Re: Man jau 18!
bet gi kol esi ju islaikkoma, irgi negali per daug sokinet... pvz as esu nusiteikus, kad uz visas skriaudas ir nelygybes jiems atkersys gyvenimas, o ypac senatvej bus ragai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Man jau 18!
bet gi kol esi ju islaikkoma, irgi negali per daug sokinet... pvz as esu nusiteikus, kad uz visas skriaudas ir nelygybes jiems atkersys gyvenimas, o ypac senatvej bus ragai
oi cia tai gerai pasakei ;D 100% uz tave
oi cia tai gerai pasakei ;D 100% uz tave
aciu uz palaikyma
tai ner uz ka vistiek jis man nieko nekainavo ;D
nu o kur kitu nuomones apie 18 gimsa?
Noreciau dabar visu nuomone isgirsti.
Man pasidare idomu nes greit sukaks man 18 ir labai laukiu nes tada galesiu daryti viska ka noresiu ir neturesiu klausti mano tevu bet ir atsiras problemos.
Taigi noreciau dabar paklausti tu kuriem jau virs 18 ar gyvenimas labai pasikeite ir kaip? i geraja ar i blogaja puse? Ar greit issikraustete ar iki siol gyvenate su tevais?
Ir visu kuriem dar nera 18 ko jus laukete is jusu 18gimtadienio ?
Ar tau "18" ar septyniolika nėra skirtumo . Proto irgi ne per daug gausi . Užtat galėsi vairuoti automobilį . Dar galėsi užsiimti seksu su suaugusiais . O su nepilnamečiais ne . Už nepaklusnumą niekas nesodins į kampą užtat į kaleimą lengvai .
Man irgi virsh 18
nieks nepasikeis, tik galesi i klubus vaiksciot , pirkti ka nori, o protas gi tas pats:) tevai lygei taip pat kaip ir 17 priziures:)
nieks nepasikeis, tik galesi i klubus vaiksciot , pirkti ka nori, o protas gi tas pats:) tevai lygei taip pat kaip ir 17 priziures:)
Į klubą, tai ir nepilnamečius dažnai įleidžia, o dėl viso kito, ką parašei sutinku 100% :):)
Man irgi virsh 18
Taip jau yra su jaunimu galvoja 18 uhh dabar duosiu .
man tai irgi siaip niekas beveik kap ir nepasikeite tik kai buvau nepilnametis tai niekada nemyledavau mergaiciu i uzpakale nes bijodavau issisudinti bet kai man suejo 18 ir jau tapau drasiasnis tai nusprendziau ismegyti ta uzpakali nu ir man visai patiko, po to pradejau dazniau myleti mergaites i uzpakali ir joms geriau budavo, nes neprarasdavo nekaltybiu:) na veliau mergaiciu uzpakaliai tapo mano gyvenimo jie buvo visur, jie buvo mano sapnai, mano maistas, mano gerimas, mano hobis, mano mokslas, mano darbas, mano gyvenimo budas. bet is dalies niekas nepasikeite:)
tikrai nieks baisiai nepasikeite taip,kad negalvok,kad sukakus 18metu busi visiskai laisva ir nepriklausoma ir galesi neklausyt tevu
Aš pilnametė, bet gyvenimas nesikeičia, keičiasi tik žmonių požiūris į mane ir mano pačios požiūris į kai kuriuos dalykus.Pliusų mažiau nei minusų pliusas,kad galiu pirkt alkoholį ir daryti visa kita kas galima nuo 18 kuo vyresnis esi tuo daugiau pareigų turi įsipareigojimų ..
Na man tai asmeniškai pasikeitė.
Girdėjau iš draugų ankščiau, kad kažkiek pasikeičia gyvenimas, tai pasisuka priešinga vaga, ar lieka tas pats.
Bet man tai pasikeitė požiūris į gyvenimą, vertybes, iš charakterio pasikeites kažkiek, surimtėjas lyg ir, Iš panelių dėmėsio - apstu, ko ankščiau neperdaugiausiai buvo.
Žodžių, mano nuomonė tokia, kad pasikeičia gyvenimas, jei Tu nori jį keisti.
P.s. Viskas rašyta nuoširdžiai.
nko naujo 18 ar 16 tik kad teises isdave vienas geriausiu faktu
gal kokia mergina i skype parasis is hanoverio?:) skype antoska3111
gal kokia mergina i skype parasis is hanoverio?:) skype antoska3111
ir pasyrodys kad ten koks maniakas
nustokit jus gasdinti vienas kita tais maniakais,,kvaili zmones yra baisiau uz maniaka
nustokit jus gasdinti vienas kita tais maniakais,,kvaili zmones yra baisiau uz maniaka
Ne ne kvaili maniakai yra dar baisiau
nko naujo 18 ar 16 tik kad teises isdave vienas geriausiu faktu
Ak teisės, su žaliu pavydu ar mėlynu aš tau pavyduliauju.. niekaip neišsilaikau teisių ot lepšė ... aišku randu priežasčių kodėl niekaip neišvažiuoju iš aikštelės... vieną kartą įvažiavus į statimą garažą net su centimetre juostele pamatavo ir pasakė VISO GERO. (nors pati atvirai pasakius išlipus nieko nemačiau ar kreivai,, stovi ar dar kas tiesiog centimetrai... ) graudu net prisiminus.. O kita karta ir vėl ant to pačio užtaikiau ir vėl jis man kabinėjosi...brrr jau Regitra man turi mokėti moralinę kompensaciją.:)
Aivaras, 18 пишет:nko naujo 18 ar 16 tik kad teises isdave vienas geriausiu faktu
Ak teisės, su žaliu pavydu ar mėlynu aš tau pavyduliauju.. niekaip neišsilaikau teisių ot lepšė ... aišku randu priežasčių kodėl niekaip neišvažiuoju iš aikštelės... vieną kartą įvažiavus į statimą garažą net su centimetre juostele pamatavo ir pasakė VISO GERO. (nors pati atvirai pasakius išlipus nieko nemačiau ar kreivai,, stovi ar dar kas tiesiog centimetrai... ) graudu net prisiminus.. O kita karta ir vėl ant to pačio užtaikiau ir vėl jis man kabinėjosi...brrr jau Regitra man turi mokėti moralinę kompensaciją.:)
Susirask griežta mokytoja kad ant mikronu ir nano metru išmokytu pravažiuoti .
Mano mokytojas buvo rėksnys neišlipęs iš mašinos jau riekdavo kad nesiruoši ratu pasukti i dešine ...suk greičiau b*le*di man jau infarktas
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Man jau 18!