Re: Ar amzius tai problema?
sauliau kam taip ziauriai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar amzius tai problema?
sauliau kam taip ziauriai
visada man atiko vyresni, bet paskutinis mano ex buvo mano bendraamzis ir ka...
dabar as tik uz vyresnius!!!
ir kuo vyresni, tuo geriau...
na aisku buna isimciu, bet siaip vyresni geriau:)
(bent man)
visada man atiko vyresni, bet paskutinis mano ex buvo mano bendraamzis ir ka...
(bent man)
puikiai tave suprantu ir nepriestarauju.. bet.... bet kai sulauxi ta mtikro amziaus... oiiiii ... oj kaip svajosi sugult su jaunesniu.. oi kaip svajosi vyra jaunesni turet... su vyresnem moterim kuriom bendravau visos taip mano beisimciu!
Milda, 22 пишет:visada man atiko vyresni, bet paskutinis mano ex buvo mano bendraamzis ir ka...
(bent man)
puikiai tave suprantu ir nepriestarauju.. bet.... bet kai sulauxi ta mtikro amziaus... oiiiii ... oj kaip svajosi sugult su jaunesniu.. oi kaip svajosi vyra jaunesni turet... su vyresnem moterim kuriom bendravau visos taip mano beisimciu!
del sexo su jaunesniu po kiek laiko (daug daug daug) tai tikrai neabejoju:D
laabaj atsiprasau kad db ne y tema pasakysiu pet siame tinklapyje as uzsiregistarvau tik vakar ir dar nieko nemoku gal kas pamokys:!:~:(:|
niuw as tai jau nenorecaiu uz save jaunesnio berno.
oas vyresnio vyras turi buti labiau patyres uz motery:-D
ne amziuje buna problemos, o zmonese, ju poziuryje i ivairius dalykus ir t.t... juk kartais 20m. atrodo daug protingesnis uz 25 nemanau kad reikia kreipt i amziu demesi
svarbu kad viskas veikia ir noro yra
dabar labai populiarus meiles romanai tarp jaunu vyru ir moteru amziuje,reikia tu jaunu vyru paklausti,ar amzius tai problema jiems?
amzius ne problema,su jaunesnem daug maloniau
Man tai nea..i skaiciukus lai matematikai ziuri, o man idomiau kas galveleje pas panele/moteri darosi..
as manau yra skirtumas amzius vyro nes ziurint i ateiti reike... as tik ziuriu kurie viresni uz mane 3 metais ar 6 bet ne daugaiu...o ten jai butu vyresnis 10 ar daugiau metu jau ne man as neturiu nieko bendro ir man nemalonu butu su juo kazko rimciau daryti lovoi...
Kekvienam savo..
Neivardinciau to kaip problemos, taciau man tieisog taip gaunasi, jog su jaunesniais ar vienmeciais vaikinais nelabai randu kalbos. Labai retai, kada uzsimezga rimtesnis ir prasmingesnis pokalbis, nei sapaliones apie ora
Butent taip ir atsako jaunesnes kai paklausi ju kodel su bendramziais nebendrauja...
Meileje nesvarbu kur tu gyveni ir kiek tau metu...
stai jums pvz. :
Neadekvatūs žmonės Неадекватные люди, 2010
Atleisk už meilę Scusa ma ti chiamo amore, 2008
Neretai ir vienmečiai nesusišneka arba 40metis sako, kad jam gerai yra gyventi pas mamytę. Visko būna.
Manau kad amzius turi itakos jei norima tik siaip is neturejimo ka veikti pasiisidirbineti, o siaip manau jei noras yra simpatijos ir panasiai amzius tikrai neturi dideles itakos aisku dar priklauso nuo situacijos, bet jei bendravimui manau itakos neturi kad ir didelis amziaus ksirtumas, svarbbu kad butu abipusis supratimas
o jei nori kazkokiu santykiu tai kazkiek manau turi nors tikrai nera tas rodikslis jei abiem gerai, aisku manau jei tai nuosirdus jausmai buna o ne pelnymosi kazkoks saltinis
"pasiisidirbineti" - nuzude
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar amzius tai problema?