3921

Re: Blevyzgos...

Vaiva, zinok jei reiktu skust, tai man butu pasaulio pabaiga smile
Kestuti, pasitvirtina, kad vyrai nemoka keliu darbu vienu metu daryt tongue beto, ka ten per tv rodo, kad tokios poslos klaidos big_smile

3922

Kestuti> ilgiau cia pabusi greit visko ismoksi... smile busi viskas vienam kaip musu Ingrida..visu alu meistre

3923

rodo f-1 lenktynes, :::034

3924

Kestuti> zinok tai ne "kitas" tai todel ir nespeji...
Ingrida> reikia tavo dziunglynus naikintis, ir visa ta gyvunyje mazinti ;D ;D

3925

ei dar vienas klausimas iskilo, kodel paveiksliuko neduod uzsideti?

3926

Vaivuk, ir taves klaviatura neklauso ;D Ketuti? o kad as ALU meistre tai vaje ;D persiprasau, bet ne vienos stiklines alaus nesu isgerus....o jei apie galus kalbi big_smile nu tada irgi persiprasau..tikrai ne visu galu ;D;D;D
einu miegot, nes jau visai ragai man, ziuriu :Do jei rimtai, ryt anksti keltis, dar nusipraust reik smile labanakt, zmogeliukai ;)jei uzsuks cia Evaldas, neuzsipulkit issiilge, nes ka as tada su nukamuotu veiksiu ;D
Kestuti, junk lauk tv big_smile

3927

Ingrida> jei rimtai tai mano naga per ilgi tai sunku jau ir rasyt darosi..nes kai tada buvau savo nagus imetus dar nesu nusikirpus nagu..tai pagalvoki jie dar ilgesni...visu visu galu tu meistre...
o del Evaldo nesijaudinki mes ji nukamuosim kad tavo namu nepasiektu ;D ;D su pauksciais ;D ;D gal neiki ka?m?

3928

kai varzybas paziuresiu tai tada ir isjungsiu:::034

3929

o geras, tai ten jau ne nagai, o ragenos ar kaip ten juos vadina, nagus ant kanopu ;D nu jau :? prasyciau, Evalduko ne-ga-li-ma kamuoti neutral su pauksciais tai tikrai, nes sake 3 kregzdutes gaudys man tongue
Kestuti, visu nepaziuresi, apsisuks galva ir nulusi big_smile

3930

nieko tokio ir be galvos apseisiu:::034

3931

eik jau cia lopetos...bet grazu zinok... jei juos susitarkyciau tai is vis butu nuostabu..tik nereikia taip pavydet mano nagu... smile
o del Evaldo tai mes nelabai ji cia kankinsim..tik biski profilaktiskai ir lauktuviu zyzim... smile

3932

Kestuti, ir tau nereik galvos? big_smile:D:D
Vaiva, tai susitvarkyk smile buk gera mergaite wink oki, lauktuviu galit kaulyt tongue
na, iki ryt, tikrai nebeuzsuksiu smile

3933

na siek tiek reikalinga, bet tik siek tiek:::034

3934

Ingrida> gal jis kaip Andzej ir turi  galvu daug...arba saugo savo vienintele o ne kaip mes...
zinai as ir tada eisiu i savo lova reikia paskaityti knyga(Svytejimas tikiuos nesvytesiu ;D )

3935

gera anegdota radau,paklausikit..eina blondine apsipirkti ir pamato gatveje pardavinejan rankines ir priejusi klausia:kiek kainuoja si dolce gabana rankine? pardavejas sako:40euru...blondine sako:tai tada cia neorginalas,kad taip mazai kainuoja..pardavejas sako:tada 150euru...blondine:tai gerai tada pirksiu:::044:::044:::044

3936

p.p.s.: jo prisimenu as tuos...nagus.. (jei taip galima juos pavadinti, pagal mane tai ten kindzalai big_smile ) Bet Ingridute sako labai teisingai big_smile~ - SUSITVARKYK!! big_smile~

3937

labas rytas :Dsmaikstavo kazkas ant vakaro, matau :)joa, tos blondines tai... big_smile wink
geras, Auris kaip graziai mane islinksniavo tongue

3938

labas zmones..
Tai ka man dabar daryt?imti juos nusikirpti? :?

3939

nea, Vaivuk nekirpk :)augink, bet pasitvarkyk tongue kazkaip mastau, kaip tu ten tam Auriui neiskabinai akiu su nagais big_smile

3940

big_smile NU va ir dar klausia "KA DARYT???????" kai cia visokios Ingridos agituoja man akis kabint. Tai ka galvoji ka reikia tokiu atveju daryti? ZINOMA KIRPT JUOS, KAD VELELIAU NEPASIDUOTUM PAGUNDAI IR AS NELIKCIAU BE AKIU big_smile