Re: Reikalinga Jūsų nuomonė apie naują ieskok.lt dizainą.
labai nepatinka
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Reikalinga Jūsų nuomonė apie naują ieskok.lt dizainą.
labai nepatinka
Kadangi mano netas nera galingas, tai krauna puslapius ilgiau man, bet pati ideja patinka man labai graziai padaryti ir siaip akiai malonu, tik kazka padaryt reiktu, kad ukraudinetu greiciau.
Man irgi nepatinka... Buvau labai patenkinta senaja versija...
šiaip tai labai nelimpa, bet koks skirtumas - ne dėl dizaino čia esam man atrodo paieška kažkaip sudėtingesnė ir funkcionalumas suprastėjo.... bet turbūt daugiau vietos reklamai atsirado?
netobulas dizainas, tiesiog elementu isdeliojimas lape, o ne dizainas.
prie funkcionalumo galima priprasti, nors man ir senas visai tiko.
o kazko naujo ir naudingo nepastebejau.
nepatinka...senas buvo geresnis
nepatinka
nepatinka
Gal galite atsiųsti šią nuotrauką pilną ir nesumažintą į info@ieskok.lt ? Iš anksto dėkojam.
Asmeniskai man senoji versija buvo geresnė nei si, viskas ismėtyta, apversta antraip, žodžiu nepatogi...
dar karta prasau Jusu pagalbos negaliu perskaityti zinuciu gautu .neatsidaro vidinis pastas,aciu
Blogai, nepatinka dizainas, gražinkit atgal senajį arba kažką panašaus i senajį dizainą , dabar tinklalapis atrodo labai neprofesionaliai. Toks kaip vaikų kampelis one`s stiliuje
sveiki. man lb ilgai krauna puslapius tik is kelinto karto atidaro kokia nors anketa arba visai neatsidaro. o del dizaino visai puikiai...
man nepatinka, grazinkit sena
Ar dar kas nors mato taip iškraipytą vaizdą kaip aukščiau esančioje nuotraukoje?
nepatinka.buvo paprasta ir patogu.
nepatinka. ankstesne versija buvo zymiai geresne
Nepatinka naujas,nes neberandu susirasinejimu istorijos.liko tik dvieju dienu laiskai. Grazinkit atgal sena
man labai nepatinka,ir kam aplamai reikejo keisti?
man asmeniskai tikrai nepatinka,strigineja labai ir nepatogu cia viskas
Is tiesu nepatogu, stringa ir jei neatrasite kazko, kas butu veiksminga ir patiktu daugumai, palikite senaja versija, ji kur kas priimtinesne..
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Reikalinga Jūsų nuomonė apie naują ieskok.lt dizainą.