141 (redagavo Božena, 22 2012-05-05 09:46)

Re: Neištikimybė, ar tai normalu?

as jam siuliau pereiti i skype bet ta menkista pabijojo. ((((
''Todel kad nenoriu kad visokios 22 metu seksualiai priekabiautu''
tiesiog nuzude )))))

142

Donatas, 29 parašė:
Božena, 22 parašė:

ir... nerasyk tik kad neturi ar dar kokia atmazka. tu intrigantas ir TIKRAI noreciau isgirsti tavo balseli.

laukiu i privata  tavo skype.

nu, a susipazinot? big_smile Pokalbis nesibaige, zaidynem per web'a? :DDDDD

Man po vakar visa gyvenima jau ant jos nestoves big_smile Nuodeme isnaudoti psichiskai nesveikus zmones tokiems tikslams big_smile

143 (redagavo Božena, 22 2012-05-05 12:22)

Aivaras, 100 parašė:

Tu nesiulei pareikalavai. Butum pasdiulius butumem pereje o ir paciai niekas netrugde duoti savo skype taip kad nefantazuok ta savo iskrypusia fantazija apie tas savo baimes big_smile
Kaip matau tu nemirtynga jei vis dar viauksi nors ir nuzudyta tos frazes big_smile

omg... nereikia issisukineti ok (nesiule pareikalavo..) , man uzteko paprasyti kad tu parasytum savo amziu, bet tu vistiek neparasei. taigi prasyti nera prasmes.bijai- jau tai irodei.

144

i privata. menkista.

145

Aivaras, 100 parašė:

Kale. Nevadovauk nieko nebaigus big_smile

i privata.

146

Božena, 22 parašė:
Aivaras, 100 parašė:

Kale. Nevadovauk nieko nebaigus big_smile

i privata.

ir mane ir mane ir mane!!! :DD

147

Viskas. Balius baigtas Bozena namo... big_smile

148

Aivaras, 100 parašė:

Viskas. Balius baigtas Bozena namo... big_smile

Balius baigtas aivarai,
tau pasakau NEXT -------->

149

As ta  tau jau vakar pasakiau..

150

C-C-C-C-C-Combo breaker!
(srsly, tiek jie visuose forumuose duodasi, kad jau pats stalkeris jaučiuos)
Prieš pradėdami teisinti, kad ištikimybė yra natūralu prisiminkime, kad visuomenė pastatyta ant nuostatų, ne visada sutampančių su natūraliai poreikiais. Todėl mes ir esame šioje zoologijos sodo narvo pusėje. Taip kad nereikia savo nenoro žaist pagal taisykles pateisinti tuo, kad taip hardwired jūsų genitalijos.
Kita vertus, neištikimybė happens. Taip jau yra: ne visos poros yra tobulos, ne visos gerai išsilaiko, ne visi su protinagais(om) valingais(om) susideda. Aišku, gal labai nesinori mest vieno partnerio dar netestdraivinus antro, bet ar smagu, jei kita pusė taip darytų? Reikia veikt atsižvelgiant į kitų jausmus.

Ar, jei viskas baigsis peilių kovą ugniniame ringe, į žiūrovų smurto poreikius.

151 (redagavo neon 2012-08-01 00:01)

kaip sakant chuzhoi **** vsegda tolshche

152

Oho  ,koks  karas  įvyko,kad  net  visi  kelis  mėnesius  nutilo.Gal  išsigando.???? :::223Aršumas...begalinis.....Negaliu   sustot!!!!!!!!!!!!!!!:::
Gerai  ,kad  jūs  ne  pora ,tai  būtumėt   laidoje ''Policininkas  žvaigždė''  žvaigždės  numeris  1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:::a22

153

malaletka gerai pavaro,,,
eina turistas per lenkija ir ziuri i maza 3metuku vaika,,,ech toks mazas o jau lenkas:D
o del neistikimybes skaitau kad nenormalu,,,kam tada but kartu jai lakstyt i sona?..na kas nores ras priezasciu -pateisinimu,,

154

Taip   gerai  butų,kad  visi   porose   būtų   ištikimi,ir  ne  tik  kalbėtų  ,kad  ištikimybė  reikalinga  ,bet  ir  patys  jos  laikytusi. Čia  vienas  vyrukas ,ginče  pareiškė  kad  dabar  ligybė.Bet  apie  ištikimybę   porina  ,kad  vyrai  eina  į  šoną  tai  jie  be meilės,jiems  galima,o  pas  moteris  jausmai  ,tai  ne. Tai  kur  ta  jo  ligybė?:::447 Jei   moterims  negalima,tai  su  kuo  ,jis  neiištikimas ?:::245:::247

155 (redagavo tinsanis 2012-08-01 14:08)

Esmeralda parašė:

Taip   gerai  butų,kad  visi   porose   būtų   ištikimi,ir  ne  tik  kalbėtų  ,kad  ištikimybė  reikalinga  ,bet  ir  patys  jos  laikytusi. Čia  vienas  vyrukas ,ginče  pareiškė  kad  dabar  ligybė.Bet  apie  ištikimybę   porina  ,kad  vyrai  eina  į  šoną  tai  jie  be meilės,jiems  galima,o  pas  moteris  jausmai  ,tai  ne. Tai  kur  ta  jo  ligybė?:::447 Jei   moterims  negalima,tai  su  kuo  ,jis  neiištikimas ?:::245:::247

kiekvienam savo-as daugiau ziuriu tai kas galima jai tas galima ir man ,,bet konkreciau n,,ui man santykiai kur sukimai i sona,a tie kur lenda prie uzimtu ar ilgai lys,,poto asaru buna :)ir pan,,kaip ten sako lazda du galus turi:)

156

jei i santykius ziurima rimtai, tuomet ne

157

sveiki perskaiciau ka cia rasot tai galiu pasakyt tik tiek nesamone kad tai sutverta gamtos ar taip turi but ir panasiai as asmeniskai is savo patirties sakau nesvarbu kad jaunas bet gyvenime as mates draugavau su triejomis merginomis nuo 17 gal metu db man 25 tuoj bus tai 8 metai trys skirtingos merginos ir visus kartus as jas isdaviau nezinau kodel gal todel kad manau jog istikimybes jau nebera ir visais kartais norejau uzsitikrint savo sauguma jai galima taip pasakyt ir visus kartus merginos mane isdave man melavo bet as buvau pirmas del to man daug lengviau ir turiu ka joms atsikirtsi kai suzinau tiesa po kurio laiko paprasciausiai ju nemylejau, bet jai labai myli tikrai tikiu kad imanoma buti istikimam bet santykiai turi buti idialus turi sutapt du zmones abu turi noreti prisiglaust buciniu sexo extremalaus sexo ir dar daug ko ir taip turi testis nes kai pradedi draugyste visa tai labai saldu ir vilioja sekas buciniai ir t.t. ir prie to priprantama o kai to trukumas del kazkkiu priezasciu tai prasideda pykciai ir taip toliau tada vaikinas arba mergina ziuri i kaire kur jai arba jam gaut to ko negauna is savo atrsosios puses:)

158

Artūrai ,rašai  ,kad  buvai   neištikimas,ir  kaip  supratau  po  to  tave   išdavė.  Tai  kaip  galima  išduoti  neištikimą,? Mano  nuomone    išduoda  tas   kuris   pirmas  nueina   į  kairę. Be   to   tie  kurie  išduoda   turėtų  suprasti  ,kad  rizikuoja    prarasti  mylimą  žmogų. Greičiausiai   neatitikote  vienas  kito  lūkesčių,kitakart  net  sunku  ir  suprasti  kuris  kaltas.

159

kai as jas isdaviau jos apie tai net nenutuoke tik kai jos prisidirbo as joms pasakiau as gailejaus del to ka dariau bet as buvau jaunas ir neissilakstes kaip ir paskutinioji mano mergina siuo metu as ja jau senai isdaviau ji to nezinojo ir dabar dar nezino... o ji mane iskeite kai pradejom draugaut jai patiko ir kitas vaikinas ir ji man po viso to laiko pareiske kad ji manes nemylejo jai patinka mano draugas tai ka tokiu atveju galima pasakyt tai cia normalus merginu elgesys ? jai kazkas negerai tai palik ir keliauk sau kur nori daryk ka nori gi ne taip bet ne kai esi poroje miegi su vienu myliesi sakai kad myli buciuoji ir panasiai gyveni o galvoji apie kita kaip jam parasyt ir panasiai tai kazkokia paleva kas vercia zmones prie tos neistikimibes negi taip smagu skaudint kita kai jam riezi kad ji isdavei negi tai padaro laimingu kad skaudini kita man istikimybe svarbiausia visad taip sakiau bet jai zmogus manes negerbia tai ko gali tiketis smile

160

Taip  mergina  nesaž iningai su  tavimi  pasielgė   Šiuo  atveju   gal  dušioje   tau  ir  geriau    nes  ne  tik  ji  su  tavimi  buvo  nesažininga..Bet  iš  kur  tu  tikras ,kad  ji  nežinojo.Gal  tik  tau  nesakė  ,kad  žino.Gal  sužinojusi  buvo  labai  įskaudinta   ir  iš  keršto  pasakė  ,kad  ne  tu  jai  patikai.Kiekvienas  žmogus  kitaip  reguoja  į  neištikimybe,vienas   šaltai  atkeršija,kitas  pasako  viskas,trečias   sukels  sceną  ,kad  maža  nepasirodys,o  vėliau    gal  net  karščiau  mylės.
Galvoji  kad  praslinko  vienas  kitas  kartas,taip  niekada  niekas  nesužinos.Taip   nebūna  yla  vistiek  vienakart   išlenda.
Gal  tavo  genuose  užprogramuota  neištikimybė  ,tada  tu  kitoks  ir  nebūsi,bet  tada  išmok   ir  susitaikyti   su  pasekmėmis:  -  Ups  šį  kartą  nepraslydo.
O  dėl  tos  merginos  garantuoti  kodėl  ji  tave  taip  įskaudino,tai  nepažystų  nei  tavęs  ,nei   jos  ir  kuris  čia  kaltas  nežinau.
  O  situacijos  iš  gyvenimo  bendrai ,o  ne  iš  tavo.