13,981

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

retorinis klausimas su kokia prasme? :] perkeltine, tiesiogine...? big_smile

13,982

manau, tiesiogine... nes tos jusu perkeltines tai kazkokios nzn :-)

13,983

o tiesiogine tada kokia? as jau nebesusigaudau net pats kuri tiesogine ir nelabai tiesiogine ;D

13,984

tiesiogine >> kai snekama apie ta reikala, apie kuri snekama (siuo atveju berods NIK surinktos lesos big_smile ar kas ten :? )
netiesiogine..... neaiskinsiu...

>>>> ir as einu miegot (tiesiogine prasme)
>> labos :H

13,985

nu nzn nzn... man rods tiesiogine tai cia visai kita buvo prasme... :? :?

13,986

ne, nebuvo, ir pats puikiai zinai tongue

13,987

Diana, 19 пишет:

Ingrida, nesikuklink taip per daug big_smile MOTERIS turi noreti DAUG ;D

ssss big_smile cia tokia "kuklinimosi akcija":p zinai, vaidini nekalta mergele, o tiek keslu galvoj big_smile

Auris, 21 пишет:

Tai as DUOTI tau galiu ;D tu tik pasakyk kur ir kada ;D

sakai gali duoti tai, ko man reikia :::734hmm...kregzde kaip ir turesiu...ko cia dar uzsiprasyt wink

Tomas, 26 пишет:

A nebaigsit su tais mokesčiais ,aš tokiam karšti nevirškinu tokių kalbu :::b53
-- Ingrida ar duosi :::818?Ingrida fa caldo !;D

Tomai, tau sakyta vaziuot i LT tongue o del to davimo big_smile zinoma, kad duosiu, tik norinciuju prasyciau stot i eile ;D;D;Dbeje, tu cia prakeikei mane ar ka tas "fa caldo"reiskia? tongue

Tomas, 26 пишет:
Auris, 21 пишет:

Taip, man irgi idomu -- Ingrida ar duosi? :}

Aš ne apie tai mes su Ingrida ir taip gerai sutariam jau nuo labai senu laiku dar kai ja chate kalbinau ir pula 8 kartu žaidinėdavom:V tai tas žodis duosi yra retorinis "klausimas":::008

o kokie geri laikai budavo sad NORIU CHATO smile ...tiesioginis, perkeltinis...hmmm...kaip cia nepasisiukslinus ir paaiskinus tiesiogiai, ne per aplinkui big_smile na, pvz. perkeltinio pavyzdys----> vaziuojam i miska miesta parodysiu...tiesioginis -----> maukis kelnes, pazindinsimes ;D;D;D o jei rimtai, susipainiojot, matau big_smile
..pamenu dvyliktoj klasej aukletoja papasakojo toki paskojima ar kas ten buvo, net nzn...bet labai patiko...buvo taip, kad mama atnese vaza, kurioje ant dugno buvo pripilta riesutu...ji prinesa ja prie vaiko, kad sis pasiimtu riesuta, o tas kad ikiso savo ranka ir sugriebe tu riesutu visa sauja...traukiant riesutus is vazos pastebejo, kad anei kaip jos neistrauks...o taip stenges..vis nepaleisdamas tu reisutu...tai mama jam ir sako, pasiimk viena riesuta ir tikrai istrauksi ranka...na, aukletoja graziau papasakojo, bet esme supratot...taigi, isvada, kad nereik but godiems smile tad, tiesioginem, perkeltinem prasmem - nebukite godus big_smile dalintis teks ismokt manimi ;D

13,988

tai kad Ingridele.. pagal tavo pasakojima big_smile tai tau teks nebut godziai ;D ir rinktis po viena ;D cia jie taves visi nori ;D vadinasi, tau po viena traukt riesuta reikes, o ne visa sauja griebt :::a14

13,989

Nijolyt smile o man kaip rinktis?is visu viena ar kasdiena vis kita naujiena? big_smile kuris variantas geresnis? tongue

13,990

na, nzn.. saviaite turi 7 dienas :-) lyg ir ;D tai mastyk ;D

13,991

kas per bletstvos cia ? big_smile

13,992

:::921 kaip tu kalbi :::921

13,993

Hey :::b25 Im Alive!!! :::a48

13,994

Nijolė, 21 пишет:

jetau, ka as be taves daryciau neutral zinau, kad tu ten viska paskaiciavai kaip reikiant ir patarima gera davei big_smile tai gerai, imsiu kas diena po naujiena tongue
Linai, ner cia tokiu tongue mes nedrasios ir kuklios big_smile
labas Karoli smile kur dinges buvai, a? susipazinkim gal? ;D;D;D
labanakt smile

13,995

Labas Ingrida, galiam susipazint big_smile
O koks tau priimtiniausias pazindinimosi budas? :::818

13,996

vaje grizau namo, pasveikinkit toki zygdarbi ;D big_smile~

13,997

Nijolė, 21 пишет:

:::921 kaip tu kalbi :::921

cia ne keismazodis (bent jau nenorejau, kad panasiai nuskambetu), cia neturejimas kuo pakeist zodi, kad konkreciai atitiktu pastaraji wink

Beje Ingrida, bletstva neturi gimines ir negali but "tokios" smile nedrasios ir kuklios...mmm..drasios ir iniciatyvios skambetu kur kas labiau viliojanciai big_smile Pazindintis zmogui siulai ir eini miegot..pagarbos jaunuole big_smile

Auri, jei parsliaustum namo, tada tikrai butu zygdarbis big_smile

13,998

jau bletstvas prasyciau nauduot tik labai retai ir labai isskirtiniais atvejais ! :::a16 Aciu big_smile

PVz kaip, ei bliatstva Nilke, nesk alaus ! big_smile

13,999

Ingrida, 22 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

jetau, ka as be taves daryciau neutral zinau, kad tu ten viska paskaiciavai kaip reikiant ir patarima gera davei big_smile tai gerai, imsiu kas diena po naujiena tongue

na, as tiksliai nzn, ar iseis.. nes pas mus 8 berniokai... 2 is ju dinge be zinios... bet matau, nauju pamazu atsiranda, tai gal susisuksi kaip nors big_smile tik jau mums pranesk, kuri kada pasiimi big_smile) kad zinotume ir nepatrukdytume :::a14

Auris, 21 пишет:

jau bletstvas prasyciau nauduot tik labai retai ir labai isskirtiniais atvejais ! :::a16 Aciu big_smile
PVz kaip, ei bliatstva Nilke, nesk alaus ! big_smile

tu 3.14zdink miegot cia pavyzdziu nedaves... pats laikas jau tau :-) kita karta as tave su :::914 pasitiksiu, paziuresiu, ko tada prasysi :V ..

14,000

na, jei su kočėlu busiu pasitiktas, tai norėsiu blynų, žinoma. Ką daugiau galima gamint su kočėlu? :] Aš beje visai neblogas blynų fanas, tad man tinka, viskas tvarkoj big_smile