121

Re: Internetinis bendravimas (vyriskas pastebejimas)

Evaldas, 25 parašė:

Ypac kaunietes taip megsta... big_smile

Nestūmk ant Kauniečių smile)

122

Kęstas, 20 parašė:

Susirenka  cia pasikelusios ziurke ir   viskas tuo pasakyta,as tai nesuprantu panu logikos,ko cia eini ir registuojiesi ir dar pasirasai kad ieskai vaikino jei jis tau paraso o tu net neatrasai,arba kai buna per draugas.lt parasai panai labas atraso labas,tada bandai vest pokalbi bet i antra zinute jau niekas neatraso tai kokio velnio atrasyt i pirma o i kitas ne. Tiesiog mums vyrams neimanoma suprasti ko jos nori ir ko joms reikia,nes kaip man yra sakes vienas bernas tai kad suprasti panas reikia nepaprastu sugebejimu,debiles yra nu tai nieko gi nepadarysim smile

Jeigu tokios moterys blogos ir tu ju nesugebi suprasti, susirask vyra

123

Impotent Rage: The Forum Thread!

124

neviska as cia perskaiciau,bet kaip supratau,liberty cia puikiai susitvarko ir be manes.nors smagu,kai subtilus mizantropas sugeba pasiust brutualu sociopata nach.....,o tas lodamas eina ir net nesuvokia kad tai daro.
forumas!

125

Sutinku  su  tavimi  Tinsani  ,jei  nesi  sutvertas  šeimai,tai  nėra  ko tuoktis,kam  griauti  šeimos  žmogui  gyvenimą.  Bet  nepamiršk  apsirūpinti  gumytėmis  ,nes po  meilės  su  tokio  požiųrio  merginomis,vaikų  namuose  ir  vietų  gali  nebelikti.
  O  kas  tau   sakė ,kad  knygą  skaites  žmogus  niekur  neišeina  ir  apsikuites  namuose  sėdi.  Knyga  tik  kultūros  išmoko.
  Rašai  išsiskyrusi  ,tai  vyro  nepatenkinai.Bet  pagal  statistika   daugiau  moterys  vyrus  plevėsas  ir  geriančius  palieka.Iš  kur  toks  tikras  ,kad  pataikei.
Gyvenk   laisvai  jei  tau  tai  patinka  ,tik  vaikų  nemėtyk  po  pasaulį.SĖKMĖS

126 (redagavo tinsanis 2012-08-07 08:11)

Esmeralda parašė:

Sutinku  su  tavimi  Tinsani  ,jei  nesi  sutvertas  šeimai,tai  nėra  ko tuoktis,kam  griauti  šeimos  žmogui  gyvenimą.  Bet  nepamiršk  apsirūpinti  gumytėmis  ,nes po  meilės  su  tokio  požiųrio  merginomis,vaikų  namuose  ir  vietų  gali  nebelikti.
  O  kas  tau   sakė ,kad  knygą  skaites  žmogus  niekur  neišeina  ir  apsikuites  namuose  sėdi.  Knyga  tik  kultūros  išmoko.
  Rašai  išsiskyrusi  ,tai  vyro  nepatenkinai.Bet  pagal  statistika   daugiau  moterys  vyrus  plevėsas  ir  geriančius  palieka.Iš  kur  toks  tikras  ,kad  pataikei.
Gyvenk   laisvai  jei  tau  tai  patinka  ,tik  vaikų  nemėtyk  po  pasaulį.SĖKMĖS

na jai tarkim vyras apmoka pramogas tai mergina lai pasirupina apie sauguma,,,nes na visko gali but kad poto jai teks visas smagumas,,,pagal statistika na nereikia tu skaiciuku ,,man buvo idomu tik nuomone pasakyt o i visa kita,,,na supratai
visu pirstai lenkti i save ,taigi kad ir kiek galvotum apie kita pirma apie save pagalvosi,,,
jai vaiku namuose vietos neliks priestata pristatys arba eksportuot gales i europos sajunga,,,na jai netinka kazkas ir palieka,,jai moteris sustoreja apsileidzia sensta jas ir palieka iskeicia,,visko buna,,,

127

Sutinku  ,kad  apsaugos  priemonėmis ,gali  pasirūpinti  ir  mergina. Bet  dėl  vaiko  ateitės  turėtu  rupėti  ,ne  tik  mamoms  [žinoma  yra  ir  tokių,kur  vaikai  nerūpi]  bet  ir  tėčiui,nesvarbu  ,kas  mama  gerbi  tu  ja  ar  ne,bet  vistiek  vaikas  tai  tavo   kraujas.
Aš  vietos  nerasčiau  jei  mano  vaikas  augtų  vaikų  namuose.
Neprivalai  būti  su  moterimi  jei  ji  apsileidusi,isterikė  ar  dar  kokia,tikrai  tada  reikia  pirma  pagalvoti  apie  save.Bet   vaikas  silpnas,ir  priklausomas  nuo  tėvų,ir  tada  skaitau   pirma  reikėtu  pagalvoti  apie  vaiką.
Aš  nepateisinu  moterų  kurios  nėštumo  pagalba   stengiasi  prisirišti  vaikiną,siekti  laimės  sau  vaiko  nelaimės  sąskaita,tai  irgi  ne  išeitis.Net  ir  jei  pavyks  pasiekti  ,kad  vyras  ves,aš  skaitau  ,kad  tokia  šeima  laiminga  nebus.
Aš  to  netaikau  konkrečiam  žmogui ,man  nesvarbu  kas  su  kuo  mylisi,ar  dažnai  keičia  parnerius,tegu  elgiasi  ,kaip  jiems  geriau,bet  tik  tegu  dėl  to  nekenčia  vaikai.   O  kur  seksas  ,ten  vaikai.  Seksas  reikalingas  ir  geras  dalykas  mylisi  visi  jauni  ,seni  ir  visa  kas  gyva  žemėje   ,ir  tai  tegu  palieka  gražiu   bendravimo  būdu.

128

atsiverčiu temą apie internetinį bendravimą ir pirmą žinutę, kurią pamatau yra "Sutinku  ,kad  apsaugos  priemonėmis ,gali  pasirūpinti  ir  mergina. Bet  dėl  vaiko  ateitės  turėtu  rupėti  ,ne  tik  mamoms"... toli nuėjot smile... per toli....

129

O  ką  per  toli  nuėjau Kai  mergina  tampa  nėsčia  tai  tik  jos  galvos  skausmas  ir  patinka  ,kad  vaikų  namuose  vaikų  daugėja.

130

Visiems visada ir visur trūksta  :::042 nuoširdumo ir savęs pristatymo :::214 :::228,
net darželyje moko kaip save tinkamai pristatyti tariant vardą (ir pavardę), gimimo metus, gyvenamąją vietą ir šeimyninę padėtį. Juk ar ne tai svarbiausia?! Daugelis nesutiksite, sakydami, kad tai internetas ir niekam nieko jūs neprivalote sakyti. Puiku, neskelbkite to viešai, jei nenorite, bet jei jau nusprendėte užkalbinti tariamai jums patinkantį asmenį, tai ir gerbkite ne tik save, bet ir jį. Ir nepamokslauti aš čia užsukau...Mano anketa tikra, metai taip pat. Jei atidžiai peržiūrėsite nuotraukas ir perskaitysite anketą, vien tik Labas man neberašysite :::817 ir tiems beveidžiams, kaip aš vadinu, ko jiems reikia iš manęs? Ar aš siūlau seks? Anketoje aiškiai parašyta, kad su tokiais nebendrauju! Ir tiesiog dėl to, susilaukiu daug priekaištų, kad man daugelis negali parašyti. O ką man daryti, persiplėšti? Apsaugau save taip kaip tik galiu šiame portale ir jei pavydite ar dar ten kažką jaučiate daužydami širdeles, žinokite, kad manęs nepakeisite - aš esu tokia kokia esu ir kitokia netapsiu . O jau kodėl, mielieji, galvokite patys :::817

131

as ,manes,mano,man.....labai svarbi asmenybe su savo prisistatymais xrenavais.darzeli matyt sito nemoke)))

132

tinsanis parašė:
Esmeralda parašė:

jai moteris sustoreja apsileidzia sensta jas ir palieka iskeicia,,visko buna,,,

Taip, amžinai jauni ir gražūs lieka tik vyrai big_smile

133

Irutė parašė:
tinsanis parašė:
Esmeralda parašė:

Butent !! big_smile

134

J ♥ l i t a parašė:

Visiems visada ir visur trūksta  :::042 nuoširdumo ir savęs pristatymo :::214 :::228,
net darželyje moko kaip save tinkamai pristatyti tariant vardą (ir pavardę), gimimo metus, gyvenamąją vietą ir šeimyninę padėtį. Juk ar ne tai svarbiausia?! Daugelis nesutiksite, sakydami, kad tai internetas ir niekam nieko jūs neprivalote sakyti. Puiku, neskelbkite to viešai, jei nenorite, bet jei jau nusprendėte užkalbinti tariamai jums patinkantį asmenį, tai ir gerbkite ne tik save, bet ir jį. Ir nepamokslauti aš čia užsukau...Mano anketa tikra, metai taip pat. Jei atidžiai peržiūrėsite nuotraukas ir perskaitysite anketą, vien tik Labas man neberašysite :::817 ir tiems beveidžiams, kaip aš vadinu, ko jiems reikia iš manęs? Ar aš siūlau seks? Anketoje aiškiai parašyta, kad su tokiais nebendrauju! Ir tiesiog dėl to, susilaukiu daug priekaištų, kad man daugelis negali parašyti. O ką man daryti, persiplėšti? Apsaugau save taip kaip tik galiu šiame portale ir jei pavydite ar dar ten kažką jaučiate daužydami širdeles, žinokite, kad manęs nepakeisite - aš esu tokia kokia esu ir kitokia netapsiu . O jau kodėl, mielieji, galvokite patys :::817

pas kazka didybes manija. Kai skaiciau tavo posta, jau galvojau, kad perziurejes foto, isvysiu neispasakyto grozio princese. Nusivyliau.

135

Nesuprantu  Donatai  tavo  nusivilimo,iš  nuotraukos  neižiūrėsi   gražuolė  ar  ne?
Na  ,o jeigu  ji  nesiruošia  plėšytis  dėl  visų   siūlančių  tik  seks  ,tai  pagarbos  verta  panelė.Paskui  patys  juokiatės  iš  tokių  kurios  dosnios  visiems ,na  ir  vadinate   jas negražiai.O  jeigu  ne  tai  princesė .Tai  jau  geriau  princesė  ,negu.... O  grožis  tai  dievo  ar  tėvų  dovana.  O  elgesys  paties  žmogaus  nuopelnas.

136

Orris parašė:
Irutė parašė:
tinsanis parašė:

Butent !! big_smile

Nu taigi, blemba, draugaukit ir gyvenkit su tokiais pačiais, kas draudžia, kam tos senstančios moterys big_smile