5,021

Re: Blevyzgos...

as jusu ilgiuosi sad

5,022

Vaiva, 20 пишет:

Kokios vasariskos nuotaikytes pas jusu?m?kas ketina vykti I Klaipeda naujus metus ;D

o vasariskos nuotaikytes tokios, kad .. niekada negalvojau, kad vasara toks darbymetis bus :::818 bet as nesiskundziu, jauciuos reikalinga, dienu neleidzianti veltui ir pan. kalbi apie juros svente? :? nebuvau, dirbau! big_smile bet buvau anksciau .. irr... susitikau su keliais forumieciais :::746

5,023

Su Auriu susitikai? kaip jis sako, nesi forume jei su juo nesusitinki smile ar kaip ten jis sako...

o as va nuobodziai leidziu laika...

5,024

O taip, net su pačiu Auriu tongue atvedė mane Nijoliukas į doros kelią big_smile

5,025

Matai kaip..tai fainiai kaip smile ir aisku mane pamirsot sad

5,026

tu pievose tuo metu ganeis, tad nėra ko dabar čia verkšlent big_smile
p.s. nepamiršau aš tavęs, tiesiog nenorėjau dalintis man skiriamo Aurio dėmesio su kitais .. neutral

5,027

Aaaa.. matai kokia... ;(

5,028

begėdė big_smile
kaip tavo mokslai baiges?antram kurse bebusi? :::858

5,029

nesakysiu tongue

5,030

Ururuuu!!! Taip ir paliaisim vejais

5,031

Vaiva, 20 пишет:

nesakysiu tongue

nesakyk, as ir taip zinau, kad gerai neutral

Johnas, 26 пишет:

Ururuuu!!! Taip ir paliaisim vejais

... savo jaunyste tongue

5,032

Ingrida> zinoti nereiskia zinoti  ;D ;D

5,033

lol

5,034

Kristina> nu cia dabar? tai bent pasisakymas..

5,035

Vaiva, 20 пишет:

Kristina> nu cia dabar? tai bent pasisakymas..

Tokioj temoj visi gali nusišnekėti big_smile lol

Kristina, 15 пишет:

lol

Kristina kažką ne pasakė

5,036

nu taip suprantu Tomai kad cia galima nusisneketi, bet kad viena zodi parasius  ir vau koks kietumas ar minstumas big_smile

5,037

:::d07

5,038

Juozas, 31 пишет:

:::d07

:::036 Visko tikėtis galima, bet šito tai tikrai ne big_smile

Vaiva, 20 пишет:

nu taip suprantu Tomai kad cia galima nusisneketi, bet kad viena zodi parasius  ir vau koks kietumas ar minstumas big_smile

Zinai Juozas ir Kristina tinka vienas kitam tinka pagal intelekto koeficientą ir metu skirtumas sekse  įtakos neturi ,tam ir reikalingi tokie žmones kad nežiūrint į viska susimestu ir pravestu   žmoniu populiacija ,o protingesni niekada nepuls į kvailumus todėl jie retai susilaukia daugiau nei vienas kartais net ta viena nepadaro:D kvailiai dauginasi ir jie laimingi ,protingi žino gyvenimą ir jo bijo sunkumu žino kas yra mirtis taip mano todėl jie labai atsargus  ir iš tikro jie ir yra džiausi kvailiai o tie kas pasako tik viena žodi jie protingesni nei atrodo big_smile

5,039

Juozai> neterski temos, jei nepazinciau taves tai akmenimis uzmetyciau ;D kad sitaip mano megstama ir gerbiama tema isjuokei...o zinant tave ir kaip megsti paveiksliukus tai pasakysiu tau geriau taip nebedaryki..
Tomai> kvailiai dauginasi oru ;D

5,040

Vaiva, 20 пишет:

Tomai> kvailiai dauginasi oru ;D

Man toks dauginimasis primena kai ką. Kai Marija buvo pilna Šventosios dvasios.Todi nebuk naivi tai atsitinka  retai ir tik kartą, tiesa jau 2009 metai to nei karto nenutiko.Išvada iš kur "idiotams" toks egzotiškas dauginimosi būdas :??
-
-
Ir ponas Juozai jūs tikrai negalit apteršti ir taip apteršta vieta kaip tam anekdote , šūdą ne apšiksi .