Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
- Gytis
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Тема: Ar gali tie patys žmonės vėl kurti gyvenimą bendrą po išsiskyrimo
- MadeinLT, 28
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Re: Ar gali tie patys žmonės vėl kurti gyvenimą bendrą po išsiskyrimo
nudvese suniukas...mamyte,gal vis del to galime mes ji pasilikti?..... stai tokia mano nuomone apie likima draugais ar susitaikyma...100proc atleisti neina....reikia judeti pirmyn,o ne zvalgytis atgal...
- Anzelika, 21
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Aišku gali susitaikyti, bet ar verta juk nėra nepakeičiamų vyru arba moteru visada būna kažkas geresnis tik reikia palaukti, neverta žiūrėti į tai kas buvo, praeitis tegul lieka praeitimi ir nesiūlyčiau lipdyti santykių...nes kyrybos įvyko vieno iniciatyva, bet juk jus nepasikeisite jus likote tokie patys tik praėjo laikas, o tai reiškia, kad ankstesnės krizės, pykčiai pasikartos tai ar verta....
- Gytautė, 18
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Manau, kad nebeianoma sugrazinti tai, kas buvo grazu... pati esu patyrusi tai, o kaip sakoma jei jau suduzo, tai sukes sulipdes negegausi to paties kas buvo ..
Mes turime gyventi ateitim o ne praeitim, jei jau issiskyrei, tai vadinas taip turejo buti, nebera jausmu, kurie butu patys stipriausi.
- Gytis
- Forumo Naujokas
- Неактивен
- Uršulė
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Cha, mano eks lygiai tą patį pasakė prieš mane palikdamas. Bet aš netikiu tuo. Deja... Net jei taip ir atsitiktų, kad norėtų grįžti po metų pas mane, manau, nieko neišeitų. Nes juk metai - ilgas laiko tarpas. Ir žmonės keičiasi. Jausmai taip pat nestovi vietoje.
- kristina
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
is savo patirties sakau,nieko gero tokie susitaikymai,tik dar karta nusvyli ir viskas:)
- Katinas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Pritariu... laikui begant atsiranda nauji zmones kurie pakeicia ta vieninteli, tad tikrai zvalgytis i praeiti neverta. gyvenimas per daug trumpas
- Evaldas
- Forumo Vanagas
- Неактивен
- Aida, 28
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
yra pazystama pora, kurie draugavo kai jiems buvo po 18.. issiskyre.. paskui susitiko ir nebeissikyre. dabar jie susituoke ir augina vaikeli
- Aida, 28
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
nors as galvoju, jei issikirciau su vaikinu, del to kad as nuejau i kaire, ar vaikinas buvo neistikimas, kaip paskui galima vel buti kartu, man nesuprantama..pasitikijeimo 0. Turbut veluotu jis namo, o tu jau galvotum, kad jis su kita, nors galbut jam pasibaige benzinas viduri gatves :D:D:D:D nors sakyti galima daug ko, bet kol to nepatyrei pats, sakai vienaip,.. o jei butu reali situacija, galbut jau elgtumes kitaip...
- daiva, 44
- Forumo Naujokas
- Неактивен
zinoma,kad gali.jei zmogu labai myli galima atleisti neistikimybe.viskas uzmirstama.gyvenime reikia ziureti i prieki ir prisiminti tai kas buvo gera,brangu o ne zvalgytis atgal ir kapstytis bloguose prisiminimuose
- kristina
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
na as pas man buvo situacija truputi kitokia,bt mes issiskyrem,poto susitaikem ir po savaites susitaikymo jis man pasake ,kad buvo neistikimas tada dar pries ta issiskyrima,na ka atleidau praeitis kaip jis sake,bet va vel ga tai ir juokinga kitiem pasirodys paskaiciu ka jis kitom rasineja kokios jos ten grazios ir t.t. ir neisgirdus nei atsiprasau pacios suprantant pyktis tikrai uzvire,as leidziu bendrauti zinoma tai normalu bet tik ne sitaip,ne tokie komplimentai kokius paskaiciau turejo buti turint antr puase na bet tiek to..buvo kas buvo...:)
- verona, 48
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Manau ,kad issiskyrus,vel kurti gyvenima su tuo paciu zmogum nera tikslinga.Pazistu viena tokia pora;ju antra santuoka grynai is iskaiciavimo(del buto).O siaip kiekvienas atsimena savo iskaudinimus,ir stengiasi uz juos "atsilyginti",be to, buves gyvenimas atskirai ,jau yra pakeites poziuri i sutuoktinio role seimoje.
15 Ответ от enriko, 32 2011-09-25 13:55 (2011-09-25 13:57 отредактировано enriko, 32)
- enriko, 32
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
mano nuomone nieko gero nebebebutu issiskyrei tai issiskyrei
- Marius, 20
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Na, mano nuomone, tai mintys 'reikia zvelgt tolyn, i ateiti ir pan'- tiesiog viena monetos puse. Juk nauji santykiai irgi virs praeitimi... Priklausomai nuo poros interesu, poziuriu, veiklos sriciu bendrumo ir siaip bendro vertybiu puoselejimo, skyrybu priezasties ir galu gale- noro buti kartu.... viskas labai imanoma.
- janina
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Niekada!pazistu ne viena pora kuri ir skyresi ir taikesi ne po viena karta ir vistiek ne kartu nors tu ka:)jei ivyksta skyrybos reiskia jau yra kazkas negerai,o jei bus vienam ar kitam negerai tai tikrai nebus kartu ir tikrai negyvens santaikoj,gal aukosis del vaiku ar tiesiog del turto bus kartu, bet tikrai ne del meiles:D
- Darius
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
viskas galima.ka cia snekat briedus kokius.neistikymybe ar dar kazkas.viskas **** jei myli zmogu tai ir gyveni su juo kas bebutu.istikimybes ieskotaojai atsirado.kur tokiu yra?????????????????tadai blindos.kai nori tai ir gyvendami kartu nueina i sali.visi jus cia **** istikimi labai
Сообщений 19
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.