Re: Blevyzgos...
Vaiva, zinok jei reiktu skust, tai man butu pasaulio pabaiga
Kestuti, pasitvirtina, kad vyrai nemoka keliu darbu vienu metu daryt beto, ka ten per tv rodo, kad tokios poslos klaidos
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 195 196 197 198 199 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Vaiva, zinok jei reiktu skust, tai man butu pasaulio pabaiga
Kestuti, pasitvirtina, kad vyrai nemoka keliu darbu vienu metu daryt beto, ka ten per tv rodo, kad tokios poslos klaidos
Kestuti> ilgiau cia pabusi greit visko ismoksi... busi viskas vienam kaip musu Ingrida..visu alu meistre
rodo f-1 lenktynes,
Kestuti> zinok tai ne "kitas" tai todel ir nespeji...
Ingrida> reikia tavo dziunglynus naikintis, ir visa ta gyvunyje mazinti ;D ;D
ei dar vienas klausimas iskilo, kodel paveiksliuko neduod uzsideti?
Vaivuk, ir taves klaviatura neklauso ;D Ketuti? o kad as ALU meistre tai vaje ;D persiprasau, bet ne vienos stiklines alaus nesu isgerus....o jei apie galus kalbi nu tada irgi persiprasau..tikrai ne visu galu ;D;D;D
einu miegot, nes jau visai ragai man, ziuriu :Do jei rimtai, ryt anksti keltis, dar nusipraust reik labanakt, zmogeliukai ;)jei uzsuks cia Evaldas, neuzsipulkit issiilge, nes ka as tada su nukamuotu veiksiu ;D
Kestuti, junk lauk tv
Ingrida> jei rimtai tai mano naga per ilgi tai sunku jau ir rasyt darosi..nes kai tada buvau savo nagus imetus dar nesu nusikirpus nagu..tai pagalvoki jie dar ilgesni...visu visu galu tu meistre...
o del Evaldo nesijaudinki mes ji nukamuosim kad tavo namu nepasiektu ;D ;D su pauksciais ;D ;D gal neiki ka?m?
kai varzybas paziuresiu tai tada ir isjungsiu
o geras, tai ten jau ne nagai, o ragenos ar kaip ten juos vadina, nagus ant kanopu ;D nu jau :? prasyciau, Evalduko ne-ga-li-ma kamuoti su pauksciais tai tikrai, nes sake 3 kregzdutes gaudys man
Kestuti, visu nepaziuresi, apsisuks galva ir nulusi
nieko tokio ir be galvos apseisiu
eik jau cia lopetos...bet grazu zinok... jei juos susitarkyciau tai is vis butu nuostabu..tik nereikia taip pavydet mano nagu...
o del Evaldo tai mes nelabai ji cia kankinsim..tik biski profilaktiskai ir lauktuviu zyzim...
Kestuti, ir tau nereik galvos? :D:D
Vaiva, tai susitvarkyk buk gera mergaite
oki, lauktuviu galit kaulyt
na, iki ryt, tikrai nebeuzsuksiu
na siek tiek reikalinga, bet tik siek tiek
Ingrida> gal jis kaip Andzej ir turi galvu daug...arba saugo savo vienintele o ne kaip mes...
zinai as ir tada eisiu i savo lova reikia paskaityti knyga(Svytejimas tikiuos nesvytesiu ;D )
gera anegdota radau,paklausikit..eina blondine apsipirkti ir pamato gatveje pardavinejan rankines ir priejusi klausia:kiek kainuoja si dolce gabana rankine? pardavejas sako:40euru...blondine sako:tai tada cia neorginalas,kad taip mazai kainuoja..pardavejas sako:tada 150euru...blondine:tai gerai tada pirksiu
p.p.s.: jo prisimenu as tuos...nagus.. (jei taip galima juos pavadinti, pagal mane tai ten kindzalai ) Bet Ingridute sako labai teisingai
~ - SUSITVARKYK!!
~
labas rytas :Dsmaikstavo kazkas ant vakaro, matau :)joa, tos blondines tai...
geras, Auris kaip graziai mane islinksniavo
labas zmones..
Tai ka man dabar daryt?imti juos nusikirpti? :?
nea, Vaivuk nekirpk :)augink, bet pasitvarkyk kazkaip mastau, kaip tu ten tam Auriui neiskabinai akiu su nagais
NU va ir dar klausia "KA DARYT???????" kai cia visokios Ingridos agituoja man akis kabint. Tai ka galvoji ka reikia tokiu atveju daryti? ZINOMA KIRPT JUOS, KAD VELELIAU NEPASIDUOTUM PAGUNDAI IR AS NELIKCIAU BE AKIU
Страницы Назад 1 … 195 196 197 198 199 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...