Тема: Plauku dazymas
Noriu nusidazyti plaukus nes plaukai ryzi,kazi kokia spalva dazytis?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Plauku dazymas
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Noriu nusidazyti plaukus nes plaukai ryzi,kazi kokia spalva dazytis?
Aš nesuvokiu plaukų dažymo, kol dar nepražilo:) Nejau taip nepatinka plaukai? Man visai žavu, kai ryži plaukai, gal nevisiems ir tinka, tačiau..
Tai kad **** labai ryzi,o vasara isvis nuryzeja ir atrodo kaip dazyti
Geriau notoraliai laikit
kitiems tai labai graziai ta tokia ryskiai ryza spalva atrodo Bet jei tau paciai ji nepatinka, tai aisku tadar ir dazyk del saves.. siaip priklauso nuo veido spalvos, kokia labiau tinka, bet jauciu su ruda neprasautum Bandyk rudai
Simona,as ne merga o bachuras:)
ta simona tai megsta is kitu issitycioti
tik stailing ir nereikes jokiu dazu
jau metus kaip nebedazau juodai plaukus tai puse mano ataugusiu naturaliu o puse juodu nors jau kazkiek nusiplove noriu dazyti tamsaus smelio spalvos kazin ar man ant juodu kazkiek kibtu dazai ar nesigautu ryzai??????
Simai: Ojj atsiprasau ;DD pasirode Sima ;DD soz ;D Vistiek rudai dazyk
Evaldai: Tik is taves ;DD <3
Rita: O tau nebutu buve lengviau nusidazyti plaukus savo naturalia spalva ir viskas..nebutu reikeja vaiksciot kaip "papugai" -ta prasme puse galvos viena spalva, puse kitos..manau tau reikes dazyt kelis kartus, kad gautum spalva..arba yra kaukiu kurios nusviesina juoda spalva-bet labai plaukus pazeidzia
Todel as ir ne dazau nes pas kuij pora kartu dazinesi ko spalva atgausi naturale
tu gali taip sukosana pakiest kad ta spalva net i akys nekris
Vakar nusidaziau plaukus su loreal putomis kurias reklamuoja,vietoj rudos spalvos gavosi tamsiai ryza ir dar ryskiai,dabar ju nuplauti neina
Teks laukti kol nuaugs. Ryži plaukai būna labai gražūs, gal net neverta dažyti
Kai nudaziau tikrai plaukai grazus paliko,bet nenoriu ryzos spalvos,paskui bandysiu su kitokiais dazais dazyti
geriausiai dazik juodai neko nesimatis kad ryzus turejai
Juoda negrazu,o ruda tai kitas reikalas
O radonai nenori ?
juoda ir grazu bet kokios palvos tavo akies ?
O bandei tamsei blond
va su tom putom nelabai apsimoka dazyt, siaip nice & easy yra gan geri dazai, arba loreal exell, o siaip geriausia nueini i kirpykla ir nudazo normaliai, jei pinigine leidzia
bernai gali bandyt dazytis plaukus kaip tik nori, nes blogiausiu atveju visvien plikai gali nusikirpt visko esu jau prisidares su savo plaukais. bet db jau prie naturaliu gryzau
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Plauku dazymas