http://dalecarnegie.wwwhubs.com/
D.Carnegie truputi senoka 1936, pasirinkciau nesenai ishleista knyga kur tokiu kaip D. Carnegie deshimtimis sutraukta i viena knyga. Bendravimo sugebejimai labai vertingi.
bet tai tik yrankis ir zinoma pakliuves y blogas rankas virsta zalingu ginklu.
Bet ir vel kokio velnio man skaityti ar dar kvailiau pirkti tokia knyga kuria galima parsitemti ish The Pirate Bay tashkas org , MP3 Audio Book formate ir pavyzdziui klausytis begiojant krosiuka .
Nemanau kad kokia koncelerine ziurke galetu mane ytikinti kad knygos skaitymas yra garbingas ... laiko shvaistymas atsilikusiems idijotams.
Beto as truputy skeptishkas tiems metodams jie gal ir veikia trumpalaikiams pavirshutinishkiems santykiams
self-improvement, salesmanship, and corporate training programs for courses he developed that emphasized public speaking and interpersonal skills.
As jum ishversiu i lietuviu sutrumpintai ka tai reishkia. Vadovelis kaip apipisineti zmones. Tam kad parduati reikia moketi kabinti makaronus ant ausu visi su tua manau sutiks. Ir populistinis menas priesh publika
Nezinau man nelabai prie shirdies tokie mokslai, nors ishkalbumas niekada nemaisho bet as nenoreciu buti vertinamas uz tai jog moku sypsotis ir yteigti visiems gera yspudy apie save.
Nekenciu kulturingo nushlifuato pliurpalo nes tokiu budu sakoma daugiausia netiesos, ishmokau atpazinti tokius tipus is tolo ir man plaukai siausesi tai aptikus.
Savanaudishkas naudos siekimas mane vemti vercia nes nieko nera tokiuase plepaluasia zmogishko.
Kartais zmones persistenge save keisti net nesusimastydami jog jie nera blogi is pat pradziu.
Daryti ytaka , ytikinti, skatinimas patiketi gudreis metodais (= naudos siekimas) ...... Tam kas kalba tiesa tai nera svarbu nes jei sakai tiesa tai tau svarbu kad tavo pashnekovas suprastu o ne patiketu. Racionalus argumentavimas vietoi daryti ytaka ir yspudy.
Ar zinote kaip atskirti tiesa nua melo? Gruda nua shudo? By*i nua pirshto?
Manau daug svarbiau pirmiausia ishmokti pasakyti tiesa. rekomenduaciau parsitemti ish piratu video paskaitas:
TTC VIDEO - Argumentation The Study of Effective Reasoning 2nd edition [24 AVIs + 3 HTML + 2 PDF + 1 TXT]
Video - reiskia kaip univerere profesoriaus paskaitose nemiegant + galima varineti pirmyn ir atgal ir kartoti kiek shirdele geidzia.
Ydomu ar tai skaitosi kaip knygos skaitymas?