21

Re: PINK FLOYD

Ingrida, 15 пишет:
Vaidotas, 12 пишет:

man labiau patinka DEEP PURPLE

Vaidotai, tik neisizeisk, bet ar tau Deep Purple tikrai patinka, ar taip pasakei tik del vieno kurinio (Smoke on the water) labai gerai visiems zinomos melodijos..?

Jie turi ir kitu man dainos patinka taciau man Smoke on the water labiau patinka , negu kiti kuriniai

22

bet seip is pradziu buvo viena grupe "Pink Floyd" o po to muzikantai issiskire tai PinkFloyd liko tas pat pavadinimas o tie kurie isejo is PinkFloyd jie surinko grupe Deep Purple

23

Vaidotas, 12 пишет:

bet seip is pradziu buvo viena grupe "Pink Floyd" o po to muzikantai issiskire tai PinkFloyd liko tas pat pavadinimas o tie kurie isejo is PinkFloyd jie surinko grupe Deep Purple

Na cia tai tu labai klysti.
PINK FLOYD ikurejas Sidas Barretas, kuris buvo ismestas dar ju karjeros pradzioje iki siol groja solo. O kiti, iseje is grupes nieko ir nepasieke, jai neklystu be Barreto dar buvo pasikeites vienas klavisininkas ir gitaristas......

24

Lukas, 20 пишет:
Vaidotas, 12 пишет:

Na cia tai tu labai klysti.
PINK FLOYD ikurejas Sidas Barretas, kuris buvo ismestas dar ju karjeros pradzioje iki siol groja solo. O kiti, iseje is grupes nieko ir nepasieke, jai neklystu be Barreto dar buvo pasikeites vienas klavisininkas ir gitaristas......

gal

25

sutinku deep purple veza labiau, bet pink floyd labiau paglosto sirdi... na gal siek tiek per daug psichodelikos ju kuryboje as izvelgiu

26

sheip shiandien savo techiui padariau tokia dovanele.. susitariau su draugeliu ish ktu, jis parsiunte 4albumus pink floydu, su spec softu kompaktu virshutine puse padare kaip originalaus cd.. zhodzhiu bishki man sukashtavo, bet buvo verta ;] atsisedes y mashina uzhmechiau ishkarto The Wall.. pirmajy cd ;] tevas paklauses 1min pazhiurejo ir sako - chia pinkai? o,O.. tolimesneje keliones dalyje tas cd sukosi full volume.. ;] ir galiu pasakyt, kad ishties nebloga muzika.. smile tevams manau sukelia daug prisiminimu.. o man - just nice smile
taigi - respectas pink floyd smile

27

Saulė, 19 пишет:

sutinku deep purple veza labiau, bet pink floyd labiau paglosto sirdi... na gal siek tiek per daug psichodelikos ju kuryboje as izvelgiu

O man butent ta psichodelika ir patinka. sukelia keistas emocijas.

28

Sendien isklausiau Dark Side of the moon (Remixed by ORB)...
Sugadintas albumas.... ir be vokalu netaip skamba, kaip is PINK FLOYD remixu tikejausi daugiau.....

29

Dar nemaciau kad remiksas uz orginala geriau butu.

30

Turiu visus ju 17 albumu... Klausau ir siurpas krecia... Cia ta kompanija, kuria klausysis dar ne viena karta... Zavisi ir gerbia daugelis, taciau klausosi ir klausysis tik tie, kurie apie muzika supranta kur kas daugiau... Tik kazkaip savo garsu nepatenkintas... Reikia baisiai gero garso, norint pajusti tikra pinku skambesi...

31

Live8 jie pasirode super super, saunuoliai seniokai, varo geriau negu siuolaikinis zalias jaunimelis nes jie yra muzikos zinovai, o ne zvaigzdes kaip duagelis save apibudina siomis dienelemis:)

32

mano drauge, turi pink floyd megztini big_smile

33

tai bent įdomus faktas. papasakok, kieno dar kelnaites ir kojines ji turi.

34

aciu, eglute ir papasakosiu bet dabar laiko nelabai teturiu big_smile

35

mes laukiam, laukiam. ir dar pasimokyk vardus rašyt per tą laiką.

36

beveik visus pink floyd albumus turiu bet vistiek the wall labiausiai istrigo

37

kas tie tokie\?

38

parsisiusk ju muzikos suprasi

39

nu shaunus vyra...yong lust gera daina...nu bet kad susiburs netikio...

40

man labai patiko pastatytas filmas pagal pink foyda  beja sios daino kaip braking the wall ir daugelis kitu skambejo musu mokykloje kai mes 11 ir 12 nuvertinejome musu mokyklos direktore tai buvo jega visi kaip per laiduotuves apsirenge juodai su dafiga zvekuciu buvo super