Nesudominai jo savo pliurpalais, vyrams nepatinka tokios kur daug kalba, daug laiko skiria susirašinėjimams o ne susitikimams. Jei po 3 laiško nesiūliai pati susitikti. Esi durnelė, o durnelėms sunku ką patart.Nes per 2sav jis jau seniai galėjo susrast su kuo susitikt. Ir tarp jūsų liko tik bendravimas. Tiesiog nedaviai jokių užuominų apie susitikimus, ir elgeisi kaip eilinė šalta lesbietė lietuvaitė. Vyrai linke ignoruoti šaltas moteris ir joms neranda laiko. Bet lieka taktiški ir bendrauja kaip su atsarginiu variantų. Visi vyrai tikisi sekso, tik nereik lialia. Moterys gal nežino ko nori vyrams reikia to. Parodai moteriai dėmesį o ji elgiasi kaip ožka mekekena mekekena kikena, ir viskas. Reiškias jis tau per geras, jei nesugebi imtis veiksmų arba veiki be atsako. Visada sakau geriausius vyrus pasiema moterys pačios, durnėlės laukia.
Pritariu ir kitiems, gal tau su lietuvių kalba ne kas? Nesusikalbi lietuviškai? Ar tikrai jis užsienietis tada?
Jei ir susitiksit jums nieko nesigaus. Nustok viena mastrubuotis namie tada ieškosi ne su kuo pabendrauti virtualiai, o su kuo gerai laiką praleisti. Klasikinis lietuvaitės tipas, aš esu ožka kas man gali padėti, kaip man elgtis?
Čia ne įžeidinėjimas, tai tik kritika. Myliu moteris bet kad jos kažkokios nesveikos? Joms visada reikia pagalbos, turi rankas telefoną, paskambini ir viskas. Ar esi nebylė? Tel neturi? Kurčniabyliai ir tai daugiau bendrauja realiai nei tu.
Kaltini kitus, kad pati nepadarei namų darbų... Lengviausia apkaltinti jis manęs nekviečia. Turbūt nemato tikslo. Nenori su cėlka prasidėti ir tiek.