21

Re: Kodėl apgaudinėjame mylimus žmones?

Donatas пишет:

Tave tikrai kazkas stipriai nuskriaudė, man tavęs gaila. Savo ruožtu, be pagrindo, aš neabejoju sau artimu zmogum. O tau linkiu išsivaduoti iš paranojos (ir nepamirsk jai paduot burnos skalavimo skysčio pries pasibuciuojant) wink

prie ko cia paranoja ir iskaudinimai, nei mane kas skaudino nei ka tiesiog logiskas mastymas o jei esi naivus tai tavo problemos ne mano tongue

22

cia tas pats kas sedeti vedusiems ir aiskinti kad nieko neieskau big_smile tai an kiek reikai buti naiviai antrai pusei kad tuo patiketi big_smile

23

Vadinasi, turėjo per mažai valios atsispirti pagundoms. Dar yra kur tobulėti smile

24 (2013-08-03 14:40 отредактировано Nesakysiu)

Lina пишет:

Vadinasi, turėjo per mažai valios atsispirti pagundoms. Dar yra kur tobulėti smile

cia ne valioje esme o tiesiog zmones nesiremina saves o daro kas patinka jiems ir ko jie nori juk gyvename viena karta ir save reminti atseit a turiu viena ir to turi pakakti na tai yra jau kaip sakoma mazochistu polinkis, jei bernas normalus jam vienos nebus gana big_smile nes kaip sakoma pries gamta nepasokinesi, o jei to nesuvokia daugelis merginu tai ju bedos big_smile

25

viskas yra paprasiau nei kad isivaizdojate ar suklide pagalvotumete ,ten kur du  ten visada bus neistikimybe ,nes tam ir kartu kad zmogus turetu kam meluoti ir patirti kitokius jausmus ,nes taip smagiau kai kitas tave gaudo o tu slepiesi ir ar atvirksiai  o dar paprasiau sakant mazahismas ir sadizmas  tik priklauso kokie pojiuciai labiau ir zmoguj malonesi ir malonesi, ir jai kas ka mete ar ne tai cia is vis milimetrine problema apie kuria diskutuoti nera ir ko

26

Neda пишет:

Vienas iš tų draugų rimtai kremtasi, bet dabar jau šaukštai popiet...draugė išėjo visam..

O tai kaip jų panos sužinojo, ar patys žiopliai prasitarė apie savo nuotykius? Tai vat, bus pamoka kitąsyk kad tokių dalykų reikia nepasakoti anksčiau laiko, kol dar nesi apsisprendęs kuri pana tau geresnė, nes paskiau bus šaukštai popiet... :::001

27

Saulius пишет:

Jei nusuko į kairę, vadinasi kažko trūko, nebuvo sprendžiamos problemos.. Turbūt nelabai ir turėjo ateities tokio pobūdžio santykiai, kuriuose niekas nesprendžiama kalbantis tarpusavyje, pasirenkant lengviausią išeitį..

Nebūtinai. Manau žymiai dažnesnis atvejis (kalbu iš patirties), kai pakankamai rinkoje populiarus žmogus (na čia jauna, graži, išsilavinusi) žino savo kainą ir nebrangina to ką turi. Čia pirmas laiptelis. Antras laiptelis būna tada, kai toks žmogus vedinas egoizmo daro viską ką nori ir dėl to absoliučiai negalvoja apie pasekmes, ramindamas save "ką aš kito vyro/moters nesusirasiu?", "mane kadrina vos ne kasdien" ir t.t. Tai reiškia, kad toks žmogus bus ištikimas tol, kol jam proga neatsiras wink O problemos poroje čia net nefigūruoja. Tiesiog linksma atsidurt priešingos lyties atstovo glėbyje ir mintysi užsidėti pliusiuką "aš dar ant bangos".  Tai yra paprasčiausiai silpnos, egoistiškos asmenybės, užaugusios iširusiose šeimose arba šeimose su menkomis vertybėmis. Ir visiškai nesvarbu tai vyras ar moteris, čia reikalas asmenybės mastyme. Žmogus nesuvokia dviejų žmonių bendrystės gražumo ir ilgalaikio įdirbio į tai, viso to praradimo, neteisingo žingsnio atveju.

28

Siknoj smegenu ieskojimas big_smile

29

Gintai tavo zodziai tiesiog tobulai apsake mano buvusia seimynine padeti,galit vaidinti kad jos mums tik del sexo reikalingos,bet tuo tik save apgaudinejate arba paprasciausia niekada nebuvot isimileja

30

Gintas пишет:
Saulius пишет:

Jei nusuko į kairę, vadinasi kažko trūko, nebuvo sprendžiamos problemos.. Turbūt nelabai ir turėjo ateities tokio pobūdžio santykiai, kuriuose niekas nesprendžiama kalbantis tarpusavyje, pasirenkant lengviausią išeitį..

Nebūtinai. Manau žymiai dažnesnis atvejis (kalbu iš patirties), kai pakankamai rinkoje populiarus žmogus (na čia jauna, graži, išsilavinusi) žino savo kainą ir nebrangina to ką turi. Čia pirmas laiptelis. Antras laiptelis būna tada, kai toks žmogus vedinas egoizmo daro viską ką nori ir dėl to absoliučiai negalvoja apie pasekmes, ramindamas save "ką aš kito vyro/moters nesusirasiu?", "mane kadrina vos ne kasdien" ir t.t. Tai reiškia, kad toks žmogus bus ištikimas tol, kol jam proga neatsiras wink O problemos poroje čia net nefigūruoja. Tiesiog linksma atsidurt priešingos lyties atstovo glėbyje ir mintysi užsidėti pliusiuką "aš dar ant bangos".  Tai yra paprasčiausiai silpnos, egoistiškos asmenybės, užaugusios iširusiose šeimose arba šeimose su menkomis vertybėmis. Ir visiškai nesvarbu tai vyras ar moteris, čia reikalas asmenybės mastyme. Žmogus nesuvokia dviejų žmonių bendrystės gražumo ir ilgalaikio įdirbio į tai, viso to praradimo, neteisingo žingsnio atveju.

31

Lb teisingai pasakyta Gintai:)

32

Gintas пишет:
Saulius пишет:

Tas nebranginimas to ką turi tai taip, egzistuoja toks dalykas, bet vėlgi tokį reiškinį galima suvest į minėtus pokalbius. Visi žmonės kažkiek palyginami, kai žino savo vertę ir t.t., jei kažkoks krito į akį kažkuo dominantis, ar kokia detalė patinkanti, tai gali gi tai pasiūlyti savo esamam vyrui, na bent aš taip įsivaizduoju, praktiškai gal ne kaži kaip skambėtų, bet toks variantas yra.. Jei tarkim labiau sportiškas krito į akį, tai vyrui gali užsimint, kad brangusis, nebeatrodai taip kaip prieš 5 metus susipažinome, gal reikėtų pradėt sportuot, ar dar ką, na manau, reik stengtis.. Tai pilnai sutinku su ta išvada, gal kiek pakoreguota, kad reik ilgalaikio įdirbio, ir stengtis tą įdirbį padaryt, nesirenkant eit nuo kelio prie kito takelio.. smile

33

Nemanau kad galima teigti jog jie padare klaida ar kazka panasaus...tiek  vaikinai tiek merginos klysta i sona..ir jei taip nutinka tai reiskias kad kazko truko. Gal beda buvo jau peraugusi per daug gal kazkas buvo perdrovus kalbeti..bet mano manimu jei duodi partneriui viska ka gali ir ko jis nori nepamirstant kad nereikia ir persistenkt jis niekada nepaziures i sona..

34

Kodėl apgaudinėjame mylimus žmones?

Iš karto klausimas klausimu - Kodėl apgaudinėjame SAVE, kad mylime?

Be abejo, galėčiau teigti, jog apgaulė (ne melas) turi keletą kaukių ir tai reiškia, jog visuomet galėtume rasti tuziną pasiteisinimų ir dar daugiau paaiškinimų. Net nebūtina akivaizdžiai lįsti į santykių 'virtuvę', tam, kad surinktume pavyzdžių apie apgaulę.... šviesaus paros laiko metu.
Ką Jums gali pasiūlyti mylimas žmogus? Pasvarstykime.
Tikriausiai mylimas žmogus jaus jums kažką panašaus į šiltus jausmus. Tai gali būti ir meilė, ir draugiškumas, ir nuolankumas. Mylimas žmogus jums galės pasiūlyti rūpestį, ištikimybę, galų gale išklausymą ir supratingumą (laimės atveju). Mylimas žmogus galės su jumis ir džaiugtis, ir liūdėti, ir net nedrąsu sakyti, bet jis gali Jums padėti net ir mąstyti pozityviau, nei manote, kad mūsų gyvenimo požiūrio trajektorija neatitinka prizmės kampo, pro kurį žvelgiate į gyvenimą, parametrų. Palaukite minutėlę.
Argi tai nenuostabu? Argi šitoks mylimas žmogus nėra vertas mažų mažiausiai pagarbos?

Nieko sau situacija:
Žmona ruošia savo MYLIMAM (ji taip sako) vyrui pusryčius, padeda ant stalo lėkštę ir paprašo pačiam įsidėti vaisių salotų, o ji tuo metu prie keptuvės stebi čirškantį omletą.
- Mielasis, Tu nieko prieš jei aš šiandien grįšiu vėlai vakare, o Tu pavakarieniausi mieste (suprask - žmona turi DAUG laisvo laiko)?
- Ar Tavo paaiškinama priežastis bent vienu žodeliu ar žodžio galūne šį kartą skirsis nuo dvidešimt dviejų paskutiniųjų?
- Na matai, Tu mane taip myli, aš tavim taip rūpinuosi, todėl, manau, jog nusipelniau šiek tiek laisvo laiko su draugėmis, laikant kavos puodelį rankoje ... (neklausyk, neklausyk, tos rankos kavos puodelį PAS DRAUGES liečia tiek kiek Etiopijos žmonės televizoriaus ekraną).
- Taip. Tu mane myli (JIS taip mano), bet iš tos meilės šiandien turėsiu valgyti prisvilusį omletą.
Žmona nusikeikia ir primažina liepsną.
Kas vyksta? Jos apgaulė yra tokia pastabi, kad nepavyksta, net prie viryklės atrodyti įtikinamai ištikima žmona?
Vyras neilgai pagalvojęs taria:
- Tu manęs prašai daug ir dažnai. Jaučiuosi šiek tiek nejaukiai, nes to paties kaip ir nedarau. Bet. Mieloji, šį savaitgalį draugas mane pakvietė pažaisti teniso. kaip Tu galvoji, ar būtų man galimybė ištrūkti iš kasdienybės darbų ir linksmai praleisti savaitgalį?
Žmona atsisuka ir įdeda šiek tiek, švelniai, tariant apskrudusio omleto į lėkštę (valgyk valgyk, rupūže, gal po dozės anglies maiste praeis noras klausinėti).
- O taip, žinoma, kaip gi Tu negali pailsėti? Dar ir kaip gali. Žinai, prisiminiau. Eglė.... na draugė, kurios Tu nepažįsti mane šeštadienį kaip tik kvietė į savo namus mat vyks labdaringa vakarienė su keliomis verslininkėmis (VERSLININKAIS) ir mes bandysime pritraukti iš įmonių lėšų, kurios mums padės pasirūpinti neįgaliųjų vaikų priežiūra specializuotuose centruose (aha, VERSLININKAMS reikia daug PRIEŽIŪROS, kitaip gi 'arbatpinigių' mažai gausi.
Vyras smagiai nusišypsojo, kramtydamas ne itin gardžiai iškeptą omletą ir nužvelgė žmoną šiai nužingsniavus prie viryklės kaisti arbatinuką.
"Taip... Eglė... Aš nepažinojau ir kitų devynių tavo EGLIŲ, pas kurias Tu vykai ne tik malonios popietės malonumų, bet ir pasirūpinti, kad viso EGLĖS būtų patenkintos. kažkodėl viso EGLĖS buvo su "galu").
Suprask - vyras jau žinojo apie apgaulę.
Šakutė įsmigo į garuojantį omletą dar kartą.

Ar apgaudinėdami, tariamai mylimą žmogų, mes vis dėl to neapgaudinėjame tiesiog savęs?

SOULVOICE

35

Neda пишет:

Puikūs, savikritiški vyrukų pasisakymai. :::012. Vienas iš tų draugų rimtai kremtasi, bet dabar jau šaukštai popiet...draugė išėjo visam..

Neda,o kaip  tave  išduos  vaikinas ,tu  irgi  jį  nuoširdžiai  užjausi ,  jį  o ne  save ?

36

Saulius пишет:
Gintas пишет:
Saulius пишет:

Tas nebranginimas to ką turi tai taip, egzistuoja toks dalykas, bet vėlgi tokį reiškinį galima suvest į minėtus pokalbius. Visi žmonės kažkiek palyginami, kai žino savo vertę ir t.t., jei kažkoks krito į akį kažkuo dominantis, ar kokia detalė patinkanti, tai gali gi tai pasiūlyti savo esamam vyrui, na bent aš taip įsivaizduoju, praktiškai gal ne kaži kaip skambėtų, bet toks variantas yra.. Jei tarkim labiau sportiškas krito į akį, tai vyrui gali užsimint, kad brangusis, nebeatrodai taip kaip prieš 5 metus susipažinome, gal reikėtų pradėt sportuot, ar dar ką, na manau, reik stengtis.. Tai pilnai sutinku su ta išvada, gal kiek pakoreguota, kad reik ilgalaikio įdirbio, ir stengtis tą įdirbį padaryt, nesirenkant eit nuo kelio prie kito takelio.. smile

wisiskai sutinku su egoizmu... o ypac su merginu egoizmu... daugelis jiu daba taip ir mano, jog " ka as kito nesusirasiu?"

37

as manau, - kad tai reatorinis klausimas...

38

Aistė пишет:

as manau, - kad tai reatorinis klausimas...

Rasei, kad dirbai mokytoja, tik nuo kada rasome - reAtorinis? big_smile Matosi kokia gera mokytoja buvai.

39

Neda пишет:

Šiandien du mano draugai parašė, kad prarado paneles- drauges dėl mergų...ką daryti jiems, kad norisi kitų?

Cia normalu nori pakasiti **** i ka nors kita , o paneles protestuja .O paskui kas ten per draugai ? Nu debilai as tokiu draugu neturiu jei ir tureciau pasiusciau juos kur nos toliau dar hepatitu paskui uzkres.

40

Greiciausiai reiketu idomiau, originaliau planuoti laisvalaiki ir kartkartemis pailseti porelelems vienas nuo kito, kiekvienam savo draugu rate, ta prasme, atskirai... Itariu kad "apgaudinejimas" prasideda tuomet, kai i santykius isisuka rutina, ir... kai buvimas kartu tampa prievole smile ...