Re: Neištikimybė, ar tai normalu?
as jam siuliau pereiti i skype bet ta menkista pabijojo. ((((
''Todel kad nenoriu kad visokios 22 metu seksualiai priekabiautu''
tiesiog nuzude )))))
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Neištikimybė, ar tai normalu?
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
as jam siuliau pereiti i skype bet ta menkista pabijojo. ((((
''Todel kad nenoriu kad visokios 22 metu seksualiai priekabiautu''
tiesiog nuzude )))))
Božena, 22 пишет:ir... nerasyk tik kad neturi ar dar kokia atmazka. tu intrigantas ir TIKRAI noreciau isgirsti tavo balseli.
laukiu i privata tavo skype.
nu, a susipazinot? Pokalbis nesibaige, zaidynem per web'a? :DDDDD
Man po vakar visa gyvenima jau ant jos nestoves Nuodeme isnaudoti psichiskai nesveikus zmones tokiems tikslams
Tu nesiulei pareikalavai. Butum pasdiulius butumem pereje o ir paciai niekas netrugde duoti savo skype taip kad nefantazuok ta savo iskrypusia fantazija apie tas savo baimes
Kaip matau tu nemirtynga jei vis dar viauksi nors ir nuzudyta tos frazes
omg... nereikia issisukineti ok (nesiule pareikalavo..) , man uzteko paprasyti kad tu parasytum savo amziu, bet tu vistiek neparasei. taigi prasyti nera prasmes.bijai- jau tai irodei.
i privata. menkista.
Kale. Nevadovauk nieko nebaigus
i privata.
Aivaras, 100 пишет:Kale. Nevadovauk nieko nebaigus
i privata.
ir mane ir mane ir mane!!! :DD
Viskas. Balius baigtas Bozena namo...
Viskas. Balius baigtas Bozena namo...
Balius baigtas aivarai,
tau pasakau NEXT -------->
As ta tau jau vakar pasakiau..
C-C-C-C-C-Combo breaker!
(srsly, tiek jie visuose forumuose duodasi, kad jau pats stalkeris jaučiuos)
Prieš pradėdami teisinti, kad ištikimybė yra natūralu prisiminkime, kad visuomenė pastatyta ant nuostatų, ne visada sutampančių su natūraliai poreikiais. Todėl mes ir esame šioje zoologijos sodo narvo pusėje. Taip kad nereikia savo nenoro žaist pagal taisykles pateisinti tuo, kad taip hardwired jūsų genitalijos.
Kita vertus, neištikimybė happens. Taip jau yra: ne visos poros yra tobulos, ne visos gerai išsilaiko, ne visi su protinagais(om) valingais(om) susideda. Aišku, gal labai nesinori mest vieno partnerio dar netestdraivinus antro, bet ar smagu, jei kita pusė taip darytų? Reikia veikt atsižvelgiant į kitų jausmus.
Ar, jei viskas baigsis peilių kovą ugniniame ringe, į žiūrovų smurto poreikius.
kaip sakant chuzhoi **** vsegda tolshche
Oho ,koks karas įvyko,kad net visi kelis mėnesius nutilo.Gal išsigando.???? Aršumas...begalinis.....Negaliu sustot!!!!!!!!!!!!!!!:::
Gerai ,kad jūs ne pora ,tai būtumėt laidoje ''Policininkas žvaigždė'' žvaigždės numeris 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malaletka gerai pavaro,,,
eina turistas per lenkija ir ziuri i maza 3metuku vaika,,,ech toks mazas o jau lenkas:D
o del neistikimybes skaitau kad nenormalu,,,kam tada but kartu jai lakstyt i sona?..na kas nores ras priezasciu -pateisinimu,,
Taip gerai butų,kad visi porose būtų ištikimi,ir ne tik kalbėtų ,kad ištikimybė reikalinga ,bet ir patys jos laikytusi. Čia vienas vyrukas ,ginče pareiškė kad dabar ligybė.Bet apie ištikimybę porina ,kad vyrai eina į šoną tai jie be meilės,jiems galima,o pas moteris jausmai ,tai ne. Tai kur ta jo ligybė? Jei moterims negalima,tai su kuo ,jis neiištikimas ?
Taip gerai butų,kad visi porose būtų ištikimi,ir ne tik kalbėtų ,kad ištikimybė reikalinga ,bet ir patys jos laikytusi. Čia vienas vyrukas ,ginče pareiškė kad dabar ligybė.Bet apie ištikimybę porina ,kad vyrai eina į šoną tai jie be meilės,jiems galima,o pas moteris jausmai ,tai ne. Tai kur ta jo ligybė? Jei moterims negalima,tai su kuo ,jis neiištikimas ?
kiekvienam savo-as daugiau ziuriu tai kas galima jai tas galima ir man ,,bet konkreciau n,,ui man santykiai kur sukimai i sona,a tie kur lenda prie uzimtu ar ilgai lys,,poto asaru buna :)ir pan,,kaip ten sako lazda du galus turi:)
jei i santykius ziurima rimtai, tuomet ne
sveiki perskaiciau ka cia rasot tai galiu pasakyt tik tiek nesamone kad tai sutverta gamtos ar taip turi but ir panasiai as asmeniskai is savo patirties sakau nesvarbu kad jaunas bet gyvenime as mates draugavau su triejomis merginomis nuo 17 gal metu db man 25 tuoj bus tai 8 metai trys skirtingos merginos ir visus kartus as jas isdaviau nezinau kodel gal todel kad manau jog istikimybes jau nebera ir visais kartais norejau uzsitikrint savo sauguma jai galima taip pasakyt ir visus kartus merginos mane isdave man melavo bet as buvau pirmas del to man daug lengviau ir turiu ka joms atsikirtsi kai suzinau tiesa po kurio laiko paprasciausiai ju nemylejau, bet jai labai myli tikrai tikiu kad imanoma buti istikimam bet santykiai turi buti idialus turi sutapt du zmones abu turi noreti prisiglaust buciniu sexo extremalaus sexo ir dar daug ko ir taip turi testis nes kai pradedi draugyste visa tai labai saldu ir vilioja sekas buciniai ir t.t. ir prie to priprantama o kai to trukumas del kazkkiu priezasciu tai prasideda pykciai ir taip toliau tada vaikinas arba mergina ziuri i kaire kur jai arba jam gaut to ko negauna is savo atrsosios puses:)
Artūrai ,rašai ,kad buvai neištikimas,ir kaip supratau po to tave išdavė. Tai kaip galima išduoti neištikimą,? Mano nuomone išduoda tas kuris pirmas nueina į kairę. Be to tie kurie išduoda turėtų suprasti ,kad rizikuoja prarasti mylimą žmogų. Greičiausiai neatitikote vienas kito lūkesčių,kitakart net sunku ir suprasti kuris kaltas.
kai as jas isdaviau jos apie tai net nenutuoke tik kai jos prisidirbo as joms pasakiau as gailejaus del to ka dariau bet as buvau jaunas ir neissilakstes kaip ir paskutinioji mano mergina siuo metu as ja jau senai isdaviau ji to nezinojo ir dabar dar nezino... o ji mane iskeite kai pradejom draugaut jai patiko ir kitas vaikinas ir ji man po viso to laiko pareiske kad ji manes nemylejo jai patinka mano draugas tai ka tokiu atveju galima pasakyt tai cia normalus merginu elgesys ? jai kazkas negerai tai palik ir keliauk sau kur nori daryk ka nori gi ne taip bet ne kai esi poroje miegi su vienu myliesi sakai kad myli buciuoji ir panasiai gyveni o galvoji apie kita kaip jam parasyt ir panasiai tai kazkokia paleva kas vercia zmones prie tos neistikimibes negi taip smagu skaudint kita kai jam riezi kad ji isdavei negi tai padaro laimingu kad skaudini kita man istikimybe svarbiausia visad taip sakiau bet jai zmogus manes negerbia tai ko gali tiketis
Taip mergina nesaž iningai su tavimi pasielgė Šiuo atveju gal dušioje tau ir geriau nes ne tik ji su tavimi buvo nesažininga..Bet iš kur tu tikras ,kad ji nežinojo.Gal tik tau nesakė ,kad žino.Gal sužinojusi buvo labai įskaudinta ir iš keršto pasakė ,kad ne tu jai patikai.Kiekvienas žmogus kitaip reguoja į neištikimybe,vienas šaltai atkeršija,kitas pasako viskas,trečias sukels sceną ,kad maža nepasirodys,o vėliau gal net karščiau mylės.
Galvoji kad praslinko vienas kitas kartas,taip niekada niekas nesužinos.Taip nebūna yla vistiek vienakart išlenda.
Gal tavo genuose užprogramuota neištikimybė ,tada tu kitoks ir nebūsi,bet tada išmok ir susitaikyti su pasekmėmis: - Ups šį kartą nepraslydo.
O dėl tos merginos garantuoti kodėl ji tave taip įskaudino,tai nepažystų nei tavęs ,nei jos ir kuris čia kaltas nežinau.
O situacijos iš gyvenimo bendrai ,o ne iš tavo.
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Neištikimybė, ar tai normalu?