1

Тема: Ar gali tie patys žmonės vėl kurti gyvenimą bendrą po išsiskyrimo

Pasvarstymams smile Tarkim buvo pora išsiskyrė vieno iniciatyva, jie liko draugai:) Bet ar įmanoma po kurio laiko vėl atgaivinti tai kas buvo gražu? Gal metai kiti praeis apmastys viską ir supras, kad geriau nesuras daugiau smile Juk būna kai išsiskiria poros ir po metų, dviejų vėl jie kartu jau kuria savo gyvenimą, kuris įveikė krizę ir sugrąžino gyvenimas vėl būti kartu smile tampa vyras ir žmona smile Ką manote?

2

Re: Ar gali tie patys žmonės vėl kurti gyvenimą bendrą po išsiskyrimo

nudvese suniukas...mamyte,gal vis del to galime mes ji pasilikti?.....       stai tokia mano nuomone apie likima draugais ar susitaikyma...100proc atleisti neina....reikia judeti pirmyn,o ne zvalgytis atgal...

3

Aišku gali susitaikyti, bet ar verta juk nėra nepakeičiamų vyru arba moteru visada būna kažkas geresnis tik reikia palaukti, neverta žiūrėti į tai kas buvo, praeitis tegul lieka praeitimi ir nesiūlyčiau lipdyti santykių...nes kyrybos įvyko vieno iniciatyva, bet juk jus nepasikeisite jus likote tokie patys tik praėjo laikas, o tai reiškia, kad ankstesnės krizės, pykčiai pasikartos tai ar verta....

4

Manau, kad nebeianoma sugrazinti tai, kas buvo grazu... pati esu patyrusi tai, o kaip sakoma jei jau suduzo, tai sukes sulipdes negegausi to paties kas buvo ..
Mes turime gyventi ateitim o ne praeitim, jei jau issiskyrei, tai vadinas taip turejo buti, nebera jausmu, kurie butu patys stipriausi.

5

turbut Jus teisus neverta per nauja kazka galvoti ir laukti reikia gyventi kaip yra db smile o db yra taip kad mes su buvusia mergina tapom kaip sekso partneriai, kai reikia zinom kur galim ir visa kita padaryti smile nzn iki kol tai tesis, bet kazkada baigsis, tik labai keistas tas gyvenimas issiskiri o vistiek po kurio laiko kazkas panasaus atsitinka tongue

6

Gytis, 22 пишет:

Pasvarstymams smile Tarkim buvo pora išsiskyrė vieno iniciatyva, jie liko draugai:) Bet ar įmanoma po kurio laiko vėl atgaivinti tai kas buvo gražu? Gal metai kiti praeis apmastys viską ir supras, kad geriau nesuras daugiau smile Juk būna kai išsiskiria poros ir po metų, dviejų vėl jie kartu jau kuria savo gyvenimą, kuris įveikė krizę ir sugrąžino gyvenimas vėl būti kartu smile tampa vyras ir žmona smile Ką manote?

Cha, mano eks lygiai tą patį pasakė prieš mane palikdamas. Bet aš netikiu tuo. Deja... Net jei taip ir atsitiktų, kad norėtų grįžti po metų pas mane, manau, nieko neišeitų. Nes juk metai - ilgas laiko tarpas. Ir žmonės keičiasi. Jausmai taip pat nestovi vietoje.

7

is savo patirties sakau,nieko gero tokie susitaikymai,tik dar karta nusvyli ir viskas:)

8

Pritariu... laikui begant atsiranda nauji zmones kurie pakeicia ta vieninteli, tad tikrai zvalgytis i praeiti neverta. gyvenimas per daug trumpas

9

na visalaika juk buna isimciu smile ir situacija situacijai nelygu.. smile taciau logiskai mastant jeugu jau nutiko kazkas tokio, del ko nusprende pora issiskirti... juk siaip del nieko taip nenutinka... na tiesiog po kiek laiko gali pasimirsta ta issiskyrimo priezastis.. smile taciau zmones taip greitai nesikeicia tai... smile na kaip sakoma kas buvo prazuvo.. smile reikia laukti ka nauji vejai atpus wink

10

yra pazystama pora, kurie draugavo kai jiems buvo po 18.. issiskyre.. paskui susitiko ir nebeissikyre. dabar jie susituoke ir augina vaikeli smile

11

nors as galvoju, jei issikirciau su vaikinu, del to kad as nuejau i kaire, ar vaikinas buvo neistikimas, kaip paskui galima vel buti kartu, man nesuprantama..pasitikijeimo 0. Turbut veluotu jis namo, o tu jau galvotum, kad jis su kita, nors galbut jam pasibaige benzinas viduri gatves big_smile:D:D:D:D nors sakyti galima daug ko, bet kol to nepatyrei pats, sakai vienaip,.. o jei butu reali situacija, galbut jau elgtumes kitaip...

12

zinoma,kad gali.jei zmogu labai myli galima atleisti neistikimybe.viskas uzmirstama.gyvenime reikia ziureti i prieki ir prisiminti tai kas buvo gera,brangu o ne zvalgytis atgal ir kapstytis bloguose prisiminimuose

13

na as pas man buvo situacija truputi kitokia,bt mes issiskyrem,poto susitaikem ir po savaites susitaikymo jis man pasake ,kad buvo neistikimas tada dar pries ta issiskyrima,na ka atleidau praeitis kaip jis sake,bet va vel ga tai ir juokinga kitiem pasirodys paskaiciu ka jis kitom rasineja kokios jos ten grazios ir t.t. ir neisgirdus nei atsiprasau pacios suprantant pyktis tikrai uzvire,as leidziu bendrauti zinoma tai normalu bet tik ne sitaip,ne tokie komplimentai kokius paskaiciau turejo buti turint antr puase na bet tiek to..buvo kas buvo...:)

14

Manau ,kad issiskyrus,vel kurti gyvenima su tuo paciu zmogum nera tikslinga.Pazistu viena tokia pora;ju antra santuoka grynai is iskaiciavimo(del buto).O siaip kiekvienas atsimena savo iskaudinimus,ir stengiasi uz juos "atsilyginti",be to, buves gyvenimas atskirai ,jau yra pakeites poziuri i sutuoktinio role seimoje.

15 (2011-09-25 13:57 отредактировано enriko, 32)

mano nuomone nieko gero nebebebutu :::a55 issiskyrei tai issiskyrei

16

Na, mano nuomone, tai mintys 'reikia zvelgt tolyn, i ateiti ir pan'- tiesiog viena monetos puse. Juk nauji santykiai irgi virs praeitimi... Priklausomai nuo poros interesu, poziuriu, veiklos sriciu bendrumo ir siaip bendro vertybiu puoselejimo, skyrybu priezasties ir galu gale- noro buti kartu.... viskas labai imanoma.

17

Niekada!pazistu ne viena pora kuri ir skyresi ir taikesi ne po viena karta ir vistiek ne kartu nors tu ka:)jei ivyksta skyrybos reiskia jau yra kazkas negerai,o jei bus vienam ar kitam negerai tai tikrai nebus kartu ir tikrai negyvens santaikoj,gal aukosis del vaiku ar tiesiog del turto bus kartu, bet tikrai ne del meiles:D

18

viskas galima.ka cia snekat briedus kokius.neistikymybe ar dar kazkas.viskas **** jei myli zmogu tai ir gyveni su juo kas bebutu.istikimybes ieskotaojai atsirado.kur tokiu yra?????????????????tadai blindos.kai nori tai ir gyvendami kartu nueina i sali.visi jus cia **** istikimi labai

19

cia tai jau gerai pasakyta,zinoma,kad taip ir yra nenoresi ir neisi i sali smile gi per prievarta manau nieks nepaguldys pas kita smile