Re: Kulturizmas jusu nuomone apie si sporta
gerai sportininkai ko pikstaties kiekvienas turi savo nuomuone ir ne butinai ji turi abiem patikti kiekvienam savo as jau tai sakiau
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Kulturizmas jusu nuomone apie si sporta
gerai sportininkai ko pikstaties kiekvienas turi savo nuomuone ir ne butinai ji turi abiem patikti kiekvienam savo as jau tai sakiau
Marsai, nesipykstame
Pats tikriausiais ir geriausias sportas ..
Kulturizmas ne sportas,nuo sito reiketu pradeti.:)
Kam alus ir cipsai galvoj, arba tiesiog tinginys, tam kulturizmas ne sportas tiesa,lietuvoj kulturistu ypac mazai..daugiau fitneso.bet ir ten ir ten be chemijos nesu mates ant scenos uzlipusio siaip padeda disciplina ismokt, ne vien kuna treneruoja o ir psichologija
labai geras, ypac vyrams. Ar tiems kurie nori tapti vyrais.
geras sportas kulturingas ir po 10 metu karjeros visi aplink irgi kulturingi lieka
Kam alus ir cipsai galvoj, arba tiesiog tinginys, tam kulturizmas ne sportas tiesa,lietuvoj kulturistu ypac mazai..daugiau fitneso.bet ir ten ir ten be chemijos nesu mates ant scenos uzlipusio siaip padeda disciplina ismokt, ne vien kuna treneruoja o ir psichologija
Man kulturizmas ne sportas,kam alus ir cipsai galvoj arba tiesiog tinginys tam ir sahmatai per sunku,bet mano nuomone lieka su manimi,sportu to nepavadinciau,disciplina ismokt?stangos disciplinos mokina,ar steroidai?Kovinis sportas - va cia tai disciplina..
Kultūrizmas nuostabu..bet labai sunku.. Reikia labai daug valios, laisvo laiko ir pinigų.. O šį trigubą derinuką turėt labai sunku. Be to reikia daug skaityt, gilintis į tam tikrus dalykus, eksperimentuot ir daug daug dirbt...
As turiu broli...jis yra buwes Kulturistas,daug pazysta Lietuwos kulturistu...ir patykekit manim,disciplina tikrai atsiranda nuo Kulturizmo,nes wisa laika,bendrauji su daug zmoniu,zinai twarka....ir aplamai,wiska darai tam tikra laika ir negali paweluoti...walia tai nezmoniska....turi laikytis wisokiu dietu...isdirbti kuna,reljiefa...na zodziu,kas nera bendrawes su tikru kulturistu tas nesupras....o gywenantis Klaipedoje ir norintis pasportuoti pagal tokias programas,susizinoti daug reikalningos informacijos be jokiu burbulu putimu,tai siulau apsilankyti sioje swetaineje...www.pasareta.lt ten rasit foto galerija,kontaktynius duomenis ir taip pat joa pacio sporto kluba....na tiesiog pasidomekit jai jums tai idomu ;]
Laimonas, 23 пишет:Kam alus ir cipsai galvoj, arba tiesiog tinginys, tam kulturizmas ne sportas tiesa,lietuvoj kulturistu ypac mazai..daugiau fitneso.bet ir ten ir ten be chemijos nesu mates ant scenos uzlipusio siaip padeda disciplina ismokt, ne vien kuna treneruoja o ir psichologija
Man kulturizmas ne sportas,kam alus ir cipsai galvoj arba tiesiog tinginys tam ir sahmatai per sunku,bet mano nuomone lieka su manimi,sportu to nepavadinciau,disciplina ismokt?stangos disciplinos mokina,ar steroidai?Kovinis sportas - va cia tai disciplina..
Tu pasidomek gal tada noredamas but kulturistu tos stangos tik trecia vieta uzima po mitybos ir poilsio.reik ismokt daug ka daryt, ko nedarytum taip gyvendamas.steroidai tai as apie juos tyliu..kovos menai sakai.o ten kas kitaip? tipo nereikia treneruotis, gerai valgyt, ilsetis? tiek kulturizme tiek kovos menuose turi viska suderint + turi turet arba genus arba talenta tam.kovos menai idomiau ziuret,bet nesakyk, kad liaudis renkasi ypatingai protinga.Kiek kovotoju pazistu tai jiem toli iki vudutinioku moksluose, nk daugiau be sporto ir nemato p.s. neuzsipulkit sakydami kad visokiu yra, pats zinau.tiesiog tarp mano pazistamu tokiu nesutikta.
Tomka, 23 пишет:Laimonas, 23 пишет:Kam alus ir cipsai galvoj, arba tiesiog tinginys, tam kulturizmas ne sportas tiesa,lietuvoj kulturistu ypac mazai..daugiau fitneso.bet ir ten ir ten be chemijos nesu mates ant scenos uzlipusio siaip padeda disciplina ismokt, ne vien kuna treneruoja o ir psichologija
Tu pasidomek gal tada noredamas but kulturistu tos stangos tik trecia vieta uzima po mitybos ir poilsio.reik ismokt daug ka daryt, ko nedarytum taip gyvendamas.steroidai tai as apie juos tyliu..kovos menai sakai.o ten kas kitaip? tipo nereikia treneruotis, gerai valgyt, ilsetis? tiek kulturizme tiek kovos menuose turi viska suderint + turi turet arba genus arba talenta tam.kovos menai idomiau ziuret,bet nesakyk, kad liaudis renkasi ypatingai protinga.Kiek kovotoju pazistu tai jiem toli iki vudutinioku moksluose, nk daugiau be sporto ir nemato p.s. neuzsipulkit sakydami kad visokiu yra, pats zinau.tiesiog tarp mano pazistamu tokiu nesutikta.
yra kovotoju kurie negali prideti 2 prie 2,tokiu pazystu,pvz pazek i mariu zaromski,jis nera protingas,van der ley silva - visiskai dump,bet pazystu ir tokiu,kurie profai bokse ir uzima aukstas pareigas,tokias kaip menedzeriai,arba vadybinikai,cia nuo zmogaus priklauso,kazkam busi durnas,kazkam nea,bet sportas kovinis sportas neismus is taves to ka turi
fizine forma palaikyti - gerai, bet ne iki tu "spinteliu" busenos. bet cia tik mano nuomone o kiekvienas turi teise rinktis.
kulturizmas ne sportas :D:D:D saskes povandenines sportas:D:D:D
ka pastebiu kad lietuvele tai patareju profesionalu salis ,tas blogas tas neprotingas .,.kas ka nori tas daro nori kovos menai ,kulturizmas,na ir ka vartoja steroidus ir kas cia tokio?kas cia bloga -...uz lietuvius tautos blogesnes jauciu nera
a dar pamirsau pasakit pazistamu salis:D:D:D:D mano pazistami patys geriausi visi kiti ...0:)))))))
As turiu broli...jis yra buwes Kulturistas,daug pazysta Lietuwos kulturistu...ir patykekit manim,disciplina tikrai atsiranda nuo Kulturizmo,nes wisa laika,bendrauji su daug zmoniu,zinai twarka....ir aplamai,wiska darai tam tikra laika ir negali paweluoti...walia tai nezmoniska....turi laikytis wisokiu dietu...isdirbti kuna,reljiefa...na zodziu,kas nera bendrawes su tikru kulturistu tas nesupras....o gywenantis Klaipedoje ir norintis pasportuoti pagal tokias programas,susizinoti daug reikalningos informacijos be jokiu burbulu putimu,tai siulau apsilankyti sioje swetaineje...www.pasareta.lt ten rasit foto galerija,kontaktynius duomenis ir taip pat joa pacio sporto kluba....na tiesiog pasidomekit jai jums tai idomu ;]
va ir super gerai kad uzsiima kazkuo a ne pre tv sedi ir pan:)
Kulturizmas nera sportas, tai gyvenimo budas.
sportavau, .. butu smagu susirasti bendraminciu. Ne tik kulturizmo, bet ir begimo, plaukimo, arba dviracio megeju.. turiu dideli ziniu bagaza, rasykit..
labai gerai,jei gyveni kaime ir neturi arklio.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Kulturizmas jusu nuomone apie si sporta