Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
diskusijos tapo kazkokiom nesamone, tinsani, liaukis visas izeidinet ir nevaryk ant merginu.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Страницы Назад 1 … 26 27 28 29 30 … 76 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
diskusijos tapo kazkokiom nesamone, tinsani, liaukis visas izeidinet ir nevaryk ant merginu.
nemano beda jai isizedei rinkit zodzius nereikes isizest mergina:D
as lygiu teisiu salininkas:D kaip sauksi taip atsilieps,,,
teisybe daznai kam nepatinka,,,navaryt kurioj vietoj pasakiau varykit merginos
Kaip tik šie laikai yra geresni. Ankščiau moterys nuo tilto šokdavo,kai vyrai padus pasipustydavo. Taip, moteris daug daugiau gali. Jei yra noro,pačios savo vaikus ,kad ir be vyrų užaugina. Moteris , suvokianti savo galimybes,pareigas gali daug. Dama? Dama yra išauklėta,tvarkinga ir supratinga moteris. O tokia negali būti dirbanti,vyrui nesilankstanti moteris? O šeimoje,kurioje abu dirbantys žmonės,negali būti kalbos,kuris kurį išlaiko.
Pasijaučiau viena kartą bejėgė-ačiū,daugiau tokios sau prabangos neleisiu:) aš pati savo gyvenimo vairą reguliuoju, nors ir be kapitono:)
Erikutea пишет:diskusijos tapo kazkokiom nesamone, tinsani, liaukis visas izeidinet ir nevaryk ant merginu.
nemano beda jai isizedei rinkit zodzius nereikes isizest mergina:D
as lygiu teisiu salininkas:D kaip sauksi taip atsilieps,,,
teisybe daznai kam nepatinka,,,navaryt kurioj vietoj pasakiau varykit merginos
o ant taves kas vare ?kad db sakai rinkt zodzius , nukvakes tikrai jau.
Julie пишет:Man rodos anksčiau (gal prieš 9-10 metų, kai Lietuvoje gyvenau) ir merginos mielos buvo ir vaikinai paprastesni. O dabar, toks jausmas kad žmonės išsigimsta. Moterys, matai, pačios užsidirba, save išlaiko, vyras joms nereikalingas, nes jos viską pačios gali padaryt... žodžiu vyriškėja... O vyrai.. jiem iš tiesų nelieka vietos visuomenėje... ir vaikus tos moterys pačios auginasi, vyrai gi kiaulės... Visi šūkauja apie lygias teises, kurių realiai niekada nebus ir manau jų nereikia... Gal aš senamadiška, bet noriu, kad vyras liktu vyru, o moteris dama. Kad vyras leistų moteriai pasijausti gležna ir kartais silpna, tuo tarpu moteris nesumenkintų jo vyriškumo ir kartais paglostytų jo savimeilę...
Tiesa, Rita, minėjai, jog vyrui nereikia išlaikyti moters vaiko, nes ji pati jį išlaiko. Gal nereikia, kol į pasimatymus vaikšto. Tačiau nutarus kurti gyvenimą kartu, tikrai reikia. Ir auklėti reikia, ir bendrauti, ir išlaikyti. Antraip tai - ne santykiai ir namuose visuomet bus du frontai.
nelieka visuomeneje-kaip tik joje mes ir dalyvaujam,geriausi apmokami darbai ir pan ir pan,,,,o jai ta visuomene seima ,nuomones pareigu primetimas as noriu vaiko o vyras ne ,,o as gimdysiu ir pan,,prasau tu pasirinkai bet nelysk pre vyro poto kad padetu islaikit,,,ai vyrai kiaules moterys kales,,,vadint viena kita galima ilgai ,,,visi sukauja ,,kazkada norejo moterys liugiu teisiu kai gavo nebenori-o vyrai pamate saunu ,,,nes suprantu ateina i darba mergina ir vaikinas pvz baras,,reikia kokia alaus backa panest ,atejai i darba nesk nesugebi ieskok kito darbo
Tinsani, aš ne apie darbus, daugiau apie santykius. Nes man jie tokie iškreipti tampa. Dėl to ir sakiau, kad vyrui nepaliekama jokios vietos, nes moterys nori visus sprendimus priimti pačios, vyrų į juos neįtraukdamos.
Ir tas klausimas "gimdyti ar negimdyti" vis tiek keblokas, bent jau mano nuomone. Vienas nori, kitas nenori vaiko... Kažkodėl man rodos, jog nedaugelis, prieš guldami į lovą, aptaria kas bus, jei netyčia mergina pastotų (čia kalbu apie atvejus, kai naudojamos apsisaugojimo priemonės). Ir nemanau, jog daug kas aptaria apsisaugojimo priemones ir tikrai jomis pasirūpina ir naudojasi visais atvejais. Jei klausimas būtų aptartas dar prieš sueitį, tai manau ir sueičių būtų mažiau ir pasekmių.
Aš nesmerkiu nei tų, kurios nutraukia nėštumą, nei tų, kuros nutaria gimdyti žinodamos, jog augins vaiką vienos (na, nebent tik tokias, kurios jau turi visą krūvą). Sunkus tas sprendimas bet kokiu atveju (kraštutinumų nenagrinėju). Normaliai moteriai jis sunkus. Todėl aš tik už tai, kad žmonės iš anksto žinotų į ką veliasi ir būtų atsakingi už savo veiksmus.
Pasijaučiau viena kartą bejėgė-ačiū,daugiau tokios sau prabangos neleisiu:) aš pati savo gyvenimo vairą reguliuoju, nors ir be kapitono:)
Gležna, silpna... tai ne bejėgė.
Aš gimdžiau jaunutė,bet ištekėjusi. Gėda sakyt,bet aš buvau ta,kuri abejojo dėl vaiko. Bet buvęs vyras sakė labai mylįs mane,buvo vyresnis šiek tiek ir labai norėjo tiek vestuvių tiek vaiko. Ir ką:) po poros metų noras dingo. O tu viena dabar ... Geriau būti feministė,nei gyvenimo pastumdėle
Kaip tik šie laikai yra geresni. Ankščiau moterys nuo tilto šokdavo,kai vyrai padus pasipustydavo. Taip, moteris daug daugiau gali. Jei yra noro,pačios savo vaikus ,kad ir be vyrų užaugina. Moteris , suvokianti savo galimybes,pareigas gali daug. Dama? Dama yra išauklėta,tvarkinga ir supratinga moteris. O tokia negali būti dirbanti,vyrui nesilankstanti moteris? O šeimoje,kurioje abu dirbantys žmonės,negali būti kalbos,kuris kurį išlaiko.
Taip, ne Veronikos laikai. Bet tai nereiškia, kad kiekvienas vyras turi priimti tokį reiškinį, kaip normalų dalyką. Yra, ir visada bus vyrų, kuriems visos moterys, auginančios vaikus vienos, bus nurašytos, nes jie tiesiog negali ir nenori auginti svetimų vaikų, kadangi tai būtų jų vyriškumo sumenkinimas ir pažeminimas (Tinsanis, spėju, geriau paaiškintų)
Dama gali būti ir dirbanti ir nesilankstanti (nors apie lankstymąsi aš nemačiau, kad būtų kur parašyta).
Tačiau ja nebus nemokanti diskutuoti ar aršiai akis draskanti ir rėkaujanti moteris (jei taip galima ją vadinti)
Aš gimdžiau jaunutė,bet ištekėjusi. Gėda sakyt,bet aš buvau ta,kuri abejojo dėl vaiko. Bet buvęs vyras sakė labai mylįs mane,buvo vyresnis šiek tiek ir labai norėjo tiek vestuvių tiek vaiko. Ir ką:) po poros metų noras dingo. O tu viena dabar ... Geriau būti feministė,nei gyvenimo pastumdėle
Aš kiek pastebiu, yra daug tokių, kurios tas diskusijas pritaiko savo situacijai ir ima į širdį. Kai žmonės įsižeidžia dėl kitų nuomonės, veliasi į asmeniškumus, tada ir prasideda nesusipratimai.
Tu pasižiūrėk, net Tinsanis apie kraštutinumus diskutuoja. Ir kas? Tai yra situacijos, kurios jį erzina (gal netinkamas žodis, bet esmė suvokiama). Jis gi nenagrinėja normaliu situacijų, juk visko gyvenime būna. Ir koliojatės dėl nieko.
Rita пишет:Pasijaučiau viena kartą bejėgė-ačiū,daugiau tokios sau prabangos neleisiu:) aš pati savo gyvenimo vairą reguliuoju, nors ir be kapitono:)
Gležna, silpna... tai ne bejėgė.
na jai pora yra santykiai manau turi but sutarta kas bus tokiu atveju jai nestumas
o jai susitinkama tik praleist laiko,,taip kiaulysiciu nedarai bet nestumas ne mano problema,,siuo atveju atsakymas tik vienas ,,,
Niekas vyrų visų ir neprašo ,priimti - ne priimti:) šitą puikiai suprantu. Bet menkinti žmogų,kurio nepažįsti, daugiau nei kvaila. Kalbėti,kaip vaiką užauginsi,išvis beviltiška. Renkamės vyrą ar moterį kiekvienas pagal savo formulę. Vienam išsiskyrusi ne lygis,kitai storžievis beraštis kelia juoką.
Rita пишет:Aš gimdžiau jaunutė,bet ištekėjusi. Gėda sakyt,bet aš buvau ta,kuri abejojo dėl vaiko. Bet buvęs vyras sakė labai mylįs mane,buvo vyresnis šiek tiek ir labai norėjo tiek vestuvių tiek vaiko. Ir ką:) po poros metų noras dingo. O tu viena dabar ... Geriau būti feministė,nei gyvenimo pastumdėle
Aš kiek pastebiu, yra daug tokių, kurios tas diskusijas pritaiko savo situacijai ir ima į širdį. Kai žmonės įsižeidžia dėl kitų nuomonės, veliasi į asmeniškumus, tada ir prasideda nesusipratimai.
Tu pasižiūrėk, net Tinsanis apie kraštutinumus diskutuoja. Ir kas? Tai yra situacijos, kurios jį erzina (gal netinkamas žodis, bet esmė suvokiama). Jis gi nenagrinėja normaliu situacijų, juk visko gyvenime būna. Ir koliojatės dėl nieko.
diskutuot apie krastutinumus idomiau nei apie savaime suprantamus dalykus..
jai butu tema apie normalia situacija kalbetume apie ja tik kas ta normali situacija?
Į širdį? Ne šitaip supratai:D
Niekas vyrų visų ir neprašo ,priimti - ne priimti:) šitą puikiai suprantu. Bet menkinti žmogų,kurio nepažįsti, daugiau nei kvaila. Kalbėti,kaip vaiką užauginsi,išvis beviltiška. Renkamės vyrą ar moterį kiekvienas pagal savo formulę. Vienam išsiskyrusi ne lygis,kitai storžievis beraštis kelia juoką.
nes ji pasiputus nesugeba priimt nuomones,,bando parodyt savo emocijas -i kurias moteriskas emocijas vyras kreipia demesi teigimai manau nera ju daug ,,kitos tesiog ignoruojamos,,
menkinti kuom?tuom kad tokia nuomone ir cia jau menkinimas?
su vaiku neitin priimtina o skyribos kitas dalykas,,
na jai pora yra santykiai manau turi but sutarta kas bus tokiu atveju jai nestumas
o jai susitinkama tik praleist laiko,,taip kiaulysiciu nedarai bet nestumas ne mano problema,,siuo atveju atsakymas tik vienas ,,,
Šiaip pritariu. Bet net ir laiko praleidimo atveju turi būti susitarimas kas bus daroma. Nors tokie atvejai išskirtiniai, tačiau niekada nežinai ar tau nenutiks
Normali?(mano akimis) įsimyli,išteki,pagimdai:) bumt! Vyras dingo. Tai nejau ta moteris paleistuvė? Pagimdė benkartą? Be galimybės ieškot,kurt gyvenimą iš naujo?
tinsanis пишет:na jai pora yra santykiai manau turi but sutarta kas bus tokiu atveju jai nestumas
o jai susitinkama tik praleist laiko,,taip kiaulysiciu nedarai bet nestumas ne mano problema,,siuo atveju atsakymas tik vienas ,,,Šiaip pritariu. Bet net ir laiko praleidimo atveju turi būti susitarimas kas bus daroma. Nors tokie atvejai išskirtiniai, tačiau niekada nežinai ar tau nenutiks
pramogai kai susitinkama daznai uz viska apmoka vaikinas kavine filmai ar klubas na ir pan,,mergina tegu domisi saugumu,,nes vyras ramei atsikels ir iseis-tokiu atveju jai tai nutiktu kad nescia--- nesijausciau nemaloniai pasakidamas abortas ,,,
Julie пишет:Rita пишет:Aš gimdžiau jaunutė,bet ištekėjusi. Gėda sakyt,bet aš buvau ta,kuri abejojo dėl vaiko. Bet buvęs vyras sakė labai mylįs mane,buvo vyresnis šiek tiek ir labai norėjo tiek vestuvių tiek vaiko. Ir ką:) po poros metų noras dingo. O tu viena dabar ... Geriau būti feministė,nei gyvenimo pastumdėle
Tu pasižiūrėk, net Tinsanis apie kraštutinumus diskutuoja. Ir kas? Tai yra situacijos, kurios jį erzina (gal netinkamas žodis, bet esmė suvokiama). Jis gi nenagrinėja normaliu situacijų, juk visko gyvenime būna. Ir koliojatės dėl nieko.diskutuot apie krastutinumus idomiau nei apie savaime suprantamus dalykus..
jai butu tema apie normalia situacija kalbetume apie ja tik kas ta normali situacija?
Tai nesakau diskutuojam apie normalias situacijas nuobodu gi. Galima pateikti priešingą kraštutinumą ar ką tik nori, bet gi ne purvais drabstytis.
tinsanis пишет:Julie пишет:Aš kiek pastebiu, yra daug tokių, kurios tas diskusijas pritaiko savo situacijai ir ima į širdį. Kai žmonės įsižeidžia dėl kitų nuomonės, veliasi į asmeniškumus, tada ir prasideda nesusipratimai.
Tu pasižiūrėk, net Tinsanis apie kraštutinumus diskutuoja. Ir kas? Tai yra situacijos, kurios jį erzina (gal netinkamas žodis, bet esmė suvokiama). Jis gi nenagrinėja normaliu situacijų, juk visko gyvenime būna. Ir koliojatės dėl nieko.diskutuot apie krastutinumus idomiau nei apie savaime suprantamus dalykus..
jai butu tema apie normalia situacija kalbetume apie ja tik kas ta normali situacija?Tai nesakau diskutuojam apie normalias situacijas
nuobodu gi. Galima pateikti priešingą kraštutinuma ar ką tik nori, bet gi ne purvais drabstytis
cia lietuva reikia lietuviska bendravima islaikit
Страницы Назад 1 … 26 27 28 29 30 … 76 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?