Re: Kosmetika
Nesiparink nes ragai isdygs!!!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Kosmetika
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
cia man?
o ka nesupratai?
o ka nesupratai?
nematau del ko tureciau parintis.....;)
tant mieux!
as naudoju ti is eurokos ir oriflame kosmetika nors ta kosmetika man yra kvepalai lupdaziai ir seseliai . kremus geriau pirkite is vaistiniu patariu
ne per maza dazitis?...neysizejsk...
blakstienu tusa tai wisada firmini,o seip wisokie lupu blizgiai kaip papuola,buna ir pirkta ir is wisokiu sarmu,euroku;D
As naudojuos tik BIKOR kosmetika. Tai yra is Erdesa parduotuves. Aisku,ten kaina nera pati kukliausia (pudra - 100lt, seseliai 50-60lt), bet uztat kokybe garantuota. Be to, pasirinkimas nerealus.Seseliai suderinti po 4 atspalvius i viena dezute Labai kompaktiska.
O pudra |Egipto zeme| nereali. Ja pasipudravus po 5 minuciu atsiranda savaiminis idegis. be to, ji slopina uzdegima (nuo spuogeliu ir pan)
JEGA!
O kur tokiu parduotuviu yra?
O ka manot apie chemini blakstienu dazyma?
Bikor parduotuvė? www.erdesa.lt
yra vilniuje, prie buvusio Lietuvos kinoteatro.Turėtų but ir kituose miestuose.
Kai ką galima nusipirkti ir Nifertiti grožio salone.
Beje, Erdesa parduotuvėje man patinka tai, kad ten yra profesionalus kosmetologas, kuris tave pasodina į kedutę ir eksperementuoja su dažais, kurie tau patinka. Taigi, prieš pirkdama, tu išbandai produkciją (ir ne pati, o tave neraliai gražiai padažo)
Ir viskas nemokamai.
Bikor parduotuvė? www.erdesa.lt
yra vilniuje, prie buvusio Lietuvos kinoteatro.Turėtų but ir kituose miestuose.
Kai ką galima nusipirkti ir Nifertiti grožio salone.
Beje, Erdesa parduotuvėje man patinka tai, kad ten yra profesionalus kosmetologas, kuris tave pasodina į kedutę ir eksperementuoja su dažais, kurie tau patinka. Taigi, prieš pirkdama, tu išbandai produkciją (ir ne pati, o tave neraliai gražiai padažo)
Ir viskas nemokamai.
Tai kam pirkt? Ateik kas ryta ir padazys tave..:D
O kur tokiu parduotuviu yra?
Kaune BIKOR kosmetikos tai maciau parduotuvej - grozio salone "Zavi" savanoriu prospekte, tik man kainos truputi kosmines pasirode
seselius dazniausiai dior perku, o tusa mac... pudros beveik nenaudoju, jei naudoju tai tik kremine
As irgi kremine naudoju Max Factor..:D Mama atidave besibaigenti indeli..Kiek man jo reikia uztex dar ilgam..Labai gerai tinka pachmielingus pajuodusius paakius paslepti, ar siaip spuogeliam kokiem..:D
geras nezinojau kad vaikinai pudra naudoja??? :-O
as naudoju Loreal tusa ir Maxfaktor krempudra... jau geriau jokios nei pigi kosmetika..... o su eurokosu tai atsargiai..... labai daznai garantija buna pasibaigus
man patinka "isadoros" seseliai,nes yra nerealiu spalvu o seip kokibiska..beto lietuvoj tikrai didzioji dalis kosmetikos yra nekokybiska..jei nusipirkot "loreal" tai dar nereikskia,kad ten tikras lorealas
"
Na ar naudosi Loreali ar Rusiska kosmetika beveik jokio skirtumo.Savo struktura jos nieko nesiskiria,tik tos izymesnes firmos uz savo pavadinima kelia zymiai kaina.Tai jai pirksi pigesne,o ne brangesne kosmetika,niekas nuo to nepasikeis.
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Kosmetika