Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 29 30 31 32 33 … 46 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 601 по 620 из 918
- Vita
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
na kaip cia pasakius....as ir esu ne is zemuju merginu...ugis 1.82 tai labai sunku kaska susirasti...zinoma aukstesni vaikina nes seip nieko pries mazesnius ,kaskas minejo ,kad mazesni yra fainesni,bet as su juo jausciausi labai blogai....save traumuoju eidama su zemesniu nes dideli kompleksa jauciu ....kaskada ir as draugavau su zemesniu vaikinu jis tik 1 cm zemesnis buvo o as labai blogai jauzdavausi. Tai tiek...kekvienas masto ir galvoja kitaip....pan patinka aukstesni uz mane ...ir aciu kad isklauset:)
- Ugnė, 24
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
man visada patiko auksti vaikinai,o dar jai formoj is vis nieko....taciau pati turejau visus zemaugius...nezinau kodel taip iseidavo...aisku,kai jau visai maziukai tai biski nervina...
- Aušra
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
na manau kad turi ;D nenoreciau draugauti su zemesniu vaikinu uz save ;D
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Va va, dabar man ta tema aktuali yra.:) Susizavejau visai neaukstu vaikinuku. As ir be kablu daug aukstesne uz ji. Man tai tas ugiu skirtumas dzin, bet nezinau, kaip jis jaucias salia manes. Jei jis nejaustu diskomforto, tuomet ir as gerai jausciaus.Jei jis jaustusi salia manes nekaip, tuomet ir man be galo nesmagu butu...Taigi, vaikinai, kaip jus patys jauciates salia aukstesniu paneliu? Ar draugautumet su uz save aukstesne? :?
- Tomas, 27
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
As tai noriu tik aukstesnes merginos, negaliu isivaizduoti draugystes su zemesne mergina...
- Karolina
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
- Rūta
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Net nežinau, ką sakyt. Nesvarbu - meluočiau. Nes vis dėlto, jei vaikinas būtų žemesnis už mane, kai aš pati visai mažutė... Nekaip atrodytų, bet nekompleksuočiau dėl to. O aukštesnis... Hmm... Kaip aš su draugu atrodom iš šono, nemačiau, bet kad jis už mane geeerokai aukštesnis. Ir nieko. Nekompleksuoju. Jei su žmogum gera, ūgis nesvarbu.
- Deividas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
pasakojam pasakojam
- Liucina, 19
- Forumo Vanagas
- Неактивен
- Jurgita, 18
- Forumo Naujokas
- Неактивен
negaleciau draugauti su vaikinu zemesniu uz save......jis turetu buti bent jau mano ugio,bet geriau kad jis butu daug aukstesnis uz mane
- Raimonda, 17
- Forumo Naujokas
- Неактивен
cia taip paskaicius galima pagalwot,kad niekas tu zemu waikinu nepripazista...draugauju su zemesniu uz sawe,tewai kartais is to pasijuokia,bet man tai nerupi,be galo ji myliu ir tikrai neatsisakyciau jo tik tdl,kad zemesnis..tikrai ne tame wisa esme,gaila,kad panos taip nusistaciusios:(
- Sandra, 22
- Forumo Naujokas
- Неактивен
man tai reiksmes ugis neturi
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Sandra, 22 пишет:man tai reiksmes ugis neturi
Nu tai aišku ,svarbiau kad krūtinė būtų apžėlus.
- Neringa, 24
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Man tai turi reiksmes ugis, kadangi pati esu zema, tad su zemesniu uz save tikrai neprasideciau... na nebent jau turetu but superinis visame kitame
- Zilvinas
- Forumo Karalius
- Неактивен
manau vidurkis yra apie 14 - 15 cm negru ugis ispudingesnis, azijieciu mazesnis (tam jie kamasutra studijuaja) lediniam vandeny ugis beveik isnyksta ...
nors jei rimtai tai zemaugei vaikinai net labai merginoms patinka, netikit?
paziurekit: http://www.youtube.com/watch?v=_PHnRIn74Ag
- Teo
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Neringa, 24 пишет:Man tai turi reiksmes ugis, kadangi pati esu zema, tad su zemesniu uz save tikrai neprasideciau... na nebent jau turetu but superinis visame kitame
logiska o tai tavo ugis ten 172 ? ir tu laikai save zema ?
Сообщений с 601 по 620 из 918
Страницы Назад 1 … 29 30 31 32 33 … 46 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.