421

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Rita пишет:

Tu tikrai psichinis ligonis . Bent invalidumą gauni ?:D

vinisa mamyte kandziotis bando:D:D:D atsigauk bent cia gi real gyvenimas tau nelengvas darbas namai pampersai drauges i kluba pas draugus a tu ...

422

Ar aš tau taip patinku,kad stengiesi šitaip rašydamas? Net angliškai prabilai !;)

423

Rita пишет:

Ar aš tau taip patinku,kad stengiesi šitaip rašydamas? Net angliškai prabilai !;)

ne seip del juoko ,,as tiek alkoholio neatlaikau beto kaip tu gali patikt tokiu metu vedus isikirus vaikai dar ziurek kas,,,oi ne,,,man tu nurasyta

424

Ačiū Dievui!:) tikrai su tokiu žmogumi kaip tu,neketinu kalbėti. Gyvenk toliau , tą gyvenimą online:) tikiuosi ligą pasigydysi,darbą susirasi. Gaila man likimo nemylimų žmonių. Sėkmės !

425 (2013-07-15 15:18 отредактировано tinsanis)

Rita пишет:

Ačiū Dievui!:) tikrai su tokiu žmogumi kaip tu,neketinu kalbėti. Gyvenk toliau , tą gyvenimą online:) tikiuosi ligą pasigydysi,darbą susirasi. Gaila man likimo nemylimų žmonių. Sėkmės !

tu toliau nebegimdyk uzteks kad ir vienam gyvenima sugriausi ,,,pasalpos kaip be ju smile neliudek tavo tevas pabego ziurek tavo vaiko padarytojas  pabego cia pas jus tradicija,,:D sekmes tavo vaikui su tokia mamulyte ne kas,,
darba as turiu,,tu savo ziurek nes nemanau kad nori visa diena ta juoda darba dirbt na kur vietiniam prastas a emigrantui vau:D

426

Tu tuo įsitikinęs ?

427

kleopatra пишет:

:)mmmmmmmmmmm na klausei tai ir nuosirdzei atsakiau.......mokslu baikiau daug mano laipsnis aukstas

Baigiau o ne baikiau.   Dar apie issilavinima kalba. Geda.  Laipsnis cikrai augstaz. Tsikrai lieatuviskaj sniakat prafesore.

428

Nuosirdzei kalba moteris:D

429

tinsanis пишет:
Rita пишет:

tu toliau nebegimdyk uzteks kad ir vienam gyvenima sugriausi ,,,pasalpos kaip be ju smile neliudek tavo tevas pabego ziurek tavo vaiko padarytojas  pabego cia pas jus tradicija,,:D sekmes tavo vaikui su tokia mamulyte ne kas,,
darba as turiu,,tu savo ziurek nes nemanau kad nori visa diena ta juoda darba dirbt na kur vietiniam prastas a emigrantui vau:D

Matai, tu dar pabandyk pasakyti nuomone ar kritika, tada iskart ligoniais ir netolerastais isvadina.  Man idomu Rita, kaip tu isivaizduoji meile tarp zmoniu?  Nuolat kas 3 - 5 metus keisti savo vaikui tevus?

430

Kodėl iškart kalba sukasi apie keitimą? Taip,išvadinau ligoniu šitą asmenį,bet paskaityk gerbiamasis kaip jis įžeidinėjo mano vaiką? Ar aš čia vienintelė išsiskyrusi ? Mano vaikas ne vaikų namuose,jis daug daugiau turi nei daugelis vaikų Lietuvoje.  Ir kažkoks beraštis stengiasi įrodyti koks jis šaunus... Žiauru

431

kleopatra пишет:

Kad visi vyrai cia manes nepradetu uzpuldineti,tai atvirai pasakysiu jaigu ir antra karta reiketu tuoktis tai tik uz lietuvio tekeciau.O TOS MERGINOS LIETUVAITES tikrai nera jau visos tokios pasikelusios.Paprasciausiai daug merginu yra savarankisku galinciu save issilaikyti ir kodel turetu susideti su kokiu lakaizeriu.Musu lietuviai vaikinai istikro nemoka bendrauti.Tokia yra tiesa.Dauguma nori kad uz sidro ar sampano buteli pasirasytu.

kas tiesa, tas nemelas smile)))))))) pritariu

432

Aš blondinė,išsiskyrusi,dirbanti ir besimokanti mama. To užtenka , kad nepraustaburnis ,kuris nemoka net rašyti savo gimtąją kalba tulžim spjaudytųsi? Jei taip,tikrai šitame portale man nėra ką veikti.

433

Erikutea пишет:
kleopatra пишет:

Kad visi vyrai cia manes nepradetu uzpuldineti,tai atvirai pasakysiu jaigu ir antra karta reiketu tuoktis tai tik uz lietuvio tekeciau.O TOS MERGINOS LIETUVAITES tikrai nera jau visos tokios pasikelusios.Paprasciausiai daug merginu yra savarankisku galinciu save issilaikyti ir kodel turetu susideti su kokiu lakaizeriu.Musu lietuviai vaikinai istikro nemoka bendrauti.Tokia yra tiesa.Dauguma nori kad uz sidro ar sampano buteli pasirasytu.

kas tiesa, tas nemelas smile)))))))) pritariu

Tu isvis tik pritarti temoki, o savo nuomones net negali isdestyti.  Jei vadinat lietuvaicius nevykeles, emigruokit ir gimdykit visokiems musulmonams, skandinavams, kurie atims vaikus, kaip jau iprastai ten padaznejo tokie atvejai, vat tada kitaip sakysit. Tik kai uzsienietis dauzys ar prekiaus jumis, po to nekaltinkit visu vyru. Turkija kiek zinau dar populiari salis. Sekmes jums mergaites:)

434

Rita пишет:

Aš blondinė,išsiskyrusi,dirbanti ir besimokanti mama. To užtenka , kad nepraustaburnis ,kuris nemoka net rašyti savo gimtąją kalba tulžim spjaudytųsi? Jei taip,tikrai šitame portale man nėra ką veikti.

Nu zmogus tave pakritikavo, pakomentavo. Ar jis tave tiesiogiai pavadino kekse? Ne. Tai kame problemos?
Jums nepatinka kodel vyrams nepatinka svetimi vaikai, mums irgi daug kas nepatinka. O ginti savo pozicija irgi galim. Jei pacios ieskot princu ir neziurit i paprastus, normalius dirbancius vaikinukus, tai kodel tada svetimi vaikai turetu dar dominti? Gal visa gimine dar islaikyti vyrui?

435

Na kas čia darosi!:) šiais laikais moterys pačios save išsilaiko. Uždirba net daugiau nei jūs!  Beje,aišku,į žmogų kultūros neįdėsi. Į tokį beraštį ir grubų "erelį" jokia padori moteris nežiūrės. O tokie kelmai ir šneka,kokios moterys pasikėlusios

436

Jei susirandat,tik tokių,kurias jūs turit išlaikyti -jūsų bėdos.

437

Rita пишет:

Tu tuo įsitikinęs ?

taip

438

Rita пишет:

Na kas čia darosi!:) šiais laikais moterys pačios save išsilaiko. Uždirba net daugiau nei jūs!  Beje,aišku,į žmogų kultūros neįdėsi. Į tokį beraštį ir grubų "erelį" jokia padori moteris nežiūrės. O tokie kelmai ir šneka,kokios moterys pasikėlusios

Kas dabar grubus?:)  Kulturos neidesi, nes?  Jau visai, patriotas yra tas,kuris gyvena savo gimtineje o ne UK. Tad nors ir rasai lietuviskom raidem, galiu pasakyti, kad kazkur dergi Lietuva, nes joje mat darbo nera ir vyrai blogi?:)

439 (2013-07-15 16:15 отредактировано tinsanis)

Rita пишет:

Jei susirandat,tik tokių,kurias jūs turit išlaikyti -jūsų bėdos.

jai susiradai kur tave patvarke ir pabego tavo bedos nuo to protingesne nepasidarei,,
sitas padaras juokina,,ismove i anglija kazkoki juoda darba dirbt ir oi as kieta motina,,zinove
tai koki tu ten susiradai kad nesugebeji isbut,kai pilvas pasimate pasiunte o gal ten nejo big_smile nuo pradzi buvo,

440

Vyrų visų nebandžiau,tad negaliu sakyti,kad visi blogi. Aš čia,nes galiu 100% realizuoti save,galiu siekti to,ko noriu. Galiu būti visiškai nepriklausoma nuo pašalpų,tėvų ar vyrų. Aš čia,nes galiu uždirbti. O kaip apie tave? Kodėl tu toks nelaimingas? Forume širdį lieji,kad merginos nekimba:D