Donatas пишет:tinsanis пишет:Donatas пишет:Suprantama visiems jos SMS (isskyrus tave pati). Del klaidos mano poste - tik varneles ir nosines nevisur sudedu, nes lietuvisku raidziu nera, bet kartais zodynas automatiskai pataiso zodi ir imeta lietuviska raide. O tokiu gramatiniu nesamoniu, kaip tu, nedaro niekas. Didziuojies esantis lietuvis ir pasiepi lenkus? Zinok, jie uz tave taisyklingiau raso...pabaik bent 7 klases ir tu mokesi.
pasaulis turi kinus ,europa turi lenkus:)
pasiepiu ir kas..kaip ten sako jak polak tak i dure,,,:)gyvaciu kalba :)gyveni saly ismok kalba (nekalbu apie vyresnius zmones kuriem jau ne kalba mokytis o ruostis i amzinuosius medziokles plotus) taip as didziuojos kad as lietuvis bet nesididziuoju savo salim,,,gramatines nesamones?tu gyvenimo nesamone:)klaida:)
7 klases cia kazkas is tavo artimu taip mokes?na seniau buvo taip,,dabar kaip ir privalomas mokslas:) logiskai berniuk kalbek nereikia tavo vaikiskos fantazijos,,,
Na tu rasai prasciau uz septintoka, tai faktas. Logine isvada ta, kad vargu bau esi 7 klases pabaiges, nekalbant apie 12... Lietuviu kalbos egzamino niekaip nebutum islaikes. Nebent lenku mokykla lankei, kas labai netgi tiketina (lenkiskai, va juk rasai). O tavo vaikiski pabandymai izeist... Nori man ikast? Isidek dantis, nes kol kas tu sugebi tik paciulpt.
mamytuk seima norejo dukros gavo tave:))) jauciu dar ir vienoj lovoj su jais miegi,,del ciulpimo nezinau kuris kuriam ten ciulpiant -bet savo seimos intymiu detaliu nepasakok:D:D:D logine isvada pasiziurek i save logine isvada:D emocijos liejas kaip pas mergaite .vargu 7 klases-man lenku kalbos nereikia,,ji niekam nereikalinga,, ,,:)bet kaip jau sakiau savo gyvenimo istorijos nepasakok:)
kulverstuk:) fantazuoji nervojies ir plinki:) lenku mokikla lanko tokie atstumtieji kaip tu nors greiciau tokiose mokyklose tokie kaip tu tampa tokiais nors ir lietuviu mokykloj tokiu butum)atstumtuoju izeist tave tikrai ne -gyvenimas tave daugiau izeidineja.kandzioja paliksiu jam tai daryt:) fantazuok apie dantis ciulpima ar tu ciulpsi ar kandziosi jau kaip ten tau geriau ,,ka ismanai ta daryk:)
tik neisterikuok esi klaunas kokiu reta,,gi sakiau radai klaidu istaisyk tada man parasyk,gi rasiau jau,,taipkad,,,kai rasai rasyk ne kaip vaikas mama nepamatys ,,nebijok ir netersk temos:D:D:D rodyk pavyzdi gera:)