Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 121 по 140 из 201
- Kroko
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Re: Merginos be krūtinės
visokiu yra,visokiu reikia:)bet jei kazkuri su 0 kompleksuoja-reikia eiti i fitnesa ir aiskinti treneriui savo problema...yra specialus pratimai,tik labai nelengvi,turiu omenyje,kad reikes dirbti su dideliais svoriais..ir be reikalo cia kai kurie peikia didesnes krutines,jeigu sportuoti-galima palaikyti gera forma visada:)
- Ernesta, 23
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
- Ernesta, 23
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Gytis, 17 пишет:wat buwo toks pasakymas,jeigu wyras turetu papus,uzsigraibytu negywai,taip kad neuzdawinek klausimu,as pwz sunkiaswores nedulkinciau,kas dulkintu kamaza man idomu,pakelkit rankas ir bepapes net i namus newesciau,jeigu merga be papu,tj werciau pasedet be mergos ir sawe pagrabaliot,butu lygiai tas pats :DDDD
kas cia per pasakymas dulkinciau nedulkinciau? jei panele stambi tai jau viskas, vadinas nurasyta. Dar vienas dalykas , atsimink, papai visumos zmoguje nesudaro. Gerai, kad tu toks nuostabus ir fainas Galbut ta sunkiasvore arba kaip tu sakai be papu, su tavimi net neprasidetu. Pas tave tokie issireiskimai, kad net komentuoti nera ka. Pats viska pasakei apie save.
- Roma
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Vaidas, 29 пишет:cia faktas man negrazu didele krutine . kadangi as megstu smulkaus sudejimo paneles o krutine didesne labai stambina moteri, man patinka mazytes grazios nenukarusios krutines. taip kad dieli papai ne viesim yra sexsualu
ne visi didei papai yra nukare :)
- Bertutė, 17
- Forumo Naujokas
- Неактивен
o as patenkinta ir savo maza krutine o ir demesiu tikrai nesiskundziu ;]
- Tomas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Ne papuos esme subinej ir esme ner subines ner merginos ... citata is Filmo Zero
- Raimondas, 24
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Tokia pat durna tema kaip ir "Ar turi reiksmes vaikino ugis?"...
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Maza krutine, turbut panasi "trauma", kaip vaikinam mazas penis... O bet taciau kadangi pats zmogus be nekieno pagalbos nieko pakeisti negali, tada prigalvoja visokiausiu pasiteisinimu ir pateisinimu, del ko kazkas neturintis dydzio turi grozy.... :V
Mano manymu, tai yra gerai, juk taip zmones ir laikosi "netraumuodami" saves psichologiskai... :V
- Egidija, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
kvaila tyciotis is to,ko zmogus negali pakeisti. is dalies gali plastine chirurgija,bet mano nuomone krutines dydis nenulemia sekmes gyvenime.
- Paule Evelina, 18
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Dieve.. kad man mazesne krutine duotu... (
- Auridas, 23
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
bendru atveju klubai svarbiau nei krūtinė
- Norbertas, 21
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Isvaizda , kaip ir kiekvienam lemia tikrai daug. Sakai ugis, svoris? Skaiciai neliamia cia nieko. Turi buti grazus bendras vaizdas. Vienos merginos atrodo kaip 2in1 sverdamos 60kg, kitos atrodo nuostabiai sverdamos 65kg. Merginos krutine turi buti priziureta. Dydis? Mazoka kai A , bet didoka kai jau D.
136 Ответ от Laura, 18 2010-05-29 14:09 (2010-05-29 14:11 отредактировано Laura, 17)
- Laura, 18
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Na mano pacios krutine ne tokia ir didele o demesiu nesiskundziu(Butu geriau jai jo butu maziau), ir istikruju nefaina kai paneles vadina traumom del ju krutines. (Negrazu) Vienai tiknka maza, kitai didele. O ir krutines dydis nepriklauso nuo merginos.
- Zilvinas
- Forumo Karalius
- Неактивен
As visada masciau kodel moterys tyuri papus? Bezdziones panashiausios y mus ir jos ishsivercia be papu ir vaikus ishaugina. Kokia tada paskirty papai atlieka zmonem?
Be abejones tai malanomas zaiti su tais apvalumais. Vadinasi moteris turinti kazka su kuam abiem gera pazaisti, turi daugiau shansu ishsaugoti partneryste su vienu ar keletu patinu, kas savaime suprantama padidina shansus ishgyventi palikuaniams. Papai tai genetinis paveldas. Naturali atranka pagal Darvino evoliucijos teorija.
- Dagnė
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Tomas, 28 пишет:Siaip tai man zymiai graziau kad ir maza krutine nei pripusta arba didele tikra bet nugriuvus..Aisku nekalbu apie tokias kai jau visai nieko nera..Tu parodyk seses krutine be veido kad neatpazintu, tada bus matyt..:D
Bet kokią dievas davė krūtinę, tai žmogus su tokia turi ir džiaugtis.
- Dagnė
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Tomas, 31 пишет:Man visai grazu maziukai papukai, svarbiau gal speneliu ir papuku forma
Moteris turi būti kaip S raidė pirmiausia, tada ji bus graži. Bet ne kiekvienai dievas davė S figūrą.
- Feliksas
- Forumo Vanagas
- Неактивен
visokiu yra, visokiu ir reikia, as tai ziuriu i visokias mergytes, ar ji tures, ar netures pasidziaugt vistiek bus su kuom :D
Сообщений с 121 по 140 из 201
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.