Тема: Graziausias vaikino vardas
Yra labai graziu ir labai mielu vaikinu vardu
Man tai labai grazus yra GINTARAS;)*~
O jums?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Graziausias vaikino vardas
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Yra labai graziu ir labai mielu vaikinu vardu
Man tai labai grazus yra GINTARAS;)*~
O jums?
Man mano vardas visai grazus...
nu jo;D
Tavo irgi labai grazus vardas.... tik gaila, kad tai vardas, ne veikino...
Herminehildas Bonifacijus III
Gediminai > ar ne per sunkiai tektu savo sunu saukti pirmuoju vardu Kaip vienos pazistamos sunus yra Vijas tai ir kaskas klaikaus
Na man vaikino vardas dideles įtakos neturi ir tikrai neturiu kažkokios įpatingo, išskirtino, bet šiaip tai Deividas gražus vardas, Erikas.
Vaiva, zmogu su Herminehildo vardu teko gyvai sutikti , o Bonifacijus yra duokle multfilmui. Ir sunus dar negimes
Man pavizdziui grazus vaikino vardai yra Samydas , Amydas , Rustamas , Normantas ...
Graziausias vaikino vardas - piderastas?
Jus ka juakaujate? Zmogaus asmenybe gali buti grazi, bet ne vardas.
Arba nuastabi asmenybe turejusi koky tai varda, suzadina mumyse posityvia nuataika nes tas vardas primena mum ta asmeny. Jei paklausi zmoniu kodel tas ar kitas vardas , tai zmones dazniausia pasakoja apie filmo heroju, vaikystes drauga, arba pirmaja meile ir t.t.
Pats vardas nepazystant asmens nieko man nesako ir vienodai rodo. Galbut, todel as labai prastai prisimenu zmoniu vardus tai zeidzia zmoniu ego.
Man mieli lietuvishki vardai nes truputy primena tevyne ir bent jau nusako zmogaus tautybe.
Dovile, 16 !!!! Samyd , Amyd , Rustam , Normant ... Ish kur tu ishtraukei tuas pavadinimus ir keistas raidziu kombinacijas? tave ka Tibilisio futbolo komanda ishdulkino?
Idialiausia butu jei vardas reikshtu kazkatai konkretaus, tarkim ishsilavinimo domejimosi sritis ir lygy. Tai vos prisistacius butu aishku ka turi bendro su ta asmenybe.
Kol nepazysti asmens vardas nieko nesako ir nieko nereishkia reikia buti priplaukusiam kad myleti koky tai varda. Kitas reikalas asmenybe. Geriau rashykite tiesei man patiko filme vaidmua ir ten tas aktorius man patiko.
Pvz.: man labai grazus vardas Sigitas, tiesa kameroi mes ji Sigute vadinom ir per shikna traukem. Oh koks geras buvo .... mano mamos vardas taippat Sigute buvo does it makes me mother fucker?
As keturiose skirtingose shalyse esu vadinamas ketureis skirtingais vardais nes Zilvinas nera lengva ishtarti jei nesi lietuvis.
Atsiprashau, bet tokios nesamones tiesiog skausmina mano intelekta. Ash net zoles apsirukes protingiau sugalvociau.
Laura, 18 siulau tau pakeisti tema i "graziausio, mane ishdulkinusio, vaikino vardas"
bent jau logishka. Arba: " Tema blondinems: Graziausias vaikino vardas" nors logikos ir truksta, bet bent jau paaishkinimas prashviesina situacia
As cia rashau aplamai vien tik tam kad praktikuati lietuviu kalba kad nepasimirshtu, na nesinori tiketi kad logikos trukumas tai nacionalinis bruazas.
for me is beautiful name is maciek:D*
Karolis, Edgaras, Edvinas, Pijus
Daug vardų yra gražių, neskirstau vardų.
Žmogų pažinsi iš vidaus o ne iš vardo
Zilvinai ! Manes niekas nedulkino man tiesiog yra grazus vardai ir tiek man jie graziai skamba ir is ties tinka vaikinams Jau geriau nei koks vilmantas :DD
o kas blogai su vilmantu??? mano tetis vilmantas
Kajus va kur vardas nu arba Manfredas
dainius, eimantas, sarunas, vilmantas, arturas, dalius
Lietuviams as zilvinas, swedams ir kitiems anglakalbiams sylvester, ruskiams zenia, lenkams jasiu kaikas kreipesi ymane silvani (meginimas ishtarti tikraji varda)
sakyciau kaip be pavadinsi taip nepagadinsi arba podlecu vsio k licu arba c'est la vie
Nemanau kad vardas gali pakeisti asmenybe ir tuapaciu labiau tiketina kad asmenybe kaicia varda kaip positivei ar negatyvei.
Manau panos cia rasho "graziausius" vaikinu vardus kurie jas dulkino arba joms noretusi buti ju ishdulkinta.
Kazkaip susimasciau apie "graziausia" merginu vardu sarasha, bent jau tas kury prisimenu nera trumpas...
.... vistiek malonu pasinerti y nuostalgishkus prisiminimus....
yra tiek daug graziu vardu ar verta rinktis viena?
Zilvinai ! Manes niekas nedulkino man tiesiog yra grazus vardai ir tiek man jie graziai skamba ir is ties tinka vaikinams .... :DD
nepergyvenk tau tik 16 pazadu ishdulkins ir tave ir dar ne vienas
Neskubek su ta patirtim, nes jei pulsi y ta lytinio gyvenimo srauta ish idejos gali suvokti ishkreiptai sexa kaip reishkiny kas veliau atsiliepia normaliuasia vedybiniuase santykiuase kaip problema.
Tinkamu laiku su tinkamu partneriu kai tikrai to noresi pati ir ne tam kad draugem pasigirti ar vaikino norus patenkinti, bet tikrai nuashirdzei naturalei elsiesi kaip TAU patinka.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Graziausias vaikino vardas