Re: Internetinis bendravimas (vyriskas pastebejimas)
Ypac kaunietes taip megsta...
Nestūmk ant Kauniečių )
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Internetinis bendravimas (vyriskas pastebejimas)
Ypac kaunietes taip megsta...
Nestūmk ant Kauniečių )
Susirenka cia pasikelusios ziurke ir viskas tuo pasakyta,as tai nesuprantu panu logikos,ko cia eini ir registuojiesi ir dar pasirasai kad ieskai vaikino jei jis tau paraso o tu net neatrasai,arba kai buna per draugas.lt parasai panai labas atraso labas,tada bandai vest pokalbi bet i antra zinute jau niekas neatraso tai kokio velnio atrasyt i pirma o i kitas ne. Tiesiog mums vyrams neimanoma suprasti ko jos nori ir ko joms reikia,nes kaip man yra sakes vienas bernas tai kad suprasti panas reikia nepaprastu sugebejimu,debiles yra nu tai nieko gi nepadarysim
Jeigu tokios moterys blogos ir tu ju nesugebi suprasti, susirask vyra
Impotent Rage: The Forum Thread!
neviska as cia perskaiciau,bet kaip supratau,liberty cia puikiai susitvarko ir be manes.nors smagu,kai subtilus mizantropas sugeba pasiust brutualu sociopata nach.....,o tas lodamas eina ir net nesuvokia kad tai daro.
forumas!
Sutinku su tavimi Tinsani ,jei nesi sutvertas šeimai,tai nėra ko tuoktis,kam griauti šeimos žmogui gyvenimą. Bet nepamiršk apsirūpinti gumytėmis ,nes po meilės su tokio požiųrio merginomis,vaikų namuose ir vietų gali nebelikti.
O kas tau sakė ,kad knygą skaites žmogus niekur neišeina ir apsikuites namuose sėdi. Knyga tik kultūros išmoko.
Rašai išsiskyrusi ,tai vyro nepatenkinai.Bet pagal statistika daugiau moterys vyrus plevėsas ir geriančius palieka.Iš kur toks tikras ,kad pataikei.
Gyvenk laisvai jei tau tai patinka ,tik vaikų nemėtyk po pasaulį.SĖKMĖS
Sutinku su tavimi Tinsani ,jei nesi sutvertas šeimai,tai nėra ko tuoktis,kam griauti šeimos žmogui gyvenimą. Bet nepamiršk apsirūpinti gumytėmis ,nes po meilės su tokio požiųrio merginomis,vaikų namuose ir vietų gali nebelikti.
O kas tau sakė ,kad knygą skaites žmogus niekur neišeina ir apsikuites namuose sėdi. Knyga tik kultūros išmoko.
Rašai išsiskyrusi ,tai vyro nepatenkinai.Bet pagal statistika daugiau moterys vyrus plevėsas ir geriančius palieka.Iš kur toks tikras ,kad pataikei.
Gyvenk laisvai jei tau tai patinka ,tik vaikų nemėtyk po pasaulį.SĖKMĖS
na jai tarkim vyras apmoka pramogas tai mergina lai pasirupina apie sauguma,,,nes na visko gali but kad poto jai teks visas smagumas,,,pagal statistika na nereikia tu skaiciuku ,,man buvo idomu tik nuomone pasakyt o i visa kita,,,na supratai
visu pirstai lenkti i save ,taigi kad ir kiek galvotum apie kita pirma apie save pagalvosi,,,
jai vaiku namuose vietos neliks priestata pristatys arba eksportuot gales i europos sajunga,,,na jai netinka kazkas ir palieka,,jai moteris sustoreja apsileidzia sensta jas ir palieka iskeicia,,visko buna,,,
Sutinku ,kad apsaugos priemonėmis ,gali pasirūpinti ir mergina. Bet dėl vaiko ateitės turėtu rupėti ,ne tik mamoms [žinoma yra ir tokių,kur vaikai nerūpi] bet ir tėčiui,nesvarbu ,kas mama gerbi tu ja ar ne,bet vistiek vaikas tai tavo kraujas.
Aš vietos nerasčiau jei mano vaikas augtų vaikų namuose.
Neprivalai būti su moterimi jei ji apsileidusi,isterikė ar dar kokia,tikrai tada reikia pirma pagalvoti apie save.Bet vaikas silpnas,ir priklausomas nuo tėvų,ir tada skaitau pirma reikėtu pagalvoti apie vaiką.
Aš nepateisinu moterų kurios nėštumo pagalba stengiasi prisirišti vaikiną,siekti laimės sau vaiko nelaimės sąskaita,tai irgi ne išeitis.Net ir jei pavyks pasiekti ,kad vyras ves,aš skaitau ,kad tokia šeima laiminga nebus.
Aš to netaikau konkrečiam žmogui ,man nesvarbu kas su kuo mylisi,ar dažnai keičia parnerius,tegu elgiasi ,kaip jiems geriau,bet tik tegu dėl to nekenčia vaikai. O kur seksas ,ten vaikai. Seksas reikalingas ir geras dalykas mylisi visi jauni ,seni ir visa kas gyva žemėje ,ir tai tegu palieka gražiu bendravimo būdu.
atsiverčiu temą apie internetinį bendravimą ir pirmą žinutę, kurią pamatau yra "Sutinku ,kad apsaugos priemonėmis ,gali pasirūpinti ir mergina. Bet dėl vaiko ateitės turėtu rupėti ,ne tik mamoms"... toli nuėjot ... per toli....
O ką per toli nuėjau Kai mergina tampa nėsčia tai tik jos galvos skausmas ir patinka ,kad vaikų namuose vaikų daugėja.
Visiems visada ir visur trūksta nuoširdumo ir savęs pristatymo ,
net darželyje moko kaip save tinkamai pristatyti tariant vardą (ir pavardę), gimimo metus, gyvenamąją vietą ir šeimyninę padėtį. Juk ar ne tai svarbiausia?! Daugelis nesutiksite, sakydami, kad tai internetas ir niekam nieko jūs neprivalote sakyti. Puiku, neskelbkite to viešai, jei nenorite, bet jei jau nusprendėte užkalbinti tariamai jums patinkantį asmenį, tai ir gerbkite ne tik save, bet ir jį. Ir nepamokslauti aš čia užsukau...Mano anketa tikra, metai taip pat. Jei atidžiai peržiūrėsite nuotraukas ir perskaitysite anketą, vien tik Labas man neberašysite ir tiems beveidžiams, kaip aš vadinu, ko jiems reikia iš manęs? Ar aš siūlau seks? Anketoje aiškiai parašyta, kad su tokiais nebendrauju! Ir tiesiog dėl to, susilaukiu daug priekaištų, kad man daugelis negali parašyti. O ką man daryti, persiplėšti? Apsaugau save taip kaip tik galiu šiame portale ir jei pavydite ar dar ten kažką jaučiate daužydami širdeles, žinokite, kad manęs nepakeisite - aš esu tokia kokia esu ir kitokia netapsiu . O jau kodėl, mielieji, galvokite patys
as ,manes,mano,man.....labai svarbi asmenybe su savo prisistatymais xrenavais.darzeli matyt sito nemoke)))
Esmeralda пишет:Gyvenk laisvai jei tau tai patinka ,tik vaikų nemėtyk po pasaulį.SĖKMĖS
jai moteris sustoreja apsileidzia sensta jas ir palieka iskeicia,,visko buna,,,
Taip, amžinai jauni ir gražūs lieka tik vyrai
tinsanis пишет:Esmeralda пишет:Gyvenk laisvai jei tau tai patinka ,tik vaikų nemėtyk po pasaulį.SĖKMĖS
jai moteris sustoreja apsileidzia sensta jas ir palieka iskeicia,,visko buna,,,
Butent !!
Visiems visada ir visur trūksta nuoširdumo ir savęs pristatymo ,
net darželyje moko kaip save tinkamai pristatyti tariant vardą (ir pavardę), gimimo metus, gyvenamąją vietą ir šeimyninę padėtį. Juk ar ne tai svarbiausia?! Daugelis nesutiksite, sakydami, kad tai internetas ir niekam nieko jūs neprivalote sakyti. Puiku, neskelbkite to viešai, jei nenorite, bet jei jau nusprendėte užkalbinti tariamai jums patinkantį asmenį, tai ir gerbkite ne tik save, bet ir jį. Ir nepamokslauti aš čia užsukau...Mano anketa tikra, metai taip pat. Jei atidžiai peržiūrėsite nuotraukas ir perskaitysite anketą, vien tik Labas man neberašysite ir tiems beveidžiams, kaip aš vadinu, ko jiems reikia iš manęs? Ar aš siūlau seks? Anketoje aiškiai parašyta, kad su tokiais nebendrauju! Ir tiesiog dėl to, susilaukiu daug priekaištų, kad man daugelis negali parašyti. O ką man daryti, persiplėšti? Apsaugau save taip kaip tik galiu šiame portale ir jei pavydite ar dar ten kažką jaučiate daužydami širdeles, žinokite, kad manęs nepakeisite - aš esu tokia kokia esu ir kitokia netapsiu . O jau kodėl, mielieji, galvokite patys
pas kazka didybes manija. Kai skaiciau tavo posta, jau galvojau, kad perziurejes foto, isvysiu neispasakyto grozio princese. Nusivyliau.
Nesuprantu Donatai tavo nusivilimo,iš nuotraukos neižiūrėsi gražuolė ar ne?
Na ,o jeigu ji nesiruošia plėšytis dėl visų siūlančių tik seks ,tai pagarbos verta panelė.Paskui patys juokiatės iš tokių kurios dosnios visiems ,na ir vadinate jas negražiai.O jeigu ne tai princesė .Tai jau geriau princesė ,negu.... O grožis tai dievo ar tėvų dovana. O elgesys paties žmogaus nuopelnas.
Irutė пишет:tinsanis пишет:jai moteris sustoreja apsileidzia sensta jas ir palieka iskeicia,,visko buna,,,
Butent !!
Nu taigi, blemba, draugaukit ir gyvenkit su tokiais pačiais, kas draudžia, kam tos senstančios moterys
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Internetinis bendravimas (vyriskas pastebejimas)