361

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Rugsėjį eisim į pirmą klasę- uk nuo 4 metų. Tada ir pasakysiu tau kaip bus:) dabar dar pati nežinau:)

362

Rita пишет:

Na tarkim,jei aš susirasčiau išsiskyrusį su vaiku,tada gal ir būtų tarp vaikų trintis. Visi skirtingi,vieni sugyventų kiti ne. P.S. Negėda tau būti tokiu beraščiu?

as rasyt moku o tau negeda butu kad vyro na bendras vaikas butu daugiau rupinamasi negu tavuoju?
o dabar ats i tavo klausima,,na jai toki pat susiradai jai jum viskas ok saunu taip ir toliau,,
bet klausimas toks : susipazisti su vyru kuris vaiku neturi viskas ok is suzino kad turi tu,,,is jausmai atsala jis iskart monstras?ar kaip kai kurios sako o vyras negeras nes nemyli nesugeba priimt ne savo vaiko ?

363

100 proc isitikinus kad mirsti is smalsumo nori mane pamatyti kaip as atrodau...bet gal nereikia zinok tik tiek kad as taipogi klaipeda-norvegija

364

Na kodėl išlaikytų... Susirask dirbančią išlaikyti neteks

365

Rita пишет:

Rugsėjį eisim į pirmą klasę- uk nuo 4 metų. Tada ir pasakysiu tau kaip bus:) dabar dar pati nežinau:)

na ir ok ,,,tai butu kazkas pan i paruosiamaja,man nesvarbu kas ka daro ju reikalai temos sios man idomu ,,,bet keista kai bando primest nuomone tu turi daryt,,,tai priimtina tai normalu,,

366

kleopatra пишет:

oi vaikine tikrai zemas lygis....as pati save issilaikau ir uzdirbu na bent savo alga padaugink is 10.vazineju gera masina turiu gera darba turiu jaukius namus turiu net 2 vaikus...ir man tikrai tavo tokie bajerei nelimpa...

Mamyte bizniere, zinai, kad bajeriai rasosi su IAI, ne su EI ?  Protinguole. Turek tu mersa ir lexusa, dar pasigirk kiek pinigu turi ir parasyk kur tavo namas randasi. Tada tikrai atrodysit labai ''protingai''. Pasigirti mat uzsinorejo:)

367

Yra buvę... Nemonstras,jis man pasakė tiesiai į akis. Dar ir dabar kartais susiskambinam kaip draugai. Kiekvienam savo. Jis pasakė,aš supratau. Bet ne už akių,jis niekad nerodė mano vaikui antipatijos:) nors jo ir nebuvo matęs:) bet nesmerkė kaip tu ,su vaiku tai ir nurašyta:D

368

kleopatra пишет:

butu malonu kad daugiau vaikinu prisijunktu i diskusija....gal yra ir kitaip mastanciu negu kaip sitas kuris vedasi ismincius

Bizniere, kuri raso apie neissilavinusius vyrus, tik pati raso su tokiom klaidom, kad juokas ima. O tu zinai, kad vyrai irgi turi ivairias, skirtingas nuomones? Ar busi kokia feministe, kuri bijo vyru?

369

skaityk dar karta bahureli matau nieko tu nesupranti ir nepagavai minties

370

kleopatra пишет:

100 proc isitikinus kad mirsti is smalsumo nori mane pamatyti kaip as atrodau...bet gal nereikia zinok tik tiek kad as taipogi klaipeda-norvegija

atvirai tikrai neidomu  ,,jai bendrauciau taip ,a kad cia pasidalnu nuomonem ar atsakimais man nesvarbu,,kaip tu atrodai ..
taip norvegijoje esu buves ,siuo metu esu kitoje salyje ,
ir taipogi kaip suprast kaipeda-norvegija?

371

istikro dar karta pasitvirtina ka rasiau...na kaip jus bendraujat..baisu vis puolimas puolimas...as nesigiriu..tiesiog kaikas paklause ir atsakiau i klausima.o tau tikrai neprivalau pasakot kur mano namai:)

372

Rita пишет:

Yra buvę... Nemonstras,jis man pasakė tiesiai į akis. Dar ir dabar kartais susiskambinam kaip draugai. Kiekvienam savo. Jis pasakė,aš supratau. Bet ne už akių,jis niekad nerodė mano vaikui antipatijos:) nors jo ir nebuvo matęs:) bet nesmerkė kaip tu ,su vaiku tai ir nurašyta:D

kiekvienam savo..nurasyta kai kuriom prasmem galima taip pasakit is kitos puses ne,,

373

tai reikstu kad klaipedoje as nuo vaikystes ir ten gryzineju daznai.

374

Rita пишет:

Na kodėl išlaikytų... Susirask dirbančią išlaikyti neteks

o kas sako apie ieskojimus? jos vaikas tegu ir auginas,,,

375 (2013-07-15 12:13 отредактировано tinsanis)

kleopatra пишет:

tai reikstu kad klaipedoje as nuo vaikystes ir ten gryzineju daznai.

pateikineji info kurios neklausiau,,speliones de smalsumo ir kitu dalyku ,,atlyginimu ir pan ,,is cia esanciu visi keliauja kazkas lietuvoje kazkas dar ,,kazkur ,,
o vaidint uzdarbiu:D dar paversk ka gauni  i litus ar i rublius bus solidziau

376

kleopatra пишет:

istikro dar karta pasitvirtina ka rasiau...na kaip jus bendraujat..baisu vis puolimas puolimas...as nesigiriu..tiesiog kaikas paklause ir atsakiau i klausima.o tau tikrai neprivalau pasakot kur mano namai:)

Rasei, kad cia pazinciu portalas. Tai ka cia darai jei neieskai pazinciu o tik demagogijas vedi? Pati parodai suaugusios moters nerimtuma. Kazkas puola? Kur? Nuomone issisakyti jau vyrams negalima? Sorry, bet kazkam psichiatras tikrai reikalingas.

377

klausei kaip neklausei gryst atgal skaityk

378

Aš visiškai nesijaučiu jokiomis prasmėmis nurašyta:)

379

smile paliksi nesuzinojes ka as cia veikiu

380

tinsani...as jau paverciau savo kronas i litus ir zinau kiek gaunasi.....tai butu 40000lt i menesi.