Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 … 7 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 21 по 40 из 133
- Esmeralda
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: ieškau draugo/ės susirašinėjimui laiškais!
nesvarbus пишет:oj dieve, man irgi buvo tos depresijos ir nuotaiku kaita, kaip ir kiekvienam paaugliui, nu ir tai nereiskia kad dabar kai depresijos tai reikia zudytis ar panasiai:)
Ji dar nežada žudytis ,nebent tu su savo kabinejimusi iki to davesi. Tau jinai nepatinka ,tai ko sėdi jos temoje?
- Esmeralda
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Jacques пишет:Jezau radot tema diskuotuot pats kazkada esu vaikystei susirasinejes ir visai idomu kai gauni toki laiska tikra
o tu "nesvarbus" paprasciausiai elgiesi netolerantiskai, nori zmones tegu susirasineja, o tu pasakei savo nuomone ir uztenka, kam cia dar diskusijas vest ir kirsint visus.
Sutinku mokykloje irgi su daug kuo susirašinėjau ir labai laukdavau laiškų.O vieno vaikino laiškai buvo tikri meno kuriniai ir raštas labai gražus. Kai kuriuos išsaugojau iki šios dienos.Rašyti gražiai reikia turėti talentą.
- Ingrida
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
ačiū už tolerantiškumą.
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Laisva salis, kur noriu ir apie ka noriu galiu rasyti. Kokie jus netolerantiski, tik nuomone issisakiau.:)
- Katinas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
"nesvarbus" negi nematai kad ne i ta tema pataikei ir kad tavo nuomone visiems ****?
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Kodel man negalima cia diskutuoti?:D ka dabar blogo padariau?:D Man irgi patinka laiskai.
- Ingrida
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
todėl, kad ne diskusijom sukūriau šitą temą... ahh, dabar jau patinka..
- Esmeralda
- Forumo Liūtas
- Неактивен
nesvarbus пишет:Laisva salis, kur noriu ir apie ka noriu galiu rasyti. Kokie jus netolerantiski, tik nuomone issisakiau.:)
Visur tavo nuomonė tik gelianti.Gyvatės gelia kai reikia gintis,o tu ateini į bet kurią forumo temą ir iš karto geluonis paruoštas. Kiek skaičiau tavo komentarų ,nei viename neradau ,kad kažką palaikytum ar pagirtum. Rašai merginai kažko daug davei ,nors labai abejoju,ir leidai sau ištisai prie jos kabinėtis[nes tavo toks charakteris,negali egzistuoti iš ko nors pasityčiojęs] ,tai šaunuolė panelė ,kad paliko tave ir nebekentė tavo patyčių
30 Ответ от nesvarbus 2013-07-06 10:47 (2013-07-06 10:48 отредактировано nesvarbus)
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Esmeralda пишет:nesvarbus пишет:Laisva salis, kur noriu ir apie ka noriu galiu rasyti. Kokie jus netolerantiski, tik nuomone issisakiau.:)
Visur tavo nuomonė tik gelianti.Gyvatės gelia kai reikia gintis,o tu ateini į bet kurią forumo temą ir iš karto geluonis paruoštas. Kiek skaičiau tavo komentarų ,nei viename neradau ,kad kažką palaikytum ar pagirtum. Rašai merginai kažko daug davei ,nors labai abejoju,ir leidai sau ištisai prie jos kabinėtis[nes tavo toks charakteris,negali egzistuoti iš ko nors pasityčiojęs] ,tai šaunuolė panelė ,kad paliko tave ir nebekentė tavo patyčių
Na tu rimtai nemoki skaityti ar tik tokia apsimeti?:D Kur as rasiau, kad kazkam kazka daviau? Nieko nerasyciau jei dabar vel neprikeltum offtopo ir mano komentaru:D O as negaliu neatsakyti i komentarus skirtus man negaliu:D Is kur tau zinoti kad tyciojausi is kazko ir kad del butent sito kazkas kazka paliko, kad ir mane? Abejoju ar esi kokia bureja ar ekstrasenasas koks, kad taip rasyti aklai:) Pati pratesei offtopa, ne as dabar pradejau. Jei jau taip gerbi temos autore, tai pati gal neberasyk cia komentarus skirtus man o kur kitur:)
31 Ответ от mokytojas 2013-07-06 10:58 (2013-07-06 11:01 отредактировано mokytojas)
- Saule
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
jai gi 16 metu, koks dar darbas. tik mokytis, skaityti ir rasyti kuo daugiau tokiame amziuje.
- Ingrida
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
mokytojas <--- darbą jau turiu. bet dirbti tenka tik nuo 8 iki 17 val., tai noriu hobio... o man rašymas yra beveik VISKAS. vaikino neturiu.
- mokytojas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Ingrida пишет:mokytojas <--- vaikino neturiu.
Štai tau ir atsakymas... sakyk, kaip švęsi mindaugines
- Saule
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
oi plia. pedofilija prasidejo.
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Tai jei tau rasymas yra viskas, kas trukdo isleisti knyga ar kokiam rasyk.lt imest savo kuryba?
- mokytojas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Saule пишет:oi plia. pedofilija prasidejo.
Nu dar neprasidėjo, kai prasidės tada vertinkit
- Saule
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
nu many motiniski instinktai prakalbo. pati turiu dukra paaugle ir neduokdie koks "mokytojas" tinkantis i tevus, imtusi dometis ka jin vakare veiks. parodyciau as tokiam. tik jau nereik sakjyt, kad tau labai idomu ka paaugle veikia vakare ir tai pagrista kuo nekalciausiu susidomejimu. ziurek i pilnametes ir jas kibink. nes nepamirsk, cia yra viesa vieta ir visa info lieka, o buna kad nickai tampa vardais ir pavardemis gan nesunkiai.
- Esmeralda
- Forumo Liūtas
- Неактивен
nesvarbus пишет:Esmeralda пишет:nesvarbus пишет:Laisva salis, kur noriu ir apie ka noriu galiu rasyti. Kokie jus netolerantiski, tik nuomone issisakiau.:)
Na tu rimtai nemoki skaityti ar tik tokia apsimeti?:D Kur as rasiau, kad kazkam kazka daviau? Nieko nerasyciau jei dabar vel neprikeltum offtopo ir mano komentaru:D O as negaliu neatsakyti i komentarus skirtus man negaliu:D Is kur tau zinoti kad tyciojausi is kazko ir kad del butent sito kazkas kazka paliko, kad ir mane? Abejoju ar esi kokia bureja ar ekstrasenasas koks, kad taip rasyti aklai:) Pati pratesei offtopa, ne as dabar pradejau. Jei jau taip gerbi temos autore, tai pati gal neberasyk cia komentarus skirtus man o kur kitur:)
Žinoma nežinau ,kaip ten tarp tavęs ir tavo merginos. Bet dažniausiai ,jei žmogus vien kritikuoja ,tai jis tą daro su visais ,vien kritika ,o palaikyti padrasinti kažkaip neišeina. Žinoma būna kai žmogus išsilieja darbe ,kokiame portale,o namiškiams net per geras.Jei tu merginai buvai dėmesingas ,sakei komplimentus ,mokėjai pakelti nuotaika ,o ta nedėkingoji paliko sorry atleisk. Aš tavęs nepažystų ,o rašau pagal tai kokią nuomonę susidarau iš tavo komentaru ir žinoma galiu ir ne taip suprasti.
- Saule
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
mokytojas пишет:Saule пишет:oi plia. pedofilija prasidejo.
Nu dar neprasidėjo, kai prasidės tada vertinkit
kai prasides? nutarei, kad vistik prasides? tada bus ne vertinimai, o straipsnis.
Сообщений с 21 по 40 из 133
Страницы Назад 1 2 3 4 … 7 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.