Тема: Padekit suprasti vaikina.
Sveiki. Padekit suprasti vaikina... Draugaujam dar neilgai, tris menesius.
Is pradziu viskas buvo gerai, jis man rode daug demesio ir pan. Daznai sake, kad myli. Na viskas buvo gerai.
Poto as kazkaip pradejau pavydeti, na siaip esu pavydi, vis pykdavau ant jo, o jis bande issiaiskinti del ko pykstu, buvo, kad nakti is kito miesto atvaziuodavo kad susitaikytumem... O dabar... Galiu pykti kiek noriu, jis pradejo mane ignoruoti. I viska tik gerai, gerai, aha atsako. As pati apmasciau, kad blogai elgiaus, kad per daug ant jo del "nieko" pykstu, ir jis pats pasake, kad jam atsibodo liudeti.
Na as pasikeiciasu del jo. Stengiuosi nepriekaistauti beveik ir pan.
Bet jis vat vistiek neskeicia, nors kasdien pries miega bent sako, kad mane myli, bet jauciu, kad kazkas ne taip... Rodo maziau demesio, jauciu jei dabar ji palikciau, jis mane paleistu, nieko nedarytu, nes tipo gerbtu mano nuomone. Sake, zinau jei issiskirtumem dabar, as kazkada labai gaileciausi, kad nieko nedariau, bet dabar tikrai nieko negaliu padaryt...
Blogiausia, kad as nemoku jam paaiskint kaip jauciuosi, nenoriu is jo maldauti demesio ir pati jo ne labai daug rodau, nes as siek tiek uzdaresne, o jis toks atviras visada buvo.
Kaip manote, kas cia kerstas? Meile?
Patarkit, ka man daryti? Buti saltai, kad jis kaip anksciau pradetu kazka daryti, ar paciai jam rodyti daug demesio? Nenoreciau irgi atsibosti...
Blogiausia, kad kuo toliau, tuo labiau MAN TO ZMOGAUS REIKIA.