1

Тема: Sudetingi santykiai

Ka manote apie nekalbejima poroje? Apie tai kad kiekvienas uzsisklendzia savyje ir laukia pirmo zingsnio,kuri turetu zengti,aisku,ne tu o tavo antroji puse? Ar turi ateiti tokie santykiai? Nenoriu banaliu atsakymu,nes ne su pirma pora jau gyvenu,gal kazkam jau yra taip buve?

2

Re: Sudetingi santykiai

Mano manymu tai problema...tylejimas nieko neissprendzia, tik kas karta gilina visas nuoskaudas....

3

cia tu tipo lauki kol pasipirsh?

4

vienas kitu nepasitikite,delto taip ir yra.Tereikia rimto pokalbio viskam ispresti ir manau viskas toliau eitu gerai smile

5

Jei jau ne pirmoje poroje gyveni ir su visais taip, ieskok problemu savyje..
O tai ka nupasakojai, tai tik laiko klausimas kada tokia pora isirs....

6

Kai susipažįsti su žmogumi ir matai, kad pokalbis greitai išsenka, geriau vengti kurti su juo rimtus santykius, nes greičiausiai laiminga(s) nebūsi. Porai reikia būti labai labai artimais draugais, su bendrais interesais, ne tik laižymosi partneriais.

7

Anciasnapis пишет:

Nepataikei i tema.... Paprasciausiai gyveni kiekviena diena kartu,o komunikacijos nera,tik banalus kaip sekesi siandiena.

8

Anatoliy пишет:

vienas kitu nepasitikite,delto taip ir yra.Tereikia rimto pokalbio viskam ispresti ir manau viskas toliau eitu gerai smile

Reikia patarimo situo klausimu : kaip priversti ji atsiverti? Kiekviena karta kada bandau kalbetis,kalbu pati viena.

9

Aivaras пишет:

Atsakymas vertas demesio,bet sitoj situacijo ne mano variantas. As visada uz tai,kad aiskiai pasakyti kas gerai ir kas man nepatinka,ir tada ieskoti iseities,bet siuo atveju kalbu viena iki tol,kol man paciai atsibosta saves klausyti. Mano klausimas toks:kaip jo paklausti kad jis isdristu man atsakyti?

10

Niekas tau konkreciai nepatars kaip tai padaryti.
Tu ji pazysti tu ir turi atrasti buda kaip tai padaryti.

11

Nereida пишет:
Aivaras пишет:

Atsakymas vertas demesio,bet sitoj situacijo ne mano variantas. As visada uz tai,kad aiskiai pasakyti kas gerai ir kas man nepatinka,ir tada ieskoti iseities,bet siuo atveju kalbu viena iki tol,kol man paciai atsibosta saves klausyti. Mano klausimas toks:kaip jo paklausti kad jis isdristu man atsakyti?

rask kita,jai santykiu pradzioje toks **** ,tai kas taves laukia?o tai kiek metu jum?

12

Ne metuose esmė... Taip jau susiklostė, kad jums laikas eiti savo keliais. Jei likimas jus vėl suves po kiek nors laiko. Nedarykite skubotų išvadų. Išsiaiškinkite ar jis ar ji jau neturi sukūręs. (Sukūrusi šeimos).

13

Mano manymu čia savotiškas ignoravimas. Ta tavo antroji puse naudojasi padėtimi nesakau, kad tai daro kaip nors piktybiškai manau, kad tiesiog nelabai nori būt vienišas, bet kita vertus ir dvejoja dėl jūsų ateities todėl geriausia taktika nutylėt išlaukt momento arba kitaip pasisukusio kelio. Jis mato tavo pastangas ir girdi todėl žino ir yra garantuotas, kad gali išlaikyt ištempt tiek laiko kiek jam reikės.

Santykiai manau paremti abipusiu susitarimu, o susitarimo nuostatos sudaro abipusis atviras bendravimas. Jai viena puse atsisako šito galima manyti, kad kažkas negerai.

Čia tik mano nuomonė ir bendra patirtis tad nesakau, kad viskas taip ir yra linkiu laimės jum išsprendžiant savo santykius wink

14

Manau dviems žmonėm ir tyloje turi būti gera kartu, bet jei tai kartojasi ištisai - manau tiems žmonės nepakeliui. Jums spręsti.

15

Anatoliy пишет:

Bet kad nevienas nenori pradeti pirmas:::026

16

turi buti tik pats didziauses bukaprotis kad neitu susikalbeti ,su zmogumi reike kalbeti jo kalba ir rasti tinkama laika ir be to nebuna taip kad tik vienas kaltas visada , kaska yra negerai ir reike rasti priezasty to ,o pirmiause reike pradeti nuo saves ir tik tada meginti atsakymo ieskoti kas negerai, nes pakeisti suaugusio zmogaus negalima ir neymanoma ,reike priimti toki kokis yra ir taip gerbti , tada ir viska gausis gerai

17

Va čia labiau yra panašu i nereikalingų principų rodymą...

18

:::044

Nereida пишет:
Anciasnapis пишет:

Nepataikei i tema.... Paprasciausiai gyveni kiekviena diena kartu,o komunikacijos nera,tik banalus kaip sekesi siandiena.

nu va kazka pasako "kaip sekesi siandiena", o tu atsakai gerai:::044 , kazkokia komunikacija tai yra ... o ka jus sita stadija  nepraejot dar pries vestuves ? pirma apsizeniji paskuj paklausi kaip sekasi :::041
nu geras :::034
pabandyk pakviesti i pasimatyma,suzinok apie  ka tavo vyras galvoja :::035
aisku ne vien apie seksa , nu ka nos kitka pklausk :::937
pvz dalukai kurie tave domina , paklausk apie ka jis galvoja vienu ar kitu klausimu (taip suzinosi is ko istekejai )

19

Teo tai tokia komunikacija daug kas ir nesusituoke gyvena.... Esme ne uz ko istekejai, istekesi.. Esme tu pats atviru nori buti su savo gyvenimo drauge (draugu) ar tau lengviau pasakyti viskas oki ir begti meiluzio (es) ieskoti.. Begti visada lengviau, spresti problemas visada sunkiau. Kai kurie visa gyvenima taip begioja  ir netgi daugiau,, kai kurie dar ir giriasi tuo... Kuo begimu? As suprasciau jei pasigirtu jog pavyko problema isspresti nebegant...

20

Aivaras пишет:

Teo tai tokia komunikacija daug kas ir nesusituoke gyvena.... Esme ne uz ko istekejai, istekesi.. Esme tu pats atviru nori buti su savo gyvenimo drauge (draugu) ar tau lengviau pasakyti viskas oki ir begti meiluzio (es) ieskoti.. Begti visada lengviau, spresti problemas visada sunkiau. Kai kurie visa gyvenima taip begioja  ir netgi daugiau,, kai kurie dar ir giriasi tuo... Kuo begimu? As suprasciau jei pasigirtu jog pavyko problema isspresti nebegant...

ne kai kurie,o dauguma:::123