21

Re: *Ieškomas romantikas*

as pripazistu kad tikrai esu romantikas, bet nevisada, manau kad didesni romantikai buna kurie yra jautresni wink

22

tai as ir sakiau, kad vaikinams buti romantikais nelygis, nes tipo jautrus wink

23

nes kiti bijo pasirodyti kad nera kieti, bijo kad ju neisvadintu visokiais zodziais, todel daugelis ir stengiasi atrodyti kietais, kiti kartais net matosi kad vaidina big_smile

24

o realiai merginos romantikes gal iki 17 metu buna, o kuo toliau tuo labiau ne.

jaunos merginos zino, kad kazko nori, o ko nori, nezino. Veliau jau pradeda zinoti, ko jos istikruju nori, ir kai suzino, baigiasi joms visos romantikos wink

25

na buna zinok ir vyresniu romantikiu, kurios turbut dar nezino kokie vyrai yra kiaules big_smile Visos romantikos baigias, kai pradedi pazint zmogu

26

As totalus racionalistas todel romantika gana sunkiai man isivaizduojama.

27

niekas nezino kad esi romantikas ,tada imi ir deminstruoji:uzsilipi i medi,ir iš voro tinklu isimezgi hamaka,tada pajemi menuli surenki nulis du pridedi prie ausies ir paklausi."ar galite mane arestuoti nes isimylejau maryte iki paakiu :::818"po tokiu veiksmu net akmuo neliks abejingas

28

Fiodoras, 27 пишет:

niekas nezino kad esi romantikas ,tada imi ir deminstruoji:uzsilipi i medi,ir iš voro tinklu isimezgi hamaka,tada pajemi menuli surenki nulis du pridedi prie ausies ir paklausi."ar galite mane arestuoti nes isimylejau maryte iki paakiu :::818"po tokiu veiksmu net akmuo neliks abejingas

Ai tai ta isimylejima galima panaikint susileidus adrenalino ir nuejus snukiu padauzyt :::346

29

Aišku,rastum čia tų romantikų :]

30

As pazystu viena tikra romantika, bet jo mashinai daugiau metu negu tau, neturi nei darbo nei pinigu ir jo zodzeis tarent "neturi problemu su alkoholiu" .

klausimas ar tau reikia tokio romantiko?

31

Romantikai yra nepraktishki, nerealistishki ju galvose dominuaja idializmas, nuatykiu troshkimas, riterishkumas iki (Don kichoto)Jiems budinga ”viskas arba nieko ” karstakoshiskumas ir t.t.
Manau verta ir su kitomis romantiku savybemis susipazinti priesh pradedant juas garbinti. Kaipsakant medalis turi dvi puses…

32

o gal tas romantikas tai paneliu kompanijioje visame grazume be rubeliu? big_smile