21

Re: Tattoo

Gal mazai girdejas, bet tatiruote naiknama, tik kainuoja;) jei jau toks noras begalinis jos atsikratyt tai ras pinigu;) tik cia apie nespalvotas tas, kad galima panaikinti... gal mano nuogirdos ir klaidingos wink

22

Svaraus argumento neturiu: tiesiog zinojau, kad man to reikia smile pasidariau tokioj vietoj, kad nesimato vasara su maikute vaikstant smile IMHO manoji tatuiruote yra gan subtili ir puosia kuna, kuris neturi man boobs ar nukarusio pilvo. smile kiekvienas turi teise rinktis, kas kilnoja bokalus ir uzdirba gerus litus tiem dzin kaip jie atrodo patys, man ganetinai svarbu atrodyt gerai smile Ne del mergu ar dar ko, bet paciam smagiau kai veidrody matay, kad eini tinkama kryptim...

23

Vilius, 19:  apibendrinus: pasidarei tatoo todel kad norejei, nes konkreciu momentu tai jauciasi gerai ir teisingai  (?)

suprantu, kad sunku susivokti tavo amziuje keleis desimtmeceis, nes pats esi 19, bet tada galima pasiklausti tu kurie pragyveno ilgiau ir atmena laikus, kai daresi teturuates kurios butent tada tais laikais buvo tikrai kietu vyru antributas ir grazu ir t.t.  bet deja sendien tai jau tikrai kad nelabai ...tatoo visam gybenimui islieka, nors aktualu gal apie 5 metai. Veliau kiti dalykai vertinami  visuamenei ir kiti simbolei garbinami. Mano pazystamas turi tatoo CB - Sborny bataljon is armijos laiku, sendien ji atrodo kaip klaida petyje, bet tada kai jis ja dare ...buvo pasididziavimo reikalas ...

Lina, 25.... ?  **** off, bitch.

24

ko cia tiek siki del kitu, ateis laikas gailesis, o dabar kisa cia ta savo nuomone:D

25

Nu galim ir taip pasakyt zilvinai smile O kas liecia simboliu garbinima tai siuo metu tik vienas simbolis garbinamas - pinigai smile Neturiu tikslo stengtis pragyventi, noriu gyventi smile

26

Zilvinas, 38 пишет:

Vilius, 19:  apibendrinus: pasidarei tatoo todel kad norejei, nes konkreciu momentu tai jauciasi gerai ir teisingai  (?)

suprantu, kad sunku susivokti tavo amziuje keleis desimtmeceis, nes pats esi 19, bet tada galima pasiklausti tu kurie pragyveno ilgiau ir atmena laikus, kai daresi teturuates kurios butent tada tais laikais buvo tikrai kietu vyru antributas ir grazu ir t.t.  bet deja sendien tai jau tikrai kad nelabai ...tatoo visam gybenimui islieka, nors aktualu gal apie 5 metai. Veliau kiti dalykai vertinami  visuamenei ir kiti simbolei garbinami. Mano pazystamas turi tatoo CB - Sborny bataljon is armijos laiku, sendien ji atrodo kaip klaida petyje, bet tada kai jis ja dare ...buvo pasididziavimo reikalas ...

Zilvinai, manau tu rukai, kazkodel toks itarimas kyla >> maciau foto su cigarete, todel susidariau nuomone, kad rukai. o nemanai, kad rukymas tau labiau kenkia, nei tattoo?  gal tai irgi kazkoks zenklas?mm/?

27

super pasakyta:) sudu nuodijas save o kitiem moralus del tatto skeilia:) gedytumeis smile shame on you ,,

28

ha ha ha as aplamai jokiu svaigalu nevartoju. Tai tikras idijotizmas. Nuatraukoi as 2005 metais aplankiau draugely Dubline ta vakara as suskaiciavau iki 12 pintu  guiness, toliau as nepamenu ir nemanau kad aplami galeciau. del cigaretes galima ir pameluati kad draugas prase palaikyti smile
Debar tai neberukau del betkokios priezasties, nes paprasciausei pradedu kosieti tai neiseina nei perbaliu del kompanijos.

Alio! suvokti kas yra sveika o kas ne yra vienas dalykas bet as tik zmogus o kadangi zmogaus prigimtis nuademinga vadinasi ir as nuademingas.

Anksciau kol jaunas ir durnas buvau  ir geriau ir rukiau viska kas tik ymanoma yskaitant marijuana. Gyvenau palaida sexualiny gyvenima klaipedoi odos ir veneriniu ligu dispaceryje buvau pastovus klientas mazdaug kas pusmety smile

Tikreusei per klaida neprisidirbau tatoo he he he smile Debar as galvoju jei tada kas man butu proto ydejes tai sendiena buciau gyditoju juristu inzinierium is esmes betkua.

Sendien dienai as visai negeriu ir nerukau. Bet papuales i kompanija tiesiok negadinu zmonem nuataikos, su savo niukteristo paisalais,  juk nenumirsi del vieno stiklo alaus juk nebutina prisizliaugti, galima visa vakara su tua paciu stiklu rankoi praleisti.

Pas mane virtuvei daznai stovi  butelis vyno tarp sojos ir kitu prieskoniu kartais gerai sliukstelti y padaza arba i salotas arba ysipilt i stikla slakely prie zuvies ko nors rukstaus visada norisi
bet tai man uztenka butelio pusmeciui ir tikrai ne kiekviena diena ir net ne savaite. 

Jei nepapuali i kokia socialia situacija tai keleta menesiu aplamai nieko nevartoju nes tai kvaila ir zalinga. Anksciau as to tiesiok nezinojau.

Kas liecia moteris tai su amzium irgi ygauni proto atsiranda morale,pasidarai isrankesnis, nors cia niekad nebusi tikras kol saloi gyvenu tai lengva buti sventualiu smile

Man tai pagrindiene taisykle niekada nepirkti jokiu svaigalu nei paciam sau vienam, nei savo artimems mylimems. As esu tos nuamones kad tiek pastovus svaigalu vartojimas tiek absoliutizmas yra idijotizmo ishraiska. Kitas reikalas kai zmogus yra alkoholikas tada jau alkoholigas esi visam likusiam gyvenimui ir vienintelis vaistas nei laso ir niekada.

Bet debar ysivaizduakit situacija atvyksti pas draugeki itala pietu ir jis siulo paragauti savo seimos pasididziavimo vyno  o tu ne tai nuadai tai blogai... bla bla Zinoma as pasmaguriausiu ir atvirai isakysiu savo nuamone apie aroma ir skony net jei ir vairuaju, apsiribok tredzdaliu stiklo ir niekada net neipusi. 

jei visi sugebetu absiriboti tredzdaliu stiklo vyno prie kepsno tai, net yra neyrodytu prielaidu kad tai apsaugo nua kraujagisliu ir sirdies ligu. Bet tai tik prielaida o vartojimo pasekmes ant tiek zalingos kan net neverta to reklamuati. Prancuzai pirmauja del kepenu ligu del pastovaus saikingo vyno vartojimo. Pora valgomu saukstu vyno naudinga kaip anti oxidantas, bet ta pati galima pasiekti suvalgius keleta razinu. Ta riba tarp naudos ir zalos labai individuali ir labai mazam vyno kiekiui. Todel ji praktishkai visada perpilama, jau nekalbant apie alkoholizmo rizika. Todel ir neapsimoka gerti vyno.

29

priciom apie ta gerima cia tiek? big_smile:D

30

Zilvinas, 38 пишет:

tu manes nep..... kad bitch vadintai.... kramtyk ka sneki,  gyvenimo klaida!!!
tema apie tattoo o ne apie svaigalu vartojima

31

Lina, 25    I get it,  you don         whana know any thing so **** off, stalker smile

When will all this anger, hate and bigorty be gone?

Vadinasi neturiu ka pasakyti nera argumentu tai bent pasikoliosiu he he he smile you stupid bith foolish dumb as.

:::127:::961 as juakiuasi ne sutavim, as juakiuasi is taves...

32

ka jau lietuviskai nebemoki!? jei rasai anglu kalba tai bent pasistenk be klaidu parasyti, nes tikrai apgailetina. Nes ne tik tavo lietuviska bet ir angliska rasliava reikia bandyti sifruoti.
Tu per menkas zmogysta kad as tureciau eikvoti savo energija bandant tau kazka, nereiksmingai butybei, isaiskinti.

33

Lina, 25 - linkiu tau pasveikti smile jei galeciau nusiusciau gelu ir sokolado smile

34

zilvinai tau tikrai reikia pasigidit nes pas tave galvoi farshas!!! ir nusilaisk ant zemes per dauk cia savo IQ level rodai bet is esmes esi tuscias zmogus!!!! as perskaiciau por dar forumu kur tu norejai parodit kad esi afigenai protingas zmogus bet nei vienam tavo scripte ne radau nieko protingo tik eilinius izs...mus pvz. tu turi pamylt zmogu kad su jo permiegot o ziai yra tokia dalikai kaip poreikiai ir ne butina myliet jai sutampa poreikiai ir kaip tu parasai kad tik prostitutes miega uz poreikius ne tik prostitutes yra ir mergynu kurioms reikia tik sexo ar one night stand ir as ne pasakyciau kad jos **** !!! mes gyvenam 21 amzui o ne 17 ar 18 kur i sexa ziurejo kaip i nusikaltima jai esi ne vyras ir zmona!!!
del tattoo daba pas mane brolis kapitonas LT armijos ir turi 2 tattoo tai tu nori pasakyt jis yra zemo ligio zmogus ??? ar tipo kaip tu ten rasai jau daugiau nera ko sekt tai jis izpaise savo kuna big_smile tau 38 metai ir nesi cia konkretu suda as turiu 2 tattoo ir as dirbu normaloi firmoi ir ne sestiorke kaip tu is kart pamanisi esu vadibininkas savo skiriaus ir kai man skire interwiev manes ne klause apie tattoo o nors buvau su trumpom rankovem marskinais ir jie mate kad ant desnes rankos matos tattoo ir ne pasake sorry you have tattoo we cant take you for whis position!!!! o jai tu esi per visa gyvenima loser tai nereikia syto rodit pas tave viskas parasyta ant veido!!!! ir del pasirenkimo vyro/zmonos tai tikrai jai zmogus yra protingas jis i tattoo maziausia kreips demesi!!!
ir dar zinai zmones daros tattoo ne tik del grozio o del kazkokiu priezasciu o gal jiems ta tattoo pasidare kazka reiskia!!!! ir zmones ne sloksniuojas pagal tattoo yra dauk izimiu zmoniu kurie turi tattoo !!! islisk is savo kaimo ar kalnu nes mes gyvenam 21 amzui ir jai tattoo nori panaikint ja gali panaikint !!!!

35

tribals ant rankos smile

36

Edgaras22 --> Pritariu tau. smile!

37

software keiciasi ,  hardware nesikeicia niekada.

ka tu mastai debar shypsosies ish to po 10 metu jei tu aplamai vystaisi.  Bet tavo oda naujos nebenusipirksi.

As irgi buvau 20 metis ir zinau koks ten per farshas pasmane galvoi buvo.

Well kaikas mokinasi tik ish savo klaidu.  Ishdidus pasiputelis jaunimas jusu tos svarbios priezastys marginti oda del mados  ir tos didziausios slapciausios reikshmes su laiku pasikeis.

Imidzo vergai, exhibitionistai, smile 

IQ - ar jus bent zinote kad 60 metis profesorius visada turi zemesny IQ nei jo 20 mecei studentai ???? 

kebliu fraziu vartojimas nesuvokiant ju reiksmes turi tik viena tiksla PASIDEMONSTRUATI  panasei kaip ir taturavimasis.

Kelti savo verte yra poreikis tu asmenu kurie jauciasi nepakankamai yvertinti.

As nenoriu kad jus jaunimas turetumet nepilnavertishkumo jausma ir stenktumetes
Demonstruati save tatiuruatemis ar kazkokeistai pasiekimais. Nes efektas subrendusio zmogaus akyse bus atvirkshtinis.

Ne gero darbo jums norisi, bet gero titulo mashinos sekretores ir offiso centre kad visi matytu tavo kostiuma su kaklaraisciu  ha ha ha ha smile

brolis kapitonas LT armijos - reiskia didziuajames ivaizdziu titulu , bet ka jis veikia gero? zmoniu zudymo meistras?

Ka tu gero veiki? "as turiu savo skyriu"   

"yra ir mergynu kurioms reikia tik sexo" - reikia tiems kas neturi arba labai norisi ir truksta nes sunku gauti. sutinku vaikinams ir vyrams reikia "Balzako" amziaus moterims reikia.

jaunom graziom merginom sexo tikrai kad nereikia, taip kaip man vandens nereikia nes nedykumoj gyvenu. 

Nereikia man ir yvaizdzio nes neturiu nepilnavertiskumo komplekso.

Dar karta tik patvirtinai kad taturuati daznai yra kopustgalvei arba zales nesubrendes jaunimelis su didziuliu poreikiu pasirodyti.

38

debilas tas zilvinas. tevai, ar tu mastai ka tu kalbi? kad tatuiruote zoniniu zenklas, senas ir atgyvenes poziuris.. kad tu cia kitaip mastai tai nereikia reikstis, nes daugelio zmoniu esi nesuprantamas. ir tatuiruote zmogaus nepakeicia nuo kitu. ir koks cia zmoniu rikiavimas pagal tai turi jie tattoo ar ne. man, jaunam zmogui tavo zilvinai zodziai atrodo apgailetini... atleisk.

39

mmm na zodziu i intrigas nesivelsiu, kariaukit jus su piktuoju dede Zilvinu, zodziu o apie tema tai turiu kelias smile prisiminimai smile

40

tas diede Zilvinas matyt pavydi kad jauni darosi tattoo. pati turiu jiman daukka reiskia ir nekenkia. o dedei Zilvinui nesuprasi tu jaunimo nes turbut pergeit save pakaustei.