Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
retorinis klausimas su kokia prasme? :] perkeltine, tiesiogine...?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 698 699 700 701 702 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
retorinis klausimas su kokia prasme? :] perkeltine, tiesiogine...?
manau, tiesiogine... nes tos jusu perkeltines tai kazkokios nzn :-)
o tiesiogine tada kokia? as jau nebesusigaudau net pats kuri tiesogine ir nelabai tiesiogine ;D
tiesiogine >> kai snekama apie ta reikala, apie kuri snekama (siuo atveju berods NIK surinktos lesos ar kas ten :? )
netiesiogine..... neaiskinsiu...
>>>> ir as einu miegot (tiesiogine prasme)
>> labos :H
nu nzn nzn... man rods tiesiogine tai cia visai kita buvo prasme... :? :?
ne, nebuvo, ir pats puikiai zinai
Ingrida, nesikuklink taip per daug MOTERIS turi noreti DAUG ;D
ssss cia tokia "kuklinimosi akcija":p zinai, vaidini nekalta mergele, o tiek keslu galvoj
Tai as DUOTI tau galiu ;D tu tik pasakyk kur ir kada ;D
sakai gali duoti tai, ko man reikia hmm...kregzde kaip ir turesiu...ko cia dar uzsiprasyt
A nebaigsit su tais mokesčiais ,aš tokiam karšti nevirškinu tokių kalbu
-- Ingrida ar duosi ?Ingrida fa caldo !;D
Tomai, tau sakyta vaziuot i LT o del to davimo zinoma, kad duosiu, tik norinciuju prasyciau stot i eile ;D;D;Dbeje, tu cia prakeikei mane ar ka tas "fa caldo"reiskia?
Auris, 21 parašė:Taip, man irgi idomu -- Ingrida ar duosi? :}
Aš ne apie tai mes su Ingrida ir taip gerai sutariam jau nuo labai senu laiku dar kai ja chate kalbinau ir pula 8 kartu žaidinėdavom:V tai tas žodis duosi yra retorinis "klausimas"
o kokie geri laikai budavo NORIU CHATO ...tiesioginis, perkeltinis...hmmm...kaip cia nepasisiukslinus ir paaiskinus tiesiogiai, ne per aplinkui na, pvz. perkeltinio pavyzdys----> vaziuojam i miska miesta parodysiu...tiesioginis -----> maukis kelnes, pazindinsimes ;D;D;D o jei rimtai, susipainiojot, matau
..pamenu dvyliktoj klasej aukletoja papasakojo toki paskojima ar kas ten buvo, net nzn...bet labai patiko...buvo taip, kad mama atnese vaza, kurioje ant dugno buvo pripilta riesutu...ji prinesa ja prie vaiko, kad sis pasiimtu riesuta, o tas kad ikiso savo ranka ir sugriebe tu riesutu visa sauja...traukiant riesutus is vazos pastebejo, kad anei kaip jos neistrauks...o taip stenges..vis nepaleisdamas tu reisutu...tai mama jam ir sako, pasiimk viena riesuta ir tikrai istrauksi ranka...na, aukletoja graziau papasakojo, bet esme supratot...taigi, isvada, kad nereik but godiems tad, tiesioginem, perkeltinem prasmem - nebukite godus dalintis teks ismokt manimi ;D
tai kad Ingridele.. pagal tavo pasakojima tai tau teks nebut godziai ;D ir rinktis po viena ;D cia jie taves visi nori ;D vadinasi, tau po viena traukt riesuta reikes, o ne visa sauja griebt
Nijolyt o man kaip rinktis?is visu viena ar kasdiena vis kita naujiena? kuris variantas geresnis?
na, nzn.. saviaite turi 7 dienas :-) lyg ir ;D tai mastyk ;D
kas per bletstvos cia ?
kaip tu kalbi
Hey Im Alive!!!
na, nzn.. saviaite turi 7 dienas :-) lyg ir ;D tai mastyk ;D
jetau, ka as be taves daryciau zinau, kad tu ten viska paskaiciavai kaip reikiant ir patarima gera davei tai gerai, imsiu kas diena po naujiena
Linai, ner cia tokiu mes nedrasios ir kuklios
labas Karoli kur dinges buvai, a? susipazinkim gal? ;D;D;D
labanakt
Labas Ingrida, galiam susipazint
O koks tau priimtiniausias pazindinimosi budas?
vaje grizau namo, pasveikinkit toki zygdarbi ;D ~
kaip tu kalbi
cia ne keismazodis (bent jau nenorejau, kad panasiai nuskambetu), cia neturejimas kuo pakeist zodi, kad konkreciai atitiktu pastaraji
Beje Ingrida, bletstva neturi gimines ir negali but "tokios" nedrasios ir kuklios...mmm..drasios ir iniciatyvios skambetu kur kas labiau viliojanciai Pazindintis zmogui siulai ir eini miegot..pagarbos jaunuole
Auri, jei parsliaustum namo, tada tikrai butu zygdarbis
jau bletstvas prasyciau nauduot tik labai retai ir labai isskirtiniais atvejais ! Aciu
PVz kaip, ei bliatstva Nilke, nesk alaus !
Nijolė, 21 parašė:na, nzn.. saviaite turi 7 dienas :-) lyg ir ;D tai mastyk ;D
jetau, ka as be taves daryciau zinau, kad tu ten viska paskaiciavai kaip reikiant ir patarima gera davei tai gerai, imsiu kas diena po naujiena
na, as tiksliai nzn, ar iseis.. nes pas mus 8 berniokai... 2 is ju dinge be zinios... bet matau, nauju pamazu atsiranda, tai gal susisuksi kaip nors tik jau mums pranesk, kuri kada pasiimi ) kad zinotume ir nepatrukdytume
jau bletstvas prasyciau nauduot tik labai retai ir labai isskirtiniais atvejais ! Aciu
PVz kaip, ei bliatstva Nilke, nesk alaus !
tu 3.14zdink miegot cia pavyzdziu nedaves... pats laikas jau tau :-) kita karta as tave su pasitiksiu, paziuresiu, ko tada prasysi :V ..
na, jei su kočėlu busiu pasitiktas, tai norėsiu blynų, žinoma. Ką daugiau galima gamint su kočėlu? :] Aš beje visai neblogas blynų fanas, tad man tinka, viskas tvarkoj
Puslapiai Ankstesnis 1 … 698 699 700 701 702 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~