Re: Blevyzgos...
as jusu ilgiuosi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 250 251 252 253 254 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as jusu ilgiuosi
Kokios vasariskos nuotaikytes pas jusu?m?kas ketina vykti I Klaipeda naujus metus ;D
o vasariskos nuotaikytes tokios, kad .. niekada negalvojau, kad vasara toks darbymetis bus bet as nesiskundziu, jauciuos reikalinga, dienu neleidzianti veltui ir pan. kalbi apie juros svente? :? nebuvau, dirbau!
bet buvau anksciau .. irr... susitikau su keliais forumieciais
Su Auriu susitikai? kaip jis sako, nesi forume jei su juo nesusitinki ar kaip ten jis sako...
o as va nuobodziai leidziu laika...
O taip, net su pačiu Auriu atvedė mane Nijoliukas į doros kelią
Matai kaip..tai fainiai kaip ir aisku mane pamirsot
tu pievose tuo metu ganeis, tad nėra ko dabar čia verkšlent
p.s. nepamiršau aš tavęs, tiesiog nenorėjau dalintis man skiriamo Aurio dėmesio su kitais ..
Aaaa.. matai kokia... ;(
begėdė
kaip tavo mokslai baiges?antram kurse bebusi?
nesakysiu
Ururuuu!!! Taip ir paliaisim vejais
nesakysiu
nesakyk, as ir taip zinau, kad gerai
Ururuuu!!! Taip ir paliaisim vejais
... savo jaunyste
Ingrida> zinoti nereiskia zinoti ;D ;D
lol
Kristina> nu cia dabar? tai bent pasisakymas..
Kristina> nu cia dabar? tai bent pasisakymas..
Tokioj temoj visi gali nusišnekėti lol
lol
Kristina kažką ne pasakė
nu taip suprantu Tomai kad cia galima nusisneketi, bet kad viena zodi parasius ir vau koks kietumas ar minstumas
Visko tikėtis galima, bet šito tai tikrai ne
nu taip suprantu Tomai kad cia galima nusisneketi, bet kad viena zodi parasius ir vau koks kietumas ar minstumas
Zinai Juozas ir Kristina tinka vienas kitam tinka pagal intelekto koeficientą ir metu skirtumas sekse įtakos neturi ,tam ir reikalingi tokie žmones kad nežiūrint į viska susimestu ir pravestu žmoniu populiacija ,o protingesni niekada nepuls į kvailumus todėl jie retai susilaukia daugiau nei vienas kartais net ta viena nepadaro:D kvailiai dauginasi ir jie laimingi ,protingi žino gyvenimą ir jo bijo sunkumu žino kas yra mirtis taip mano todėl jie labai atsargus ir iš tikro jie ir yra džiausi kvailiai o tie kas pasako tik viena žodi jie protingesni nei atrodo
Juozai> neterski temos, jei nepazinciau taves tai akmenimis uzmetyciau ;D kad sitaip mano megstama ir gerbiama tema isjuokei...o zinant tave ir kaip megsti paveiksliukus tai pasakysiu tau geriau taip nebedaryki..
Tomai> kvailiai dauginasi oru ;D
Tomai> kvailiai dauginasi oru ;D
Man toks dauginimasis primena kai ką. Kai Marija buvo pilna Šventosios dvasios.Todi nebuk naivi tai atsitinka retai ir tik kartą, tiesa jau 2009 metai to nei karto nenutiko.Išvada iš kur "idiotams" toks egzotiškas dauginimosi būdas :??
-
-
Ir ponas Juozai jūs tikrai negalit apteršti ir taip apteršta vieta kaip tam anekdote , šūdą ne apšiksi .
Puslapiai Ankstesnis 1 … 250 251 252 253 254 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...