Тема: Neuzmirstami jausmai buvusiajai...
Keistokas atvejis, mano atveju pirmas... Na siaip esu gan drovus... Pirmaja mergina, tiksliau , pirmoji mergina mane rado kai buvau 19, 2 menesiai, issiskyrem nes jos tevai su ja kelesi i norvegija... Antroji, velgi mane rado - kai buvau 20 metu... issiskyrem po menesio nes ji, na tarkim gana sunkiai suderinamo charakterio (riksmai , keiksmai, nuotaiku svyravimas ir pan. tipiska moteris tik sitie pozymiai 100x didesni ) Po to, tarsi prakeiksmas nuo 2009-06-23 iki 2010 gruodzio 16 prabuvau vienas, mane eilini karta rado latve, isdraugavom menesi (be sekso), ji mane paliko del kito... issiskyrem kaip tipiska - 2011 sausio 16, kai turejau jau nupirkes MOET sampano buteliuka menesi pasitikt, cha. Ta buteli sudauziau vien is tokios likimo ironijos, brangus, ale ka padarysi... Esme kad jau praejo beveik 7 menesiai, as vis dar jai kazka jauciu, na, daugiau nei prisirisima, ji turi vaikina . mane aktyviai ignoruoja.... as aisku nelendu jai i akis, ir neprasineju pabandyt antrakart, bet , nezinau, gal kas turejote analogiska atveji? kaip man ja pamirst? Nes nezinau net kaip,, sakytau gal kita mergina padetu man ja pamirst bet per ta mano, khm, idiotiska drovuma ir susikaustyma... as niekaip pats negaliu surasti merginos... Patarkit jei kas galit... dekoju