101

Re: Mergina siulo vaikinui draugauti...

draugyste turi siulyti vaikinai :::234:::234:::234:::234

102

Ingrida, 22 пишет:

draugyste turi siulyti vaikinai :::234:::234:::234:::234

Eik jau Ingrida si karta tau nepritariu nesvarbu kas isulo svarbu kad yra kaskoks jausmas kuris "vercia"pasiulyti draugauti

103

na, senamadisku as paziuriu, senamadisku neutral bet zinai koki pliusa izvelgiau?? toms, kurios nieko pries pacios pasiulyt draugyste, daugiau sansu but ne vienoms wink o tos, kurios nesiulo...ai, dar pamasciau, kad cia visai gerai viskas gaunas big_smile juk vis vien moteru daugiau nei vyru...tai gerai, kad visos nesisiulo...nes kitaip turetumem labai daug pavasariniu geliu, narcizu :::044

104

vienai moteriai priskiriami 5vyrai... baisi faktai... tai kad as ir senu paziuru bet tokiu dalyku tikrai nemanau kad vaikinas butinai turi viska daryti..

105

Vaiva, jie visko ir nedaro big_smile nzn, tiesiog...jie stiprioji lytis...jie turi "valdyti", todel ir turi imtis iniciatyvos, manau...bandau isivaizduot kaip as siulau...nu nzn nzn big_smile gal geriau veju tas mintis salin...

106

hmm mano seimoje kaskaip labiau mama viska vadovauja nei tevas tai man kaskaip kitaip atrodo...:) 

107

Vaiva, 19 пишет:

hmm mano seimoje kaskaip labiau mama viska vadovauja nei tevas tai man kaskaip kitaip atrodo...:)

cha smile mano seimoj irgi taip...bet vat as tai traktuoju kaip bloga seimos modeli turbut...todel noriu, kad vyras siek tiek imtu virsu kai to reikia...siaip as uz lygybe seimoje..bet visvien, vyras - galva, moteris - kaklas wink

108

as manau kad siulyti draugauti turetu vaikinai, pati tai tikrai neisdrisciau pasiulyti vaikinui draugauti, neisivaizduoju tokios situacijos.. smile nu nebent labai labai ji myleciau smile

109

Man patiktu, kad mergina prisipazintu meileje, ar siaip tik pasiulytu pasimylet.

110

Viktorija, 16 пишет:

as manau kad siulyti draugauti turetu vaikinai, pati tai tikrai neisdrisciau pasiulyti vaikinui draugauti, neisivaizduoju tokios situacijos.. smile nu nebent labai labai ji myleciau smile

Nu ir pasikelimas siuolaikinio jaunimo.... ;D

111

nu ir tegul siulo, jei grazi reik sutikt jei ne pashla ... .O cia nk keista , kad mergina praso draugaut ...:)

112

NIEKO SAU

113

sakyciau wyrai gerokai subobejo ;DDD:::629

114

Na ir kwailas poziuris siuolaikiniu moteru. Kodel vien tik vaikinas turetu siulyti draugauti, o merginai jau neprestizas siulyti, baisu but nesuprastai ane, taj parodykit gi taip giriates vyras galwa-moteris kaklas, bet ytariu tas kaklas supalerizuotas smile  ? Atsigaukit paneles jau 21amzius, vaikinu yra maziau negu moteru, tajgi nepraraskit sawo sanso o taj kita tai gali pasiulyti pirmiau uz jus. Pamirskit tuos laikus kai waikinai ant balto zirgo atjodawo smile Tiek metu turit o dar wis pasakom tikit.Iswis senoweje wyrai nesipirsdawo moterims pagaudawo sumusdawo iki samones netekimo ir tada jau kaip pora skaitydawosi.

115

O kad man kuri pasiūlytų...

116

na as manau kad nera blogai jai mergina waikinuj siulo,,,,, db tai normalu:D

117

Koks skirtumas kas siulo?  svarbu kad viens kita randa. Jei panele yzvalgesne ir numato kad isto gali kas geresnio iseiti tai kodel ne?

Vyrai aplamai lepshei sitam reikale jie tik ysivaizduaja kad jie panas medzioja net nesusimastydami kodel butent ta o ne kita? Juk renkasi istikruju visada moteris smile

Panos nebukit tokios tiesmukiskos ir negriaukit man cia romantikos. As permeciau mintimis visas savo pazintis ir gerai susimascius: nei karto tai nebuvo mano paties mintis pradeti draugyste ar pan.bet as visada buvau tikras jog as pakabinau.

surinkau klaidinga numery buvau pakviestas (!) arbatos, (3 metus ja geriau) bet oficialei tai as pakabinau pana per telefona.

Draugelis pasikviete mane, mes ysikalbejom prisigerem, atsibudau su jo seserim. Tai juk as pakabinau draugelio sesery net apsvaiges blaivia.  Veliau suzinojau kad draugelis mane pasikviete sesers paprasytas.

Kelentis keltu i smiltine vasara priesmane stovejusiom panelem iskrito rankinukas ir prezervatyvai zinoma as juas pakeliau net nesusimastydamas kodel jie "netycia" iskrito man pries nosy. zinoma kad as didvyris pasikabinau dvi panas praleist gerai laika nudistu pleze. ir t.t.

simtus atveju permascius ... nejaugi as lepsis? nesvarbu kieno kabliukas bet as visada kabindavau

As visada pakabindavau as esu vyras ir didvyris ir noreciau kad taip ir isliktu smile

118

nieko nebenustebinsi su draugystem nebe tie laikai kad vaikinas siulitu draugauti dabar panos pacios limpa visaip bando itikti nzn as tokios nuomones kad jei lengvai gaunama tas yra nuobodu tai del ko dabar vaikinams stengtis? anksciau del paneliu stengesi kad patraukt demesi o dabar?

119

Man tai pirma mintis, kylanti perskaicius temos pavadinima: "beviltiska...." Grieztai niekada nesiulyciau vaikinui draugaut! Nesamone paskutine!

120

Mano manymu visai normalu,juk siais laikais jau normalu merginoms pirmoms pasiulyt vaikinams tuoktis:::220