Тема: Einanana.......... Tos panos
Jus man paaiskinkit, nejau panelem i smegenys imontuota kokia programa kad draugaujant su bahuru reik varyt su kitais ??
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Einanana.......... Tos panos
Jus man paaiskinkit, nejau panelem i smegenys imontuota kokia programa kad draugaujant su bahuru reik varyt su kitais ??
butent taip ir yra.. susirask tokia, su kuria kiti neis ir bus ramu :D:D
Na nereikia taip vienasalisakai sakyti, kad visos panos taip elgiasi. Tikrai, kad nera taip. Tai priklauso nuo zmogaus.
tikrai nieko nera i smegenis imantuota tiesiog kiekviena mergina elgiasi,taip kaip nori elgtis,nevisada elgiasi gerai....:|
martynai .... neklijuok tokiu etikeciu visom ...... programos mums geros imontuotos .. tik kartais virusai isiskverbia ...
o jei rimtai, tai manyciau merginos kersija vaikinams ... sulauziamas stereotipas, jog butent vyrai yra sunsnukiai, bejausmiai, nepaisantys isipareigojimu .....
blogai ieskojai;)
Kad jus kaip idomus tapati per tapati vienur klausia kodel bachurai neistikimi kitur kodel panos taigi todel kad mes visi zmones :{}
jei tokiu neistikimu mergyciu pasitaike...ti klausyk nevaryk ant visu nes mes merginos apie vaikinus ta pati galetume pasakyt :pp cia problema asmenybeje ir jos sazineje kuria buvai pasirinkes :pp
reikia draugaut su babaisa, tada niekas su ja nenores buti, bus ramu.....
na reikia ilgai ieskoti ir rasti ne tokia
ka reiskia "varyt su kitais"??? varyt kavos isgert??? draugiskai pasitusint??? pasivaiksciot??? ar paisdykaut (pasimylet)???
Pasakei taip, lyg jus vaikinai, taj sventuoliai butumet, o visos paneles idealiai vienodos...
Ne zinai jei rimtai pradedant analizuot ir t.t. apie gyvenima veiksmus ir poelgius tai nesuprantu kodel mes skaudinam viens kitus.. cia stoli pramoga kazkokia man vienas zmogelis gerai pasake na jis tikintis labai ir sako gyvenimas tai kancia mes atperkame nuodemes siame gyvenima uz praejusi gyventa gyvenima.... kazkiek teisybes manau yra ... Aplamai mes tik kenciam ir kenciam jei isiziurejus, linkmu veiksniu labai mazai , pamastykite zmones kiek laiko mes dziaugiames, kiek mastome kaip pasielgt ir kiek mes laiko esam kanciose .....
As nesneku apie panas o bahurai angelai visi vienodi o kas kaltas net nzn , jei atvirai pasakisu spjoviau ant santykiu, nors ir esu optimistas ir tikiuosi kad bus kazkas nerealaus ateity visvien kad ir kiek krites staciai galva i sudo kruva ... Bet siandien gyvenu tik siandiena, pamaciau, patikau, pabuciavau, pa.... , man patiko, jai patiko, pakartojam, ne - tada ate ... NU bet cia ir ziauru bet kitos iseities nematau kad pasidziaugt dazniau nei liudet ir but skaudinamam,
Juk kaip buna **** kai susipazini cesini pana susitikeneji, ati blin abu debesyse skraido o paskui kas .... AINANA TOS MERGOS ..... !!!!!
P.S. Isgere juokingi ...
Martynai, nu cia ir susakei mano nuomone zmones, kurie renkasi toki gyvenimo buda <<Bet siandien gyvenu tik siandiena, pamaciau, patikau, pabuciavau, pa.... , man patiko, jai patiko, pakartojam, ne - tada ate .>> jau yra gyvenime nukenteje ir iskaudinti nuo tos vadinamos meiles...
Yra dar tokia superine vaikinu fraze : dingo jausmai!
Vat, EINANA TIE BERNAI...!!
ne man patinka kai mergos vartoja fraze " ... Nu nezinau kas sumanim darosi ... " cia kai jau santikiai yra
Niekada neiskaudinau panos s bet jei ir buvo to nenrorejau ir kas mane pazysta ATSIPRASAU ... pirma diena pasakau kad planu i ateit griaziu niekada nekuriu .... ir tu neiiskirtinis atvejis laikas parodys kas bus ...
<<... Nu nezinau kas sumanim darosi ... >> sita fraze pora savaiciu girdejau is savo vaikino va va.. o tu vis sakai, kad tos panos tokios ir anokios... Visi mes su savais + ir - . Negalima kazko ,,klijuot" butent vaikinams ar merginoms..
Cia tuteisi , bet ka daryt kad to nebutu kad + isrisketu pas kiekviena o - butu tokie menki?
ka reiskia "varyt su kitais"??? varyt kavos isgert??? draugiskai pasitusint??? pasivaiksciot??? ar paisdykaut (pasimylet)???
kazkodel speju, kad paskutinis variantas labiausiai viliojantis ir vartojamas
Na viljiojantis jis bus pas mergu visada bet vartojamas tai cia jau buna isismciu . va cia mergos mesgta pastabdyt ...
Cia tu teisi , bet ka daryt kad to nebutu kad + isrisketu pas kiekviena o - butu tokie menki?
Na va, bent pripazinai,kad as bent kiek teisi esu o ka daryt, taj niekas manau to nezino... juk taj ir yra gyvenimas..priimti zmones su visais ju + ir - !
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Einanana.......... Tos panos