Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 21 по 24 из 24

- Gabija, 35
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Re: merginos,kokia romantiskiausia dovana yra padowanojas jusu vaikinas(draugas)?
Dovilė, 22 пишет:Gabija, 32 пишет:Sukūrė dainą ir pats sudainavo, buvo labai juokinga, klausos jis ypatingos neturi, bet šiaip labai miela.
cia tai super 
Žinau, tik jau tos moterys, neiškenčiau ir apsiskelbiau visom draugėm, kartu visos pasijuokėm, po to kažkas perpasakojo jam, tai kurį laiką buvo labai įsižeidęs.

- Neringa, 24
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Re: merginos,kokia romantiskiausia dovana yra padowanojas jusu vaikinas(draugas)?
Stai ka pasakysiu... romantisku dovanu tikrai esu gavus ir nemazai, taciau kaip paaiskejo jos visos buvo dovanotos ne is sirdies. Nes kaip veliau vaikinas prisipazino kad manes nepamilo per visa ta laika ir paliko... Taigi romantiskos dovanos buvo tik priedanga...

- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
man romantiskiausia dovana buvo ramuniu puokste kuria gavau baigusi mokykla. mokykloje vyksta fursetas, o mano tuometinis brangusis parase sms iseiti i lauka. iseinu, laukiu laukiu, ziuriu pareina is pievos didele puokste priskynes. "juk zinojai kad as durnas, bet toks esu del taves" - pasake. iki siol saldu pasidaro ta akimirka prisiminus.... 

- Laura, 16
- Forumo Naujokas
- Неактивен
žiedą su svarovski kristalais.;@~*

- Diana, 16
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
18 Roziu raudonu..Jos buvo nuostabios ir ir jis pats 
Сообщений с 21 по 24 из 24
Страницы Назад 1 2
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.