Тема: Kaip galima pasikelti hemoglobino kieki kraujyje?
Pas mane hemoglobinas mazokas,gal kas zinot naturaliu budu ji pagerinti?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip galima pasikelti hemoglobino kieki kraujyje?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Pas mane hemoglobinas mazokas,gal kas zinot naturaliu budu ji pagerinti?
gelezies trukumas organizme naturalus trukumo kompensavimas valgik zemuoges arba tuos vaisius kurie turi daug gelezies ir pakils tau tas hemoglobinas
mano laikais to moke mokykloje
mano laikais gerai padedavo amfetamino ir heroino kokteilis
Justina, reikia valgyti produktus, turinčius daugiau geležies - kepenėles, grikius, špinatus, bičių žiedadulkes ar bičių duonelę.
Iš gyvulinės kilmės produktų organizmas geležį pasisavina geriau.
nesamone aurelija.irodyta senai mokslininku kad geriausia yra vartoti augalines kilmes produktus,ypac heroina ir galima kad geriau isisavintu naudot amfetamina papildomai.sportuoju jau 25 metus,konsultojuos su gydytojais....
gal mest rukyt pirma?
gal as nerukau pirma...mulkis
mesk nervuotis tada))))padides gelaziu
del tokiu nesamoniu net neketinu nervuotis
keliu privaciai hemoglobina.po 2 litus uz viena
burokėlių užvalgyk
Jeigu rimtai tai Aurelija labai teisingai viska išvardijo.
Justina, aš turiu seniai šią problemą, tad galiu šį tą patarti.
Jei hem. kiekis nedaug nukritęs, reikėtų dažniau valgyti to maisto, kuriame yra geležies, nepamirštant kartu varoti maisto ar gėrimų, kuriuose yra vit. C (geležis tuomet geriau įsisavinama). Reikėtų vengti pieno produktų ir maisto, kuriame yra kalcio (arba reikėtų daryti bent 3 val. pertrauką po to, kai suvartojama geležis).
Jei hem. kiekis labai žemas, jį galima atstatyti tik papildais per kelis mėnesius (tą girdėjau iš ne vieno gydytojo). Geriau vartoti tokius kaip Floradix, nes tai vienas iš natūralesnių (tik jį reikėtų laikyti šaldytuve atidarius, greit genda).
Stenkis daugiau suvartoti geležies prieš menstruacijas, nes būtent jų metu daug jos netenkama.
žemuogių ir vaisių kibirais jei valgysi...pasikelsi:) bet geriau geležies pagerk...mažiau vargo
Kuo maziau valgyti saldumynu, tai kas turi angliavandeniu, glikozes, nes cukrus blokuoja gelezi. Vartoti viska, ka isvadino Aurelija
hematogena valgyk
dilgeles reik gerti ! su chemija tik sugadinsi kepenis , pusle , ir be to hem kils labai letai
Po pirmo gimdymo pas mane buvo ūminė anemija, todėl po to atsistačiusi su vaistais, pradėjau sekti tą savo kraują labiau. Vyro sesė papasakojo apie chlorofilą, nes ji tai jį "įsimylėjus" ir atrodo, kad tik jį ir tevartoja. Na, pabandžiau ir aš su visa šeima. Dėl kitų efektų nežinau, bet tikrai labai geras virškinimui ir hemoglobinui pakelti, tai tuo pačiu ir energijai. Užmačiau, kad dabar jam akcija čia: https://www.dovanaisgamtos.lt/chlorofilas-plastikiniame-butelyje-1-l Ir taip čia sakyčiau vienas iš pigesnių, kur tekę matyti, o dabar dar ir nuolaida
Po pirmo gimdymo pas mane buvo ūminė anemija, todėl po to atsistačiusi su vaistais, pradėjau sekti tą savo kraują labiau. Vyro sesė papasakojo apie chlorofilą, nes ji tai jį "įsimylėjus" ir atrodo, kad tik jį ir tevartoja. Na, pabandžiau ir aš su visa šeima. Dėl kitų efektų nežinau, bet tikrai labai geras virškinimui ir hemoglobinui pakelti, tai tuo pačiu ir energijai. Užmačiau, kad dabar jam akcija čia: https://www.dovanaisgamtos.lt/chlorofilas-plastikiniame-butelyje-1-l Ir taip čia sakyčiau vienas iš pigesnių, kur tekę matyti, o dabar dar ir nuolaida
Blemba, žmonės, neklausykit tokių nesamonių. Jeigu geležis krenta drastiškai, ne patys priimkit sprendimus, kaip gydytis, o kreipkitės į gydytojus. Jūs supraskit, kad geležis gali sumažėti dėl daugybės priežasčių, o jeigu jūs patys sau tas priežastis bandysit identifikuoti, tai... gero nelaukit.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip galima pasikelti hemoglobino kieki kraujyje?