441

Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?

next пишет:

o cia kur pravalgyt uz 300 euru:D

Yra tu geru vietu, zinoti reikia.. big_smile Galima ir uz 10000 lengvai uzkasti big_smile

442

tinsanis пишет:

juoda kava 3,50 tai dar apskaiciavai kad 50ct arbatpinigiu palikt vaikinas tures,,,hm na atrodo kad sugebi skaiciuot,o gal  ar neturi tu paciu 4lt uz save susimoket..arba kodel tau nepasiulius sumoket uz 2kavas?gi tik 4 lt:)na  uz abu bus 7lt ir 1lt arbatos....padavejui

atsiprasau, kad nezinau lietuvisku kainu smile patikek manim, pinigu uzsidirbu ir savim pasirupint tikrai pajegiu.

443

Viena пишет:
tinsanis пишет:

juoda kava 3,50 tai dar apskaiciavai kad 50ct arbatpinigiu palikt vaikinas tures,,,hm na atrodo kad sugebi skaiciuot,o gal  ar neturi tu paciu 4lt uz save susimoket..arba kodel tau nepasiulius sumoket uz 2kavas?gi tik 4 lt:)na  uz abu bus 7lt ir 1lt arbatos....padavejui

atsiprasau, kad nezinau lietuvisku kainu smile patikek manim, pinigu uzsidirbu ir savim pasirupint tikrai pajegiu.

a tema ne apie tai ka tu uzsidirbi kuom as tikiu...

444

as manau jei vaikinas pakviete i pasimatyma tai ir turi sumoketi wink

445

jei vaikinas pakvietė į pasimatymą, tai ir turėtų sumokėti... tačiau merginos turėtų būti supratingos ir neužsisakyti bala žino ko už bala žino kiek... o kava ir ledai tikro vyro piniginės labai nenuskausmins wink

446

tinsanis пишет:

Bandau kuo trumpiau parasyti atsakyma i daug komentaru. Ir pinigu turiu, ir savim pasirupinti galiu, ir saskaitu uz kava nesureiksminu. Ir i tema jau pasisakiau: taip, vyras turi moketi uz moteri smile ir priezastis paprasta: nes mes moterys, o jie vyrai smile

447

Viena пишет:
tinsanis пишет:

Bandau kuo trumpiau parasyti atsakyma i daug komentaru. Ir pinigu turiu, ir savim pasirupinti galiu, ir saskaitu uz kava nesureiksminu. Ir i tema jau pasisakiau: taip, vyras turi moketi uz moteri smile ir priezastis paprasta: nes mes moterys, o jie vyrai smile

Na, kai tokiu atsakymu paskaitai tai ir as pradedu sutikti su Tinsaniu.. Jei tokia paprasta priezastis kodel mes turime moketi  (tai yra pirkti) tai tada preke privalo ir kazka mainais duoti...
Pasakymas mokek uz mane nes as moteris utopiskas...bent jau siam laikui. Moteris ir ka? Kaip kazkas pasake mums uz tai kad mes vyrai priedo prie atlyginimo niekas neprideda. O pagal lygiu teisiu istatyma moteris dirbdama ta pati darba gauna toki pati atlyginima kaip ir vyras dirbdamas ta pati darba. Taigi kodel vyras privalo moketi uz moteri tik todel kad jinai yra moteris?

448

Moteris ir vyras niekada nebus lygus. Tiek savo fiziologija, tiek psichologija. Suprantu, kad vyrai is principo dabar nusiteike priesiskai. Jei norite nusipirkti preke, tai kainuos brangiau nei kavos puodelis ir tuo uzsiima konkrecios profesijos moterys. O paprasta patinkancia moteri pavaisinti gerimu, manau butu jokia bausme. Gal net sioks toks malonumas.

449

Idomu, kiek vyru pareiske, kad uz moteris moketi nevalia ir paskaite sita diskusija, pasikviete mergina kavos, pasakys " susimokek pati", arba "sumokek ir uz mane"

450

nesamone butu ,kad jaunikis nesumoketu...butu kugelis mielieji

451

ant jo parasyta ...kad kugelia ha ha ha

452

As is tu kurie mano jog vyras pakvietes mergina uz ja moka. Kaip ir mano jog jus silpnoji lytis ir t.t. ir pan. Is tu kurie niekada neleis jog uz ji moketu moteris, nebent tai butu tikrai gera pazystama, drauge ar pan.
Ir taip patinka is principo pasiepti kokia lygiu teisiu stumeja ir parodyti tikra jos vieta kai pasitaiko tam proga.
Savo nuomone i tema jau esu issakes auksciau. Galiu ir trecia karta pakartoti. Pagal etiketo taisykles kas kviecia tas moka. Nors bet kokiu atveju as visada susimoku pats uz save kaip minimum. Jei tai pasimatymas visada sumoku as. Tai darau todel kad man tai primtina o ne todel kad privalau ir  jei man kas pareikstu kaip kad tamsta kad tu uz mane privalai sumoketi ir tik todel kad as moteris....
As niekam nieko neprivalau ir niekam nieko nesu skolyngas. Ir po tokio pareiskimo tokia pareiskeja is karto liktu pasimatyme pati su savimi ir su savo saskaitos apmokejimu...

453

Kristina пишет:

Gal tamstos laikais pirmas pasimatymas ir baigdavosi santuoku rumais, bet tik ne siai dienai... Taip kad nuo puodelio kavos iki jaunikio toli kaip iki zvaigzdziu..

454

ne nu blyn cia moterytes ir duoda kai su masina i gatve tai tada lygios teises kai kavos puoduka tai jau nebelygios kaskaip cia jus banguotos ligumu nesimato

455

Kristina пишет:

ne nu geras tu ten ka i pirma pasimatima ir jau iskart jaunikis jo taip ir lieka paskui prie kugeliu

456 (2012-08-19 18:43 отредактировано tinsanis)

Viena пишет:
tinsanis пишет:

tada tokia moteris turi atsimoket natura ,,vyras moka pinigais moteris moka kuom turi savo kunu,,,nes ji moteris jai lengviau moket kunu nei pinigais,,kaip ir pres n metu prostitucija dabar vadinama buvo paprasti mainai vyras medzioja ar pan,,kadangi moteris to daryt negalejo atsimokedavo kuom turedavo,,,save gerbianti moteris niekad neverkslens ir nesitikes kad ji bus vaisinama tai gaunasi naturaliai,,,o tokios kur labai nori but vaisinamos ,,,vyras vedasi mergina i restorana perka daikta ne todel kad ji verta o todel kad jis gali ,,,vyrui nera sunku sumoket uz paslauga daikta ar dar ka pan,pas mus tai naturalu,,,cia tik priklauso kiek to nori kiek turi pinigu ir viskas,,,vyras tokiu atveju tampa pirkeju ,,moteris  elementariausia paslauga-preke,,,

457

Julie пишет:
tinsanis пишет:
Julie пишет:

aš ne apie sąskaitų apmokėjimą ir pinigus kalbėjau, tiesiog apskritai. Šeimoj į finansus vienaip žiūrima, poroje dar kitaip.
Kaip tu ir sakei apie tas lygias teises... kai moters fizinė jėga prilygs vyro, kai vyrai galės gimdyti ir visos kitos nesamonės.... to niekada nebus. Kai kurie pasikeitimai į gerą, bet perdėtas kovojimas dėl lygių teisių man primena gėjų kovą pripažinti jų santuokas ir leisti įsivaikinti.

brangute na,,ui man tas gimdimas?as neziziu ir man nereikia kad mane kas vaisintu as pats save pasivaisinu kai man reikia,,,man tos lygios teises ar dar kas turiu idomesniu dalyku ka veikt ar  galva prikist,,,man gerai taip kaip yra o kaip kitiem ,,man...

kai skaitai, skaityk ne tarp eilučių smile

as moku skaityt nepergyvenk....

458

Kristina пишет:

jaunikis:D:D:D jis jai jau vedybos ir taip sumoka,,prarasdams laisve,,,

459

Viena пишет:

Kada vyruciai paskutini karta praleidot moteri pro duris? O kada padejot panesti sunkius krepsius? O kada atidaret automobilio dureles? O ar kada uzdaret joms isedus? O tragedija darot is to, kad isleisti 4 litus pavaisinant patinkancia moteri?

praleist pro duris hm retkarciais grazio uzpakaliuko savininke praleist tikrai malonu
padet panest sunkius krepsius-pirk maziau pirk 2 kartus tada nereikes temti...
atidaryt auto dureles?tiek nutukusi kad pati neatsidarai?

kada pask karta nupirkai vyrui alaus?ar iskepiai skanu kepsni?
kada padejai pakeist pradurta rata ar pastumt masina\?
kada galu gale kai kas prisikabino ar ne sugebejai pastovet uz save:
ar dar sakyt ?
ar jau mintyse sukasi kad moteris vyrui daugiau reikalinga tik del 1 ,,,a visa kita ,,,tesiog nuolaidziavimas ejimas prie to tikslo ,,,

tragedija ne del 4lt o del principo ir a rverta ta moteriske 4lt:)

460

tinsanis пишет:

save gerbianti moteris niekad neverkslens ir nesitikes kad ji bus vaisinama tai gaunasi naturaliai,,,o tokios kur labai nori but vaisinamos ,,,vyras vedasi mergina i brangu restorana perka brangu daikta ne todel kad ji verta o todel kad jis gali ,,,vyrui nera sunku sumoket uz paslauga daikta ar dar ka pan,pas mus tai naturalu,,,cia tik priklauso kiek to nori kiek turi pinigu ir viskas,,,vyras tokiu atveju tampa pirkeju ,,moteris  elementariausia paslauga-preke,,,

O kas cia verkslena? Save gerbiantis vyras pavaisins moteri ir nesitikes nusipirkes kazkokia paslauga. O apie daiktu pirkima is viso nera kalbos. Tik apie vaisinima kavinej. Ir gaila, kad viska vertini perku- parduodu lygiu. Kartais kai duodi, gauni zymiai daugiau, nei kai perki.