишет:Hulka pradės greit rodyt :? o gal jau rodo
o ten apie ka?
Сообщений с 1 по 20 из 87
Страницы 1 2 3 4 5 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.