581 (2013-07-03 16:50 отредактировано tinsanis)

Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?

Saule пишет:

nu kad apie tave tai taip ir pasisako. kitiem diskutuojantiem to gi netaikiau. bet jie kitaip ir bendrauja. o kodel manai kad as zliumbiu? normaliai rasau ir nesimaivau. jei nori idiotisko zvygavimo, tai karstoj linijoj yra.

o jei ir zliumbtu kas, ateitum ir juokas imtu? nu tas ir parodo kas do tvarius esi. sirdies nerasta, mandagumo nerasta, pagarbos sau ir aplinkai nerasta. padekok tevam ka uzaugino.

visu pirma neiciau man neidomu,,,mes nei pazystami nei ka,,,tesiog yra temos bendraujam ir viskas as nemanau kad tiesiogiai asarojies,,,ziuriu ka rasai,,parasai kad kazkas nutiko ir ka man ,,pagal tave atrasyt oi kaip baisu vaje nu nieko sau vargsuke..?
as ir normaliai rasau nesimaivau ,,cia tavo nuomone kad ten zvygavimas kazkada ir tau 20m buvo ir zvygavimai gavoje buvo ,,ne pas visus bedos ,,,

582

as surasiau situacija, kuri nurodo kas gali buti smurto priezastis, o ne tik pati moteris. tik tiek. nereik sakyt kad baisu ar dar ten panasiai, bet kai kurie tavo issireiskimai labai netinkami, sutik.

583 (2013-07-03 16:57 отредактировано tinsanis)

Saule пишет:

as surasiau situacija, kuri nurodo kas gali buti smurto priezastis, o ne tik pati moteris. tik tiek. nereik sakyt kad baisu ar dar ten panasiai, bet kai kurie tavo issireiskimai labai netinkami, sutik.

kaip man atrodo tai as rasau ,kazkam tavo isireiskimai kvaili nesuprantami bet kiekvienas turi teise isireikst taip kaip jis nori,,niekur as neizeidineju ar kazka pan,,a paziurejus i tavo sms emocijos nevisiskai suprantamos ,,,asjas pastebiu bet man jos neitin reiksmingos tad nekreipiu demesio
tas sutik,,,jai man kazkas tiks ar bus priimtina as sutiksiu,nedarau to kuom netikiu ar tik delto kad praso,,,

584 (2013-07-03 16:57 отредактировано Saule)

nes anyway esi svarbus tik pats sau. nu sekmes tau.

del neizeidinejimo klysti.

585 (2013-07-03 17:02 отредактировано tinsanis)

Saule пишет:

nes anyway esi svarbus tik pats sau. nu sekmes tau.

del neizeidinejimo klysti.

taip tai normalu kad esi svarbus sau,,,sutikisu nepazystama zmogu ir tureciau sakit tu man svarbus?keistai skamba,,a kas kaipkam atrodo atsakyma zinai,,sekme kad man jos nereikia:) turiu pora viking  loto  smile)))

586

virgilijus пишет:

Merginos-i visokius zydukus -ne neziurekit...-pas juos apipjaustyta..ne tik tarpkoju

Daug kompleksu turi. Bent tema paskaitytum ka zmones anksciau rase. Jei nori buti labdaros fondas ant koju, tavo reikalas.

587

jaunuoli....as jau be kompleksu..mano lupomis kalba gyvenimiskoji ismintis..,o jus cia galite tik is tuscio i kiaura paplepeti.Save gerbiantis vyras...visada uzmokes uz damos kava..taip buvo pries Kristu,taip bus ir po jo

588 (2013-07-03 19:32 отредактировано tinsanis)

virgilijus пишет:

jaunuoli....as jau be kompleksu..mano lupomis kalba gyvenimiskoji ismintis..,o jus cia galite tik is tuscio i kiaura paplepeti.Save gerbiantis vyras...visada uzmokes uz damos kava..taip buvo pries Kristu,taip bus ir po jo

vadinasi kad su tavimi butu reikia vaisint kitu atveju  gertum vienas gyvenimiskoji ismintis pas koki alkoholika tos ismintes ir promiliu ir daug,,
pilstai is tuscio i kiaura pats nes ir cia esi,,,save gerbiantis vyras elgsis kaip vyras ,,a jai tau vyru pasijaust leidzia kad sugebejai sumoket uz kavos puodeli (5-10lt)tu tikrai didelis vyras,,,:)))))
iki kristaus damu nebuvo,,,ir irodik kad jis aplamai buvo,,,tu net nesuvoki mandagumo taisykliu,reikalavimu,ka reiskia dama ?ka reiskia vadinamas dzentelmeniskumas ?ir ka reiskia pagarba,,?tavo atveju pavaisint kava reikstu o as sugebejau uz ja sumoket as kietas...nejaugi---  tie laikai praejo senai ,dauguma merginu pacios sugeba pasivaisint kava...aisku kazkokiam kaime vyrukui dar sunku suprast kaip moteris gali uzdirbt daugiau ir uz save apsimoket pati,,,

589

virgilijus пишет:

Tikra dedovscinos ismintis smile

Tokiu save gerbianciu vyru zmonu pilnas ieskok'as, iesko bachureliu ant kuriu galetu isleisti vyro uzdirbtus ir jai atiduotus pinigus :DDD

590

Viskas priklauso nuo saskaitos dydžio ir merginos, jei draugiškai nueini i pirmą pasimatymą ir neišleidi krūvos pinigų, tai kodėl ne gali sumokėt ir vyras (bent jau aš sumokėčiau) nuo keliasdešimt lt nepralobsi ir nenubiednėsi big_smile Bej jei mergina vynioja į vata ir užsisako brangiausius patiekalus ir gėrimus, tai galima būtų daryt išvada, kad ji barakuda, tokiu atveju susimokėčiau už savo saskaita ir tepčiau nuo tokios kuo toliau big_smile

591

virgilijus пишет:

Tai ponas relIgingasai ir senamadiskasis musu, gal pasakysite kas yra save gerbiantis vyras? Kuris mokes uz kiekviena svetima moteri, uz kiekviena nepazistama?  Na uz savo mergina su kuria rimti santykiai tai sumoket nesunku, bet uz kolegas ir svetimas neprivalau moketi.  O jusu Kristus pats sau daug kur priestarauja. Gal norite argumentu? Ju tikrai bus daug.  Manau pagal tokius kaip jus, save gerbiantis vyras turi buti subinlindys, kad turetu pagarba is moteru puses ir sau.

592

Nu jo, turbut tikrai vyriskai pasijauti kai sumoki uz kava kiekviena karta, ar kokiai nepazistamai, ot koks poelgis, zygis:DDDD    o moteris pasijaucia tikra moterimi gaudama kava, mat namie neturi kavos aparato:DDD

593

ei, ka cia varai, as neturiu kavos aparato big_smile turejau, ale atidaviau draugei big_smile as ja senoviniu budu verdu mazam kavinuke tokiam big_smile

594

Gerai bent kavinuka turi. Ir siaip, maziau gerkit kavos, nesveika juk:D

595

nu bet kad baisiai skanu big_smile
o dabar viskas nesveika, maistas, gerimas, oras ir tas nekoks big_smile

596

Tai panos, uz ka jus pacios galit susimoketi? Apart iklotu ir kosmetikos aisku.

597

Nesvarbiam-jei negerbi saves..tai gerbk bent moteri..mano akimis siukles lygi esi..tiek intelektu..tiek issilavinimu.aciu.

598

nesvarbus пишет:

Tai panos, uz ka jus pacios galit susimoketi? Apart iklotu ir kosmetikos aisku.

taip atrodo kad isvis pinigu neturi?merina kaip auto kaip prabangos alykas imkis tokia kokia tau pagal kisene,,nori dyzeli nori sunkvezimi,,idomu iskrtas verkslenimas? malonumui isleist pinigus ar tu bare ar su mergina viskas kainuoja kame problemos?

599

Virgilijau, tokios ir apie tave nuomones esu:)  Juk tau patinka kai su tavim kaip su siuksle elgiamasi. Del intelekto ir issilavinimo dar padiskutuosim, kai atsakysi i neatsakyta klausima   - ar buvo toks terminas kaip damos pries kristu?:DDDD  Jei esi toks ''dzentelmenas'', moteru myletojas, tai tau niekas nedraudzia, man irgi patinka moterys, bet ne tada kai jos lenda ant sprando ar kokios barakudos:) Tau speju ir tokios yra gerai, net bijai prizpazinti, kad moteris gali uzdirbti daugiau nei vyras, teisingai kazkas parase, kaimas yra kaimas, nemates kad ir moteris gali daugiau uzsidirbti.

600

big_smile vienos gyvenam, uz viska pacios susimokam, to dar betruksta dieda ant galvos uzsikraut ir uz ji moket kavinej, kad netycia skuduru nepasijustu big_smile
siaip niekad nepagalvociau, kad vyras, kuris uz mane dzentelmeniskai sumoka yra siuksle. priesingai tai pagalvociau big_smile