1

Тема: Megstamiausi filmai ir ju zanrai

Kokio zanro filmai labiausiai patinka?kdl?koks siuo metu rodomas filmas tawo nuomone ydomiausias?:)

2

Re: Megstamiausi filmai ir ju zanrai

patinka dramos,siaubo filmai,trileriai...patinka sėdėt prie tv ar kine išpūstom akim,drebančia širdim žiūrėt į ekraną kai groja tokia įtampą sukelianti muzika ir žinai,kad tuoj tuoj nutix kažkas l baisaus.ir tada iššoka kox zombis iš už kampo:-D per kūną šiurpuliukai nulekia,kai l baisu užsidengiu akis...iš dabar rodomų patinka "Vilniau getas","Aš esi tu".

3

man patinka komedijos....ir patinka siaubo filmai...

4

nju asmeniskaj man taj patinka siaubekaj ir komedijos...siajp is db rodomu taj net nezn bet megstamiausias tai "mulen ruzas",kas nors matet?

5

matem matem...geras filmas...man irgi patiko...pasirodo jei jau zmogus yra gabus tai jau ant visko...turiu omeny jie ne tik gerai vaidina bet ir graziai padainavo...:)

6

as tai tiesiog myliu ta filma,galeciau ziuret ir ziuret...:)   

7

ka manote apie "Zinau ka weikei ana wasara"?:)

8

nieko gero.net baisu nebuvo...

9

joa?...man tai patiko:)  na o kaip "vaiko zaislas2"? yra maciusiu?:)

10

apie ka jis?  as maciau daug filmu, tik beda su pavadinimais,t.y. niekaip ju neatsimenu...:D

11

Titanikas, vat beproto geras filmas sad amzinai, blianu kaip paziuriu bet tam as ir ziuriu big_smile

12

Loreta, 16 пишет:

Titanikas, vat beproto geras filmas sad amzinai, blianu kaip paziuriu bet tam as ir ziuriu big_smile

man taj jaj ji db pamatyciau taj nerealiaj liudna pasidarytu...nu ziaure...

13

Deimantė, 14 пишет:

apie ka jis?  as maciau daug filmu, tik beda su pavadinimais,t.y. niekaip ju neatsimenu...:D

pala tuoj prisiminsiu...nu zdz jaj tajp trumpaj taj atgyja lele ir zudo sakikim tep : wisus is ejles:)  ziaurus filmas,bet lbj geras,man ziaure patiko:)  gajla kad maciau tik antra daly...

14

mano nuomone titanikas niekad neiseis is gywenimo...:)

15

Kotryna, 12 пишет:
Deimantė, 14 пишет:

pala tuoj prisiminsiu...nu zdz jaj tajp trumpaj taj atgyja lele ir zudo sakikim tep : wisus is ejles:)  ziaurus filmas,bet lbj geras,man ziaure patiko:)  gajla kad maciau tik antra daly...

ojea. prisiminiau, maciau ta filma. daug kraujo buvo..

16

niu:)  ten jai neklystu 4 dalys?...

17

nzn. as 4 nemaciau. gal tada maciau ne viska...

18

niu as maciau wisa antra bet zn kad yra daugiau nes kazkoke maciau per rusu kanala bet bw nieko nesupratau...:D

19

Kotryna, 12 пишет:

niu as maciau wisa antra bet zn kad yra daugiau nes kazkoke maciau per rusu kanala bet bw nieko nesupratau...:D

ex...su rusu ir man problemos.:D

20

gal kas matet filma ,,kodel kvailiai isimyli"? labai ji megstu rasykit man  jei zinot sheip esu didele filmu gerbeja........ kad filmas geras suprantu tada kaip darydama geriausiu filmu sarasa ji irsau ar bent prisimenu......