Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nenorint tau jau issprudo niekur nuo to nepabesi ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 703 704 705 706 707 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nenorint tau jau issprudo niekur nuo to nepabesi ;D
Linai, baik tu cia man juk ir pats turbut ten sedi namie, skaitai ir galvoji:"vaje, jau cia tai merga..jau kaip pakalba.."
galvoju, geriau nei tau atrodo, man patinka tokie zmones, kurie nesivarzo...o einant prie reikalo cia + tau
obas nesitikejau na, turesiu galvoj..tik reik atsargiai, kad kokiu ribu neperzengciau
zinai ka pastebejau? ;D kad pagal muzika labai sauniai mirkcioja tas "ONLINE" tavo visas diskanas ;D
Linuk, jei tu manai,kad as ziuriu fule del to, kad tai fule, tai labai klysti ;D tai tavo respektas nusiima ) nes nera uz ka man ji duoti ) man bet koks sportas yra plyta po kaklu
>>> dar kaune, aleksote, yra tokia parde "Auris"
>> na man ne pagal muzika :? man nesigauna :V
Nijolyt, ne tokios klausai jei noresi galesiu nuoroda mestelt Auris uzsislepes, kaip tikras verslininkas ne viska pasako kad ne visiskai nuogas liktu ;D
zinau, Nijole, kad tu te i uzpakalius daugiau ziuri nei i kamuoli (tyliu..ssss! )
mergina... dabar eini ir ziuri savo pasta as tau parodysiu uzpakali, blyn
zmogus gi turi tureti paslapciu jei cia daba visas nusinuoginsiu tai neidomu gi bus ;D
Nijolyt, bet tu ir slyksti merga ;D;D;D
Auri, jus visiskai teisus, ponas nuostabybe
taip as nereali (emo) tu mane jau dabar myli
bliamba...nusivyliau savim taaaiipp!, kad net nebezinau ka ir bedaryt...pasitvirtino ...man patinka merginos, o ne vaikinai ;D
bliamba...nusivyliau savim taaaiipp!, kad net nebezinau ka ir bedaryt...pasitvirtino ...man patinka merginos, o ne vaikinai ;D
Ingrida, zinok tai nepagydoma,uzuojauta seimai ir artimiesiams
rytoj kaip tik pas viena futbolininka varau aplankyt ir jau atsisveikint )
>> o siaip.. Linai, as mergina... tai prie ko cia sportas :?
>>>> jau rytoj ka papasakosiuuuuu
Linuk, jei tu manai,kad as ziuriu fule del to, kad tai fule, tai labai klysti ;D tai tavo respektas nusiima ) nes nera uz ka man ji duoti ) man bet koks sportas yra plyta po kaklu
>>> dar kaune, aleksote, yra tokia parde "Auris"
>> na man ne pagal muzika :? man nesigauna :V
nu va nusivylei mane su tom plytom po kaklais...dabar nakti nemiegosiu...
o ko tu ten eini tada? speju: draugas futbolininkas arba prijauciantis, antras spejimas patinka futbolininkai
Nijole, tu tokios nuomones, kad mergina ir sportas priesai? as tau tokia prielaida metu, pvz jei dabar 80% bernu tavo, tai pamegus sporta sis procentas kyla iki kokiu 98%, tie like du procentai kuriu sportas nedomina
Lineli gausi galvon tuoj uzuojauta mat, mane uzjaust reik, o ne seima ir artimuosius juos pajaust galesi per mano laidotuves
Nijole, laukiu nesulaukiu rytojaus (kazkodel labai jo bijau)
as tik viena drauga turiu, kuris pripazista ir nuosirdziai myli sporta :-)
o del ko as ziuriu ) tai nei tas, nei anas ) as jo neziuriu ) as tik vakar buciau ejus, jei buciau viska suspejus pasidaryt, ka planavau o buciau ejus todel, kad pas mus nauja stadiona dyyyyyyydeli atidare mano miestas klesti tai del to as buciau ejus ziuret... o ten ka musu miela Ingridele prigarbanojo :-) tai as nzn :V
>>> 80 proc o dieve ;D tu gal baik ;D as apie save geros nuomones, bet ne tokios
> is tavo puses tu sakai procentus :V as pasakysiu, ka as manau.. zn, tikrai yra panu, kurios nuosirdziai domisi sportu (as drauge turiu krepsininke), bet asmeniskai as zn, kad galiu igyti iproti ziureti sporta, ar dar kokias nesamones daryti, ka daro berniukai :V cia pavyzdi galeciau pateikti >> formules 1 ziurejima << dbr neziuriu jos, bet jei ziuretu brolis, su mielu noru ziureciau ir pretenziju nereiksciau
>>> neskaudes :H
ir su kuo tu prasidedi Nijole, kad tik viena prijaucianti turi? ;D aa mat kaip is Marijeempoles busi girdejau apie jusu stadiona nauja ir maciau, tikrai grazus respekts uz stadiona, be ne tau ;D kad ta formule nuobodybe i ka ten ziuret? kaip ratais vazineja cia siaip tas 80% kaip komplimentas tau skirtas buvo
P.S. gal tai ka daro vaikinai yra nesamones, bet sportas ne nesamone
Ingrida..plakit budeliai stipriau kentesiu ir istversiu ;D
vel prasideda procentai ;D megstat jus is manes tyciotis, zalciai ir Egle, ju karaliene ;D;D;D Nijolyt, ryt busiu tiesu tiesiausia
Linai,sado mazo? :?
nu va kaip jus cia ziauriai, nustumet mane i varganus 2% nesidominciuju sportu kazkaip taip visai netyciom pasijutau mazuma... :? :?
as siauliuose irgi chebros turiu zinok... tai cia per daug ant mano marijampoliukes nestumk
>> o del to, su kuo as prasidedu :V na.. hmm.. tas vienas nuosirdziai ne tik domisi, bet ir uzsiima tuo ) kai jis man paskambina, tai pirmas klausimas mano buna: jau koja susilauzei :? o kad visi kiti ziuri, tai as zinau ) del formules :? ne nuobodybe, ten visko buna visko visko.. tas pats apie kase galiu pasakyt >> koks idomumas, kai nuo lanko prie lanko laksto :?
p.s. kai vyrai sakys, kad lakstymas po pardes yra ne nesamone, tai as sakysiu, kad sportas nera nesamone
p.s.s. beje, marijampole rasosi su A <<<<<<<<<<<< su AAAAAAAAAAAAAAA
Puslapiai Ankstesnis 1 … 703 704 705 706 707 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~