Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Fiodoras, 27 ir as laikau save zema
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Страницы Назад 1 … 30 31 32 33 34 … 46 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Fiodoras, 27 ir as laikau save zema
Ar turi reiksmes vaikino ugis?
turi jei dirba liustrininku
Mano paties ugis 180 ir jau seniai nusistovejes as jauciuosi per aukstas... vis delto reikejo rukyt...
180 tai tik normalus vidutinis vyro ugis siaip rinkdamasi vaikina nelabai ziuriu i ugi, tiksliau i ji demesio visai neatkreipiu, galbut kad uz save zemesnio nesu sutikus (neskaiciuojant Deivio).
(neskaiciuojant Deivio).
Šen dienos frazė .
Rasa, 25 пишет:(neskaiciuojant Deivio).
Šen dienos frazė .
cia teisybe
Tomas, 19 пишет:Rasa, 25 пишет:(neskaiciuojant Deivio).
Šen dienos frazė .
cia teisybe
Deivis patiko ?
Rasa, 25 пишет:Tomas, 19 пишет:Rasa, 25 пишет:(neskaiciuojant Deivio).
Šen dienos frazė .
cia teisybe
Deivis patiko ?
idomi asmenybe issiskirianti is minios, tiesa sakant tikrai uz save zemesniu vaikinu kaip ir nesutikau, tai cia vienintelis man zinomas neauksto ugio vaikinas
Tomas, 19 пишет:Rasa, 25 пишет:Tomas, 19 пишет:Rasa, 25 пишет:(neskaiciuojant Deivio).
Šen dienos frazė .
cia teisybe
Deivis patiko ?
idomi asmenybe issiskirianti is minios, tiesa sakant tikrai uz save zemesniu vaikinu kaip ir nesutikau, tai cia vienintelis man zinomas neauksto ugio vaikinas
Patiko kuo skyrėsi nuo aukšto ?
as zmoniu pagal ugi nematuoju. as be problemu galiu 200 vaikinui pasakyti kad jis yra visai neaukstas... zmones idomus kaip zmones, o ugis cia visiskai niekuo detas
tik uz aukstesnius!!! ziauru kai einant su vaikinu net kulniuku negali usideti
jo vis del to tradicija ar kaip ?
Ja debar suprantu kodel lietuvaicei aukstesni nei swedai , zemaugei mirsta ne pi...e
Ja debar suprantu kodel lietuvaicei aukstesni nei swedai , zemaugei mirsta ne pi...e
kad is viso Švedijoje gal vyrų neliko, nes kai paskutinį kartą Stockholme vaikštinėjau susidariau nuomonę, kad jie daugiau už švedes dažosi..
Zilvinas, 38 пишет:Ja debar suprantu kodel lietuvaicei aukstesni nei swedai , zemaugei mirsta ne pi...e
kad is viso Švedijoje gal vyrų neliko, nes kai paskutinį kartą Stockholme vaikštinėjau susidariau nuomonę, kad jie daugiau už švedes dažosi..
Kazkoks iskrypimas
Na noretusi,kad vaikinas butu aukstesnis
Man ugis tai turi reiksmes, nes as pati esu auksta mergina, ir neitin kaip manau atrodyciau su zemu vaikinu
Sveiki. Aš draugauju su vaikinu kuris už mane žemesnis kokiais 5cm. Visada sakydavau kad niekada su tokiu nedraugausiu, tačiau šitaip gavosi. Niekada nesakykit, niekada. Jei tikrai myli žmogų nebūna svarbi jo išorė, svarbiausia yra vidus.
Tik auksti !:D 185-195cm ugis -idealus
man tai vaikino protas, poziuris i gyvenima, atsakingumas, smagumas rupi, o ne ugis. Geriau jau mano ugio berniukas nei dvimetrine bezdzione..
p.s. nieko nenoriu izeist
Страницы Назад 1 … 30 31 32 33 34 … 46 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?