14,081

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nenorint tau jau issprudo big_smile niekur nuo to nepabesi ;D

14,082

Linai, baik tu cia man :::a16juk ir pats turbut ten sedi namie, skaitai ir galvoji:"vaje, jau cia tai merga..jau kaip pakalba.." tongue

14,083

galvoju, geriau nei tau atrodo, man patinka tokie zmones, kurie nesivarzo...o einant prie reikalo cia + tau smile

14,084

obas big_smile nesitikejau smile na, turesiu galvoj..tik reik atsargiai, kad kokiu ribu neperzengciau big_smile
zinai ka pastebejau? ;D kad pagal muzika labai sauniai mirkcioja tas "ONLINE" tavo big_smile visas diskanas ;D

14,085

Linuk, jei tu manai,kad as ziuriu fule del to, kad tai fule, tai labai klysti ;D tai tavo respektas nusiima big_smile) nes nera uz ka man ji duoti big_smile) man bet koks sportas yra plyta po kaklu :::818
>>> dar kaune, aleksote, yra tokia parde "Auris" 
>> na man ne pagal muzika :? man nesigauna :V

14,086

Nijolyt, ne tokios klausai big_smile jei noresi galesiu nuoroda mestelt tongue Auris uzsislepes, kaip tikras verslininkas ne viska pasako big_smile kad ne visiskai nuogas liktu ;D
zinau, Nijole, kad tu te i uzpakalius daugiau ziuri nei i kamuoli big_smile (tyliu..ssss! big_smile  )

14,087

mergina... dabar eini ir ziuri savo pasta :::818 as tau parodysiu uzpakali, blyn :::b18

14,088

zmogus gi turi tureti paslapciu big_smile jei cia daba visas nusinuoginsiu tai neidomu gi bus ;D

14,089

Nijolyt, bet tu ir slyksti merga hmm ;D;D;D smile
Auri, jus visiskai teisus, ponas nuostabybe big_smile

14,090

taip :::124 as nereali (emo) tu mane jau dabar myli big_smile

14,091

bliamba...nusivyliau savim taaaiipp!, kad net nebezinau ka ir bedaryt...pasitvirtino ...man patinka merginos, o ne vaikinai ;D

14,092

Ingrida, 22 пишет:

bliamba...nusivyliau savim taaaiipp!, kad net nebezinau ka ir bedaryt...pasitvirtino ...man patinka merginos, o ne vaikinai ;D

Ingrida, zinok tai nepagydoma,uzuojauta seimai ir artimiesiams big_smile

14,093

rytoj kaip tik pas viena futbolininka varau aplankyt ir jau atsisveikint big_smile)
>> o siaip.. Linai, as mergina... tai prie ko cia sportas :?
>>>> jau rytoj ka papasakosiuuuuu :::b18

14,094

Nijolė, 21 пишет:

Linuk, jei tu manai,kad as ziuriu fule del to, kad tai fule, tai labai klysti ;D tai tavo respektas nusiima big_smile) nes nera uz ka man ji duoti big_smile) man bet koks sportas yra plyta po kaklu :::818
>>> dar kaune, aleksote, yra tokia parde "Auris" 
>> na man ne pagal muzika :? man nesigauna :V

nu va sad nusivylei mane su tom plytom po kaklais...dabar nakti nemiegosiu... sad
o ko tu ten eini tada?  big_smile speju: draugas futbolininkas arba prijauciantis, antras spejimas patinka futbolininkai big_smile

Nijole, tu tokios nuomones, kad mergina ir sportas priesai? big_smile as tau tokia prielaida metu, pvz jei dabar 80% bernu tavo, tai pamegus sporta sis procentas kyla iki kokiu 98%, tie like du procentai kuriu sportas nedomina big_smile

14,095

Lineli big_smile gausi galvon tuoj tongue uzuojauta mat, mane uzjaust reik, o ne seima ir artimuosius big_smile juos pajaust galesi per mano laidotuves big_smile
Nijole, laukiu nesulaukiu rytojaus big_smile (kazkodel labai jo bijau) smile

14,096

as tik viena drauga turiu, kuris pripazista ir nuosirdziai myli sporta :-)
o del ko as ziuriu big_smile) tai nei tas, nei anas big_smile) as jo neziuriu big_smile) as tik vakar buciau ejus, jei buciau viska suspejus pasidaryt, ka planavau tongue o buciau ejus todel, kad pas mus nauja stadiona dyyyyyyydeli atidare big_smile mano miestas klesti tongue tai del to as buciau ejus ziuret... o ten ka musu miela Ingridele prigarbanojo :-) tai as nzn :V
>>> 80 proc big_smile o dieve ;D tu gal baik ;D as apie save geros nuomones, bet ne tokios :::b02
> is tavo puses tu sakai procentus :V as pasakysiu, ka as manau.. zn, tikrai yra panu, kurios nuosirdziai domisi sportu (as drauge turiu krepsininke), bet asmeniskai as zn, kad galiu igyti iproti ziureti sporta, ar dar kokias nesamones daryti, ka daro berniukai :V cia pavyzdi galeciau pateikti >> formules 1 ziurejima << dbr neziuriu jos, bet jei ziuretu brolis, su mielu noru ziureciau ir pretenziju nereiksciau tongue

>>> neskaudes :H

14,097

ir su kuo tu prasidedi Nijole, kad tik viena prijaucianti turi? ;D aa mat kaip is Marijeempoles busi big_smile girdejau apie jusu stadiona nauja ir maciau, tikrai grazus smile respekts uz stadiona, be ne tau ;D kad ta formule nuobodybe i ka ten ziuret? kaip ratais vazineja big_smile cia siaip tas 80% kaip komplimentas tau skirtas buvo wink
P.S. gal tai ka daro vaikinai yra nesamones, bet sportas ne nesamone big_smile

Ingrida..plakit budeliai stipriau kentesiu ir istversiu ;D

14,098

vel prasideda procentai ;D megstat jus is manes tyciotis, zalciai ir Egle, ju karaliene ;D;D;D Nijolyt, ryt busiu tiesu tiesiausia big_smile
Linai,sado mazo? :? tongue

14,099

nu va kaip jus cia ziauriai, nustumet mane i varganus 2% nesidominciuju sportu yikes kazkaip taip visai netyciom pasijutau mazuma... :? :?

14,100

as siauliuose irgi chebros turiu zinok... tai cia per daug ant mano marijampoliukes nestumk :::b49
>> o del to, su kuo as prasidedu :V na.. hmm.. tas vienas nuosirdziai ne tik domisi, bet ir uzsiima tuo big_smile) kai jis man paskambina, tai pirmas klausimas mano buna: jau koja susilauzei :? o kad visi kiti ziuri, tai as zinau big_smile) del formules :? ne nuobodybe, ten visko buna wink visko visko.. tas pats apie kase galiu pasakyt >> koks idomumas, kai nuo lanko prie lanko laksto :?
p.s. kai vyrai sakys, kad lakstymas po pardes yra ne nesamone, tai as sakysiu, kad sportas nera nesamone tongue
p.s.s. beje, marijampole rasosi su A <<<<<<<<<<<< su AAAAAAAAAAAAAAA